2777
2789
عنوان

جریان مبل هام

187 بازدید | 20 پست

دوستان من دیروز شنیدم یه شخصی پشت سرم راجع به مبلاهام گفته فلانی مبلاش اصلا خوب نیست قابل نشستن نیس خیلی چیزای دبگه...واقعا ناراحتم اگه راهی دارید بگید من چجوری تو روش بدون اینکه بفهمه فهمیدم جوابشو بدم؟؟

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

چقدر حرف بقیه براتون مهمه

چون اصولا کاری با کسی ندارم دوس ندارم کسیم بام کار داشته باشه. و بنظرم اخلاقی نیست اینکار با پول مبلی که خانوادم برام گرفتن میتونستن بهترینارو برا خودشون بخرن ولی گفتن اولویت منم اونوقت یه عده بی سرو پا بیان این حرفو بزنن ادم زورش میاد

چون اصولا کاری با کسی ندارم دوس ندارم کسیم بام کار داشته باشه. و بنظرم اخلاقی نیست اینکار با پول مبل ...

سگ هم واق واق میکنه قرار نیست ما عمس العملی نشون بدبم ،این نشونه ضعیف بودن توعه

اخه خیلی ناراحتم انگار نظر خواستم ازشون حس میکنم نگم فکر میکنن گاوم نفهمیدم😭😭

دور از جون عزیزم فقد همینو بگو ک نظر بقیه ب یه ورمه مهم دل خودمه شنیدم بعضیا میان زر میزنن در واقع از حسودیشونه

چی بگم والا

سگ هم واق واق میکنه قرار نیست ما عمس العملی نشون بدبم ،این نشونه ضعیف بودن توعه

چی بگم والا ولی واقعا ناراحتم جماعت هرچقدر سرش به سنگ بخوره بازم دست از گوه خوری زندگی اینو اون ورنمیداره

با حرفای دیگران میخوای زندگی کنی دوروزه پیر میشی

واقعا این چند وقته یه کارایی کردن که رسما زندگیم رو روال نیست همش میخوابم تو خوابم جنگ دارم چون اصولا ادم ساکتیم تمیتوتم تو روشون واکنش نشون بدم خودخوری میکنم خیلی سعی میکنم بیخیال باشم ولی تعداد اینکاراشون زیاد شده

به نظرم مبل سلیقه ای هست اون نظرش رو گفته اون که خبرکشی کرده کارش زشت بوده

منم با شوهرم رفتیم خونه خواهر شوهرم من از مبلش خوشم اومد ولی شوهرم خوشش نیومد و گفت راحت نبود یا رنگش باب دلش نبود نرفتیم به طرف بگیم که