اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نینی یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمیذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
آره من دوتا مامان بزرگ هام پوشک می شدن یکیشون که فوت کرده یکی دیگشون هنوز هم پوشک می شه مامانم و خاله هام و دایی هام پوشک می کنن بنده خدا رو سکته کرده 25 ساله
یا خدا ما هم سه ساله بیمار زمینگیر داریم ولی تصور ۲۵سال زمینگیر بودن خود خود مرگه اطرافیان داغون و ف ...
دیگه عادت کردن حموم ببر مراقب باش غذاش بده چندین سال بود که یکی از دایی هام طبقه بالای خونه مامان بزرگم می نشست مراقبت بود بعد حالا چندین ساله خاله کوچیکم می شینه مراقب هست هرشب هم یکی از دایی هام میرن اون جا می خوابن پیشش مامان بزرگ من پوشکی نبود از موقع کرونا، کرونا گرفت از اون موقع پوشکی شد