2777
2789
عنوان

بگید چیکارکنم

43 بازدید | 2 پست

تو کل دوره مدرسم همیشه اونی بودم که ساکت و گوشه گیر بوده هیچوقت تو هیچ بحثی شرکت نمیکردم همیشه استرسی و اضطرابی بودم از مردم ترس داشتم وقتی مدرسم تموم شد تصمیم گرفتم یکم بیشتر برم تو جامعه تونستم ارتباطمو بهتر کنم درکل صد درجه فرق کردم تا وقتی که دانشگام شروع شد و دوست پیدا کردم ، دوستمم یه گروه زده جدیدا امروزم اولین قرار درس خوندشون بود منم قبول کردم و رفتم، ولی نمیدونم چرا کل اضطرابا و استرسای قدیمم یهو برگشت کاملاا دوباره گوشه گیر شدم اصلا یه کلمه هم حرف نزدم درحالی که همه داشتن باهم حرف میزدن میخندیدن ولی من نمیتونستم انگار یچیزی جلومو گرفته بود و حسای قبلیم کامل برگشتن

از اخرم چندنفر مسخرم کردن و بهم گفتن مظلوم و سایلنت .. خیلی بهم برخورد اصلا دلم نمیخاد ادم ساکت و گوشه گیری باشم ولی از یه طرف ترس وحشتناکی میگیرتم وقتی تو جمعم 

کسی میدونه باید چیکارکنم

اگه وقتایی دیگه که تو جمعی مشکلی نداری و اعتماد بنفست خوبه اما پیش یه گروه یا اکیپ خاصی اینطوری میشی این یعنی اینکه دلت یه چیزی میدونه و اونا پشت سر باهات اوکی نیستن البته این نظر شخصی منه

اگه وقتایی دیگه که تو جمعی مشکلی نداری و اعتماد بنفست خوبه اما پیش یه گروه یا اکیپ خاصی اینطوری میشی ...

اره دلمم باهاشون نیست با اینکه مشکلیم ندارن.. بازم احتمال داره اینطوری باشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید