2777
2789

چجوری میشه یه بزرگسال رو اشتباهی پوشک کرد؟!😐😂

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلشون چیه عزیزم ؟

پدرم پارکینسون داشت ...

مادرم حرکت نداره ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

آره من دوتا مامان بزرگ هام پوشک می شدن یکیشون که فوت کرده یکی دیگشون هنوز هم پوشک می شه مامانم و خال ...

یا خدا ما هم سه ساله بیمار زمینگیر داریم ولی تصور ۲۵سال زمینگیر بودن خود خود مرگه 

اطرافیان داغون و فرسوده میشن

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
یا خدا ما هم سه ساله بیمار زمینگیر داریم ولی تصور ۲۵سال زمینگیر بودن خود خود مرگه اطرافیان داغون و ف ...

دیگه عادت کردن حموم ببر مراقب باش غذاش بده چندین سال بود که یکی از دایی هام طبقه بالای خونه مامان بزرگم می نشست مراقبت بود بعد حالا چندین ساله خاله کوچیکم می شینه مراقب هست هرشب هم یکی از دایی هام میرن اون جا می خوابن پیشش مامان بزرگ من پوشکی نبود از موقع کرونا، کرونا گرفت از اون موقع پوشکی شد 

خدا بهت قوت بده عزیزم

پدرم فوت شده😔

مادرهم پرستار داره عزیزم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خدا رحمتشون کنه .فکر کردم مسئول مراقبت ازشون هستی

نه عزیزم من شهر دیگه ای هستم