2777
2789
عنوان

اعدام شد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6347 بازدید | 233 پست
شوهرم میگه کاش روند پیشرفت پرونده ها زودتر بود ...خداییش ...خیلی ستمه گاه ۱۰سال باید منتظر اجرای حکم ...

فکرکنم طولش میدن تا خانواده ها راضی به رضایت بشن اگه سریع حکم اجرا کنن هیچ کسی رضایت نمیده

کاش به بچه یک چیز دیگه میگفتن و اصلا اونجا نمیاوردنش 😦

خب اون بابا میخواد اخر عمرش بچشو ببینه دیگه

اونم ادمه 

نمیتونن بهش بگن توکه داری میمیری بچتو نبین😣😣

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سخته!

یه عمربه خدا التماس کنی بهت بچه بده!

بعدعمری باردارمیشی...

باجون ودل بچه ات وبزرگ میکنی! ازهمه چی میگذری تاثمره ات خوب تربیت بشه بزرگ بشه...

بزرگ که میشه!! عوض‌‌میشه!

بضیا زندگی خوبی. میسازین

بضیارفیق خراب پیدامیکنن وبامعتادشدن و خلاف جواب زحمت مادر ومیدن .

بضیا هم یهوغیرارادی درگیر دعوا وبحث میشن.. 

دعوایی که تاعمرداره به خودش میگه کاش اونکارو نکردن بودم... واخرش اعدام میشهه.. 

خیلی سخته!جوونت وازدست بدی.. زنده زنده دارش بزنن.. 

وبضیای دگ به یک شکل دگ ...مادر و دق میدن ..

کاش مابچها یکم فکرمیکردیم وجواب‌زحمتاوگریه هاشب بیداریای مادرمون...جواب  سختی های وزحمتای پدرمون رواینجوری نمیدادیم ...

دنیادوروزه ... بچه ای بزرگ میشی .. ولی کاش دل مادرت ونشکنی...

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

یه دوستی داشتم دبیرستان باباش خیلی تعصبی بود همیشه مامانش رو کتک میزد آخر سر هم عمدا بچه ها رو فرستاد باغشون و مادره رو کشت

دخترا اصلا رضایت ندادن دختر بزرگه خودش طناب دار انداخت گردن باباش گفت اگه اتفاقی زده بود میبخشیدم ولی یه عمر مامانم رو زجرش داده

الهی به امید تو
کاش به ما ازبچگی بخشش ویاد میدادن!!/: نه تلافی وکینه!!! نه ارزوی مرگ واسه کسی!! کاش میفهمیدیم .. ب ...

با بخشش موافق نیستم. امیدوارم هیچ کس تو اون شرایط قرار نگیره چونکه آدم دوست داره بدترین بلاها سر قاتل یا متجاوز به ....عزیزش بیاد

این لینکو امضا کنید. کارزار مخالفت با اصلاح قانون مهریه https://www.karzar.net/267227

اینا همه از بی اخلاقی و بی فرهنگیه. آخه چرا باید چاقو و قمه تو جیب یه جوون باشه که تا کنترلشو از دس ...

بعضی وقتاتقصیراطرافیانم هست یه خانواده بودن همیشه درحال قلدری ودعوا؛ملت هم همه به به چه چه میکردن که اینامردن؛غیرت دارن غریبه جرات نداره جایی که ایناهستن نفس بکشه امنیت شهرن وازاین چرت وپرتا؛همین حرفای بیخودی باعث شدپسر15.16سالشون باچاقویکی روبه قتل برسونه وبقیه ماجرا😓

همسر من کارمند زندان رجایی شهر ...کلا سه شنبه ها اجرا دارن ...امروز حالش خیلی بد بود ....چند تاخانوا ...

الهی چه سخت

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   
تو کوچه ماهم یکی دوستشو باچاقو کشت 4 سال پیش الان دل مادره کم کم نرم شد فکر کنم دیگه رضایت بده ولی ب ...

اینم علت طولانی بودن مدت اجرای حکم...

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم
وااای خدایا واسه هیچ کسی نخواه اینجور سرنوشتو    

واقعاااااا...همسر منم دقیقا تو بدترین قسمت مشغوله ....واقعا ...صبح اومد انگار ده سال پیر شده بود ....میگه قبل از اجرا اینقدر التماس خانواده مقتول میکنیم ...بعضیا رضایت میدن بعضیام نه .....کاش یه کم بخشنده تر بودیم ...پدر خطا کرده ...اون بچه ...اون زن ...پدر ومادر...خانواده .....اونا چه گناهی کردن 😔😔

فکرکنم طولش میدن تا خانواده ها راضی به رضایت بشن اگه سریع حکم اجرا کنن هیچ کسی رضایت نمیده

اره

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 
چاقو کشی یه جوون رو تو زورگیری خیابونی تو سن کم تیکه پاره کرد کشت اونا هم حق داشتن نگذرن از خونش.. ...

اینطوری نگید عزیز من.

اون چیزی که اون خانم اون شب می نوشت ، این بود که مقتول و قاتل با هم فامیل بودن ، و دعواشون میشه .. و وقتی قاتل می بینه مادرش رو می زنن ، دیگه نفهمیده و فقط زده .

طبق گفته های اون شب خانم ، پسر خالشون خودش رو معرفی کرده در عین حال که مطمءن نبوده اون چاقوها رو زده باشه . می گفت خانواده مقتول چاقوهای اصلی رو قاءم کردن.

خلاصه صحت و سقم گفتار با ایشون .. اما اون جور بی رحمانه هم که شما نوشتید نبود ( بر طبق گفته های فامیل قاتل و مقتول )

ای بابا.باچی کشته ؟؟ازعمد بوده؟؟خداببخشدش

چاقو 

اره دیگه با صلاح سرد زده عمد محسوب میشه

غیر عمد که اعدام نداره

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕