2777
2789
عنوان

سوزش ادرار

| مشاهده متن کامل بحث + 17089 بازدید | 45 پست
والا سونو دادم آزمایش خون و ادرار دادم دکترا میگن مشکلی نداری

سحری جون توروخدا فهمیدی به منم بگو‌.منم همین مشکل رو دارم ولی عفونت تو آزمایشم نشون نمیده یه عالمه قرص هم خوردم تاثیر نداشته.خسته شدم به قرآن

فقط خداااا😍😍
معمولا هر وقت عصبی بشی ضعیف ترین عضو بدن به درد میاد مثلا بعضیا میگرن بعضیا معده بعضیا قلب و ... م ...

Nazmar جون‌میشه بگی برای سوزش ادرارت چه داروهایی مصرف کردی که برطرف شد؟منم دارم ولی هر چی دارو میخورم خوب نمیشه

فقط خداااا😍😍

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سحری جون توروخدا فهمیدی به منم بگو‌.منم همین مشکل رو دارم ولی عفونت تو آزمایشم نشون نمیده یه عالمه ق ...

باشه حتما . ی استاد طب سنتی بهم گفتن 1/4 حبه ی سیر با یک قاشق عسل قاطی کن بعد با سرنگ تزریق کن تو مجرای ادرارت تا 3  الی 4 ساعت هم ادرار نکن / اینو امتحان کن ببین خوب میشی

یکشنبه هم وقت دارم با ی فوق تخصص بیماریهای عفونی که همین استاد طب سنتی معرفیش کرده برم ببینم چی بهم میگه میام بهت میگم

روزی آید که دلم هیچ تمنا نکند...
آها‌ متوجه شدم.گلم تو خودت انجام ندادی؟و اینکه سحر جون شما دکتر زنان هم رفتی؟

چرا خودمم دارم انجام میدم . اره دکتر زنان هم رفتم گفته عفونت و مشکلی نداری

Nazmar جون‌میشه بگی برای سوزش ادرارت چه داروهایی مصرف کردی که برطرف شد؟منم دارم ولی هر چی دارو میخور ...

من غیر از مواقعی که عصبی میشدم هر وقت هم ک پریود میشدم بعدش سوزش ادرار داشتم بالاخره خودم و خیلی دکترا ب این نتیجه رسیدن که سیستم دفاعی مثانم ضعیفه   

اول اینکه بعد پریود حتما تو بتادین و محلولای ضد عفونی بشین که مناسبه شستشوی واژن و ... است

بعدشم اینکه هروقت سوزش ادار دارم سریعا دو تا قرص فنازوپیریدین میخورم که رنگ ادارو قهوه ای میکنه

در اصل این قرص مثانتونو بی حس میکنه که درد نداشته باشین و سوزش ادرار نداشته باشین هروقت اثرش یعنی رنگش کم شد و شما هنوز خوب نشده بودین بازم قرص بخورین تا وقتی که خوب بشین

در کنارش قرص سیپرو فلوکساسین 500 هر 12 ساعت من سالهای سال این داروهارو استفاده کردم تا اینکه خدا بهم نظر کرد و خوب شدم ایشالا شما هم خوب بشین دوستان گلم.

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   
من غیر از مواقعی که عصبی میشدم هر وقت هم ک پریود میشدم بعدش سوزش ادرار داشتم بالاخره خودم و خیلی دکت ...

مرسی عزیزم ممنون از راهنماییت.پس شما چند سال سیپروفلوکساسین خوردی؟ضرر نداره؟

فقط خداااا😍😍
مرسی عزیزم.پس لطفا اگه دکتر عفونی رفتی خبرش رو بهم بده ممنونت میشم 😘😘😘

نیوشا جان من رفتم پش اون دکتره که گفتم . اول که بهم گفت به هیچ عنوان از ژل شستشو استفاده نکن که هرچی باکتری مفید هست اون ناحیه از بین میبره دوش واژینال هم نگیر / بعدم گفت حتما قبل و بعد از رابطه خودتون رو با آب بشورید/ قبل از رابطه جنسی حتما معاشقه کنید که محیط خیس بشه / بعد از رابطه هم حتی شده یک قطره ادرار کنید / گفت نیتروفرانتین هم بخور مثل قبل / ی کپسول واژینال به نام لاکتوواژ هم بهم داد گفت به مدت یک ماه هر روز استعمال بشه توی واژن