ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
الان تو دل مادر قاتل اتیشه پسر دسته گلش برای غیرتی که رومادرش داشته تو زندان بوده ،امروز اعدا ...
آره بخدا بیچاره مادرا فقط....کاش مادر مقتول خودشو میذاشت جای اینا شاید این جریان برعکسش پیش میومد...عموی منو تو خونه خودش دار زدن خانواده پدریم بعد از پونزده سال هنوز داغونن ...کاش میشد تربیت و فرهنگ و احساس بچه هارو به نحو احسنت پرورش داد
من یه زمانی خوبی تو ذاتم بود...
ولی حیف که لیاقتا کم بود...
ای وای من اونروز زد پسره کشت از پنجره نگاه میکردم همه چیزو دیدم حتی ضربه قمه که بهش زد اخه تو کوچه بود همه جمع شده بودن از ترسشون کسی نمیتونست بره جلو مادره پسره که کشته شده بود اومد خون پسرشو که دید همون جا غش کرد البته قبلش پسرو با ماشین رسوندن بیمارستان بعد چند سال نتونستم اون صحنه فراموش کنم😢
اون بابا هم اگه وجدان داشته باشه نمیذاره بچش تو اون وضعیت ببینتش ! البته سخته قضاوت.. ولی من خودمو جاش میذارم میگم من با همه دلتنگیم دارم میمیرم و تا چند ساعت دیگه همه چیز تمومه . اون بچه میخواد سالها زندگی کنه بهتره این صحنه رو نبینه
این لینکو امضا کنید. کارزار مخالفت با اصلاح قانون مهریه https://www.karzar.net/267227