2821
2789
عنوان

سوزش ادرار

16947 بازدید | 45 پست

بچه ها من یکساله سوزش ادرار دارم هز دکتری هم رفتم میگه مشکلی نداری . راهی به نظرتون میرسه؟ طب سنتی یا دکتری که بفهمه به چه علت هستن میشناسین؟

روزی آید که دلم هیچ تمنا نکند...

عزیزم من یه مدت عفونت ادراری داشتم شدید 

ینی  به سختی ادرار میکردم(معذرت میخوام)

مامان بزرگم برام ریشه های بلال رو تو آب جوشوند و داد خوردم زودی خوب شدم

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

یکیم خرفه خوردم

ان شاءالله که نتیجه بگیری

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من یه مدت عفونت ادراری داشتم شدید  ینی  به سختی ادرار میکردم(معذرت میخوام) مامان ب ...

خوب من هیچ عفونتی ندارم / تکرر ادرار هم ندارم / فقط سوزش ادرار دارم

عزیزم منم چند وقت پیش سوزش داشتم سه روز صب کردم خوب نشد رفتم دکتر برا قرص نوشت چندتا خوردم خوبه خوب شدم قرص سیپروفلوکساسین ۵۰۰ دوازده ساعت یه دونه..

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.
خوب من هیچ عفونتی ندارم / تکرر ادرار هم ندارم / فقط سوزش ادرار دارم

احیانا مجاری ادراریتون مشکلی نداره؟؟

عزیزم منم چند وقت پیش سوزش داشتم سه روز صب کردم خوب نشد رفتم دکتر برا قرص نوشت چندتا خوردم خوبه خوب ...

من یکساله درگیرم هر دکتری هم بگی رفتم هر قرصی بگی خوردم ولی خوب نشدم

والا سونو دادم آزمایش خون و ادرار دادم دکترا میگن مشکلی نداری

خدارو شکر مشکلی نیس

گفتم شاید زخم اینا باشه و سوزش به خاطر همین باشه

معمولا هر وقت عصبی بشی ضعیف ترین عضو بدن به درد میاد

مثلا بعضیا میگرن بعضیا معده بعضیا قلب و ...

من چندین سال مشکل سوزش و خون ریزی ادرار داشتم همشم از استرس و .. بود

در نهایت خوب شدم ولی مجبور بودم یه سری داروهای خاص استفاده کنم

اگر واقعا هیچکدم از مشکلات کلیه و مثانه و سنگ و عفونت و اینارو نداری پس هر وقت ک سوزش ادرار گرفتی فنازوپیریدین بخور که حداقل درد نداشته باشی

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   
2824
2823
2791
2779
2792