2777
2789
عنوان

اعدام شد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6348 بازدید | 233 پست
با بخشش موافق نیستم. امیدوارم هیچ کس تو اون شرایط قرار نگیره چونکه آدم دوست داره بدترین بلاها سر قات ...

بخشش خوبه ... 

شرایطش رو داشتم که میگم ... 

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان تو دل مادر قاتل اتیشه  پسر دسته گلش برای غیرتی که رومادرش داشته تو زندان بوده ،امروز اعدا ...

آره بخدا بیچاره مادرا فقط....کاش مادر مقتول خودشو میذاشت جای اینا شاید این جریان برعکسش پیش میومد...عموی منو تو خونه خودش دار زدن خانواده پدریم بعد از پونزده سال هنوز داغونن ...کاش میشد تربیت و فرهنگ و احساس بچه هارو به نحو احسنت پرورش داد

من یه زمانی خوبی تو ذاتم بود... ولی حیف که لیاقتا کم بود...
عزیزم ولی یه قاتل چاقوکش با بخشش آزاد شه می دونی ممکنه چه آسیب های دیگه ای به جامعه می تونه بزنه؟ د ...

تواین شرایط بودم ولی بخشیدم ...

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 
عزیزم باید پول دیه شخص اعدامی رو بدن لابد نداشتن و تا تصفیه نشه اعدام نمیکنن

مابه تفاوت رو میدن 

نه کل دیه فکر کنم

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕
فرهنگ ‌خانوادشه دیگه اگه بخشیده میشد و‌آزاد میشد خیلی خطرناک بود برای جامعه

نزن خواهر من این حرفو اینا حرفا زدنش اسونه  بعضی موقع هام مییبینی با بخشیده شدنشون خوب میشن ومتحول. خدا برای هیچ کی نخواد

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   

ای وای من اونروز زد پسره کشت از پنجره نگاه میکردم همه چیزو دیدم حتی ضربه قمه که بهش زد  اخه تو کوچه بود همه جمع شده بودن از ترسشون کسی نمیتونست بره جلو مادره پسره که کشته شده بود اومد خون پسرشو که دید همون جا غش کرد البته قبلش پسرو با ماشین رسوندن بیمارستان بعد چند سال نتونستم اون صحنه فراموش کنم😢

من کاری به این بنده خدا ندارم اما آیا اگه این اتفاق خدایی نکرده برای پدر برادر یا همسر و پسر خودتون ...

این اتفاق‌افتاد ... 

وبخشیدم ... براهمین اینو میگم ...

شرایط وکاملن درک میکنم ... 

الان بعدگذشت این همه سال فراموش نمیشه .. 

مابه تفاوت رو میدن  نه کل دیه فکر کنم

درصورتی که قاتل و مقتول زن ومرد باشن 

این اصلا نیازی نبوده پولی بدن... 

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم
خب اون بابا میخواد اخر عمرش بچشو ببینه دیگه اونم ادمه  نمیتونن بهش بگن توکه داری میمیری بچتو ...

اون بابا هم اگه وجدان داشته باشه نمیذاره بچش تو اون وضعیت ببینتش ! البته سخته قضاوت.. ولی من خودمو جاش میذارم میگم من با همه دلتنگیم دارم میمیرم و تا چند ساعت دیگه همه چیز تمومه . اون بچه میخواد سالها زندگی کنه بهتره این صحنه رو نبینه

این لینکو امضا کنید. کارزار مخالفت با اصلاح قانون مهریه https://www.karzar.net/267227

اگه مقتول زن باشه باید به خونواده قاتل دیه بدن بعد اعدام بشه اگه هر دو مرد باشن دیه نداره

اره دیگه 

مابه تفاوت میشه دیگه

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕