2777
2789
عنوان

سوزش ادرار

| مشاهده متن کامل بحث + 17105 بازدید | 45 پست
مرسی عزیزم ممنون از راهنماییت.پس شما چند سال سیپروفلوکساسین خوردی؟ضرر نداره؟

ضرر ک نداره ولی میگن دیگه بدن نسبت بهش بی اثر میشه

من هر وقتی ک سوزش ادار میومد سراغم مجبور بودم استفاده کنم 

معمولا بعد از هر دوره پریودم سوزش ادرار میگرفتم

اتفاقا ی همکارم داشتم عینهو من بود دیگه قرصامونو بهم قرض هم میدادیم

ولی بعد یه مدت خوب میشه نگران نباش

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   

بعد ی مورد دیگه ک میخواستم بگم این بود که تا ظهر حتما باید حداقل 4 الی 5 لیوان مایعات بخورین

چاییتون غلیظ نباشه

ماست زیاد استفاده کنید

نوشیدنی های غلیظ و خیلی رنگی مثل نوشابه و .. استفاده نکنید

وقتایی که این مدلی میشید اب پرتقال یا اب لیمو طبیعی بدون شکر استفاده کنید شیرینی باعث تشدید این موضوع میشه وقتی که سوزش ادرار داشته باشین 

مصرف  پونه هم خیلی خوب بود من خیلی ازش نتیجه گرفتم و راضی بودم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نیوشا جان من رفتم پش اون دکتره که گفتم . اول که بهم گفت به هیچ عنوان از ژل شستشو استفاده نکن که هرچی ...

مرسی سحری جون من‌ خیلی رعایت‌میکنم تازه یه مدتیه رابطه ندارم ولی باز خوب نشده.گلم کدوم دکتر رفتی؟من یه دکتر عفونی رفتم چند وقت پیش میگفت محاله که عفونت نباشه و آدم دچار سوزش بشه میگفت عفونت مخفیه.

فقط خداااا😍😍
بعد ی مورد دیگه ک میخواستم بگم این بود که تا ظهر حتما باید حداقل 4 الی 5 لیوان مایعات بخورین چاییتو ...

مرسی نازمر جون بخدا اکثر اینا رو انجام میدم و رعایت میکنم.گلم شما تهرانی؟اگه تهرانی دکترت رو بهم معرفی میکنی؟

فقط خداااا😍😍
مرسی سحری جون من‌ خیلی رعایت‌میکنم تازه یه مدتیه رابطه ندارم ولی باز خوب نشده.گلم کدوم دکتر رفتی؟من ...

من شیراز هستم . دکتر امیر رودگری . این بهم گفت باکتری هایی که باید داشته باشی از بین رفتن وگرنه عفونت نیس

روزی آید که دلم هیچ تمنا نکند...
من شیراز هستم . دکتر امیر رودگری . این بهم گفت باکتری هایی که باید داشته باشی از بین رفتن وگرنه عفون ...

ممنون سحری جون.حالا این دکتر عفونی که من رفتم‌ میگفت باکتری هست ولی خودشو تو کشت نشون نمیده باکتری مقاومی هست.هر دکتری یه نظری داره.

فقط خداااا😍😍

[QUOTE=49161190]مرسی نازمر جون بخدا اکثر اینا رو انجام میدم و رعایت میکنم.گلم شما تهرانی؟اگه تهرانی دکترت رو بهم معر ...[/QU

من دیگه خیلی وقته دکتر نمیرم عزیزم چون همه داروها مشابه بودن 

بعد از سونو و ازمایش و همه اینا ک متوجه شدم مشکل خاصی ندارم و سیستم دفاعی مثانم ضعیفه هر وقت این مدلی میشم خودم داروهاشو مصرف میکنم

برو تو پیج دکتر سید امین میرصادقی

تو اینستاگرام

کلی اطلاعات ارولوژی گذاشته

برو مطبش تونستی

البته خیلی شلوغه باید ۵-۶ ساعت بشینی نوبتت بشه

بهش میگن سلطان ارولوژی ایران

جراح برتر ارپلپژی ایران و اروپا و اسیاست

از اروپا و خارجم کلی مریض میاد براش

فقط باید خیلی قبل زنگ برنی تا نوبت بدن بهت

۰سلام سحرجون من هم سوزش ادراردارم چندوقتیه قرص هرچی خوردم خوب نشدم الان تازگی باردارشدم ازمایش دادم میگه سالمی کلافه میشم ازسوزش درناک موقع ادراراگرچیزپیداکردیدمنوهم راهنمایی کنید