2777
2789
عنوان

اعدام شد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6347 بازدید | 233 پست

اینا همه از بی اخلاقی و بی فرهنگیه.

آخه چرا باید چاقو و قمه تو جیب یه جوون باشه که تا کنترلشو از دست داد بزنه یکی دیگه رو بکشه؟

ﺍﮔﺮ ﺣﺴﻮﺩ ﻧﺒﻮﺩﻡ ،ﺑﺮﺍﻳﺖ ﺷﻌﺮی می ﮔﻔﺘﻢ،ﻛﻪ ﺗﻤﺎﻡِ ﺯﻧﺎﻥِ ﺩﻧﻴﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﻧﺪﻧﺶ، ﻋﺎﺷﻘﺖ ﺷﻮﻧﺪ …
همسر من کارمند زندان رجایی شهر ...کلا سه شنبه ها اجرا دارن ...امروز حالش خیلی بد بود ....چند تاخانوا ...

وايييييي إلهي بميييرم 😭😭😭😭

بزرگترين درساي زندگيتو هميشه نامردترين آدماي زندگيت بهت ياد ميدن  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسر من کارمند زندان رجایی شهر ...کلا سه شنبه ها اجرا دارن ...امروز حالش خیلی بد بود ....چند تاخانوا ...

خاک توسر اون بابا کنن😢😢

اینااگه دنبال دردسر نباشن خیلی کم پیش میاد اتفاق اینجوری براشون بیفته... 

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم
واسه خانواده مقتولم سخته خدایی راحت نمیشه انتظار بخشش داشت ولی خب ۱۱ سال کینه به دل داشتن هم درست ن ...

اره .. ولی ... 

نمیدونم چی بگم ... خداصبر بده

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

خیلی سخته کلا مرگ اینطوری یه جوریه دیگه....

ضمن اینکه ایشون اعدام نشدن.بلکه قصاص شدن. این دوتا فرق داره. 

من هیچ وقت خانواده مقتول یا قاتل نبودم که بتونم بگم قصاص بکنن یا نکنن.  فقط میدونم خونواده مقتول هم داغی دارن که تا ابد سردنمیشه.

خدادعاقبت همه رو به خیر کنه. قاتل و مقتول رو هم بیامرزه

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
کاش به ما ازبچگی بخشش ویاد میدادن!!/: نه تلافی وکینه!!! نه ارزوی مرگ واسه کسی!! کاش میفهمیدیم .. ب ...

عزیزم ولی یه قاتل چاقوکش با بخشش آزاد شه می دونی ممکنه چه آسیب های دیگه ای به جامعه می تونه بزنه؟

دور از جونت جای خانواده مقتول بودی نظرت همین بود؟

واسه خانواده مقتولم سخته خدایی راحت نمیشه انتظار بخشش داشت ولی خب ۱۱ سال کینه به دل داشتن هم درست ن ...

چندسال پیش توشهرمایکی روبعدازتقریبا20سال اعدام کردن😓اصلاهم رضایت ندادن چون پسرشونوازدست دادن بارفتن پسرشون مادرشون زمین گیرشدوقتی هم خبراومدکه قاتل دستگیرشده ازشدت ناراحتی ویاداوری اون خاطرات فوت کردواعضای خانواده مصمم ترشدن به رضایت ندادن

وااای .. خدا.. صبربده ... چقد وحشتناک ..

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

خانما ...مام یه آشنا داریم تو یه نزاع یه نفروکشت ...گفتن دیه بدین رضایت میدیم ...۲۰۰میلیون میخان ...خانواده داغونی دارن ....خیلی ندارن ....براش یه مقدا جمع کردیم ...اما سی میلیون کم دارن ...اگه کسی خواست ودوست داشتین کمک کنین بهش بیاین خصوصی ...

تو کوچه ماهم یکی دوستشو باچاقو کشت 4 سال پیش الان دل مادره کم کم نرم شد فکر کنم دیگه رضایت بده ولی بعد 11 سال نبخشیده یعنی نتونسته پسرشو فراموش کنه😳

ای بابا عجب شغلی داره بنده خدا...داغون میشه نمیشه برن دنبال یه کار دیگه؟ شما تعریف کردی من کباب شدم

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

وااای خدایا واسه هیچ کسی نخواه اینجور سرنوشتو   

ﺍﮔﺮ ﺣﺴﻮﺩ ﻧﺒﻮﺩﻡ ،ﺑﺮﺍﻳﺖ ﺷﻌﺮی می ﮔﻔﺘﻢ،ﻛﻪ ﺗﻤﺎﻡِ ﺯﻧﺎﻥِ ﺩﻧﻴﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﻧﺪﻧﺶ، ﻋﺎﺷﻘﺖ ﺷﻮﻧﺪ …

کاش به بچه یک چیز دیگه میگفتن و اصلا اونجا نمیاوردنش 😦

این لینکو امضا کنید. کارزار مخالفت با اصلاح قانون مهریه https://www.karzar.net/267227

اینم بگین که مقتول مادر قاتلو کتک میزده اونم واینستاده کتک خوردن مادرشو ببینه طرفو کشته

الان تو دل مادر قاتل اتیشه 

پسر دسته گلش برای غیرتی که رومادرش داشته تو زندان بوده ،امروز اعدام شده

چقد سخت...  خدا بلاهارو از پسراو دخترای مادورکن...  اول مارو ببر ، داغ بچمونو نبینیم الهی امین 😥

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم