2777
2789
عنوان

ناباروری

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 66 پست
با دوتا مشورت کردم گفتن سریع اقدام کن

خب درمورد داروها چیزی نگفتن یعنی؟ 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

با دوتا مشورت کردم گفتن سریع اقدام کن

چون بچه شیر میدی فعلا بدون دارو اقدام کن سه چهار ماه چون بدن آماده هست احتمال اینکه بارداری بشی خیلی می‌ره بالاتر فقط اصلاح سبک کن تو همون مدت و ورزش کن

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من اگه نتونم باردار بشم میموام یه فرزند نیازمند درمان بیارمفقط باید شوهرمو راضی کنم

انشاالله میشی اصلاح سبک کن از من ک بدتر نبودی من هیچ جنینی برام تشکیل نشد فرض کن یک زنه اومده بود ای وی اف گفت اخرای پریودیمه اون کارت جنین گرفت  من حتی یک دونه هم تشکیل نشد برام اصلاح سبک کردم توکل به خدا کردم چله برداشتم نمیدونی چقدر نماز استغفار خوندم ک شد الانم ناامید نیستم خدا بخواد میشه انشالله برای تو هم میشه برام دعا کن

نمیدونم شانس منه دکتر پرسیدم گفت ناشناختس ۲۳ سالمه اره سنو شدم گف کوچیکه

از اول پریود هات نامنظم بوده؟

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
چندسالته علایم یا یسگی داری مگه ....باز یکی داری من چی ۳۶سالم شده

۲۳ دارم ناشکری نباشه خدا ببخشه منو ولی پسر تو بزرگی برای ادم فرزند میشه خب؟! بعدم بنظرم خودخواهی هست تک فرزندی

یاد ندارم میشه شما درخواست بدی تازه تاپیک زدنو یاد کرفتم تازه

یادبگیر خب دختر خوب 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..درمن چه میگذرد وقتی جهان در گذر است؟.... تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

خب میگن دکترا نیاری کلا باید قید بچرو بزنی سر بچه اولمم میگفتن بار دوم نشه ای وی اف باید اهدایی بگیر ...

فعلا یکم استراحت به بدنت بده دو سال پشت سرهم فکر نکنم برا رحم زیاد خوب باشه افتادگی پیدا میکنی

طب سنتی رو گفتن از خود پزشک طب سنتی بپرسید اینفولیکم گفتن اشکالی نداره

اها درسته ، ان شاءالله هرچی خیر و صلاحه براتون رقم بخوره 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ !