2777
2789
عنوان

ناباروری

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 66 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسی چرا ذخیره تخمدانت کمه؟

تخمدان هات کوچیکه؟

چند سالته؟

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
طبیعی ک اقدامیم شوهرم قبلا واریکوسل داشت عمل کرد خوب شد الان با علاعمشو داره

با یه دکتر زنان دیگه هم مشورت کنید بنظرم شاید نظرش با دکترتون فرق داشت بعد تصمیم گیری کنید 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

چقد هزینش؟

اصلاح سبک یا ای وی اف؟! ای وی اف سال ۱۴۰۱ تخمک کشی۱۲ تومن هزینه نگهداری جنین متغیراز۵۰۰ ب بالا داروهاشم با مکمل شد چهار میلیون اگه داروهای بدون مکمل میگرفتم ۳۰۰ میشد هر ویزیتیم چهارصد

منم سه ساله دارم تلاش میکنم و در اقدامم شرایطم مثل شماست و فقط بخاطر دخترم که تنهاست میخوام باردار ب ...

خیلی سخته ای وی اف خیلی خیلی من که جیگر زلیخا شدم از امپولای دور نافی ۱۵ روز حداقل سه تا آمپول ب ناف زدن یک آمپول ک اصلا نمیتونستم خم بشم