2777
2789
عنوان

اعدام شد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6351 بازدید | 233 پست
داداشم و کشتن .. ولی رضایت دادیم ... 

خدا بیامرزدشون.روحشون شاد.🌹

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داداشم .. 

الهی بمیرم واست ایشالله خدا به دل مهربونتون نگاه کنه وبهتون ارامش بده دوست گلم وخدا داداشتو رحمت کنه

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   
از ته دلم براتو ارزوی صبر و ارامش دارم. اخه داداش بی نهایت بی نهایت واس خواهرش عزیزه

ممنونم .. میخاستم چیزی نگم ولی حرفای اون فرد عصابم وخورد کرد .. داغمو تازه کرد.. 

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 
داداشم و کشتن .. ولی رضایت دادیم ... 

اخی عزیزم 

چه بزرگوارین شما 

دلتون میسوزه برای داغش اما وجدانتون ارامه خدا خیرتون بده افرین

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
خدااجرتون بده انشاالله متنبه شده باشن راه درست برن ثوابش به روح بادرتون برسه

ممنونم گلم ... ولی داغش هنوز‌تودلمه ..

قاتل داماد شد .. ولی داداشم زیرخاکه 

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 
ممنونم .. میخاستم چیزی نگم ولی حرفای اون فرد عصابم وخورد کرد .. داغمو تازه کرد.. 

به نطرن این از قصد میاد این چیزا رو مینویسه تا بقیه جوابشو بدن. مشکل روحی داره. وگرنه تو هرتاپیکی این کار رو نمیکرد. شر میندازه زودهم گورشو گم‌میکنه

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ

خانمها واقعا قضاوت سخته. 

من که اصلا دلم نمیخواد گناه هیچکدوم از اون آدمهایی که الان دستشون از دنیا کوتاهه رو بشورم چه قاتل چه مقتول. 

الان هر دو در محضر عدل الهی حاضرن و نتیجه اعمالشونو می بینن.

فقط برای ما که هنوز توی این دنیا فرصت داریم باید درس عبرت بشه اینجور مرگها.

به اینا میگن عاقبت به شر شدن.

حدیثی هست یادم نیست از کدوم معصوم ولی مضمونش اینه که شیوه ی زندگی توست که شیوه ی مرگت را مشخص می کند...

اینجور مرگها رو مقایسه کنید با مرگ شهدا و اولیای خدا که همش عزته و افتخار....

خدا عاقبت هممون را بخیر کنه. بچه هامونو بیمه ی اهلبیت و قرآن کنیم تا اینطور اتفاقا براشون خدانکرده پیش نیاد. کمتر آدم با ایمانیه که خدا به خودش واگذارش کنه و مرتکب قتل بشه

ﺍﮔﺮ ﺣﺴﻮﺩ ﻧﺒﻮﺩﻡ ،ﺑﺮﺍﻳﺖ ﺷﻌﺮی می ﮔﻔﺘﻢ،ﻛﻪ ﺗﻤﺎﻡِ ﺯﻧﺎﻥِ ﺩﻧﻴﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﻧﺪﻧﺶ، ﻋﺎﺷﻘﺖ ﺷﻮﻧﺪ …
ممنونم گلم ... ولی داغش هنوز‌تودلمه .. قاتل داماد شد .. ولی داداشم زیرخاکه 

شما با خدا معامله کردین خدا دلتونو اروم کنه انشالله

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
اخی عزیزم  چه بزرگوارین شما  دلتون میسوزه برای داغش اما وجدانتون ارامه خدا خیرتون بده اف ...

خیلی سخته.. الان باید عمه میشدم با داماد میشد داداشم ولی... 

وجدانمون راحته .. دلم خون ...

ممنونم گلم ... ولی داغش هنوز‌تودلمه .. قاتل داماد شد .. ولی داداشم زیرخاکه 

درکتون میکنم اما حضرت زینب توی یک روز همه کسش از دست برادرش وبچهاش و... دلتون بزارید پیش خانوم زینب دلتون آروم میشه اونها هم به ناحق شهید شدن اونها الگوی ما هستن

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
خیلی سخته.. الان باید عمه میشدم با داماد میشد داداشم ولی...  وجدانمون راحته .. دلم خون ...

حتما خیرش رو تو زندگی میبینید شک نکنید

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
به نطرن این از قصد میاد این چیزا رو مینویسه تا بقیه جوابشو بدن. مشکل روحی داره. وگرنه تو هرتاپیکی ای ...

ایشون همون کاربر زیبای خفته کذایی هستن ازش بیشتر از این انتظار نمیره