2777
2789
عنوان

ناباروری

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 66 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ای وی اف کردم یک جنین هم تشکیل نشد با اصلاح سبک باردار شدم بخوامم اقدام کنم با اینفولیک ابووست کو ...

خب با همون جایی ک دستورات طب سنتی رو بهتون داد مشورت کنید بابت دوران شیردهی

سلام عزیزم منم ۲۱ سالمه

یه بچم و ۷ ماهه از دست دادم تو شکمم

الان یه سال و نیم اقدامم

امروز متخصص زنان سونو واژینال کرد گف وااای چقد تخمکات ضعیفن🥲

گفت سایزشون خیلی خوبه

اما کیفیت نداره ضعیفه😭

گف سنت خیلییی کمه و انگار ذخیره ات پایینه

نگران باش یکم

گفت حتما باید بری آزمایش ذخیره تخمدان😭

حالا خوبه شما شکر خدا یدونه داری من چی😭

خدانکنه یائسع زودرس بشم💔

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

عزیزم شما میشه علایمت رو بگی

تاخیر یا قطع پریودم دارین؟

یا اینکه ماهی دوبار پریود شین

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

عزیزم شما میشه علایمت رو بگیتاخیر یا قطع پریودم دارین؟یا اینکه ماهی دوبار پریود شین

من پریودی هام دو سه روز با خونه خیلی کم بود مطمئن باش اگر اصلاح سبک کنی و ورزش بادکش روغن مالی شکم هر روز انجام بدی خوابتو درست کنی مطمئن باش بچه دار میشی بعد ک شدی برای منم دعا کن ب من خدا داده ولی چ فایده یک دونه بچم تنهاس دعا کن باز دامنم سبز بشه منم برای تو دعا می کنم اینقدر عاشق خانواده پر جمعیت هستم ولی سرنوشتم اینه

من پریودی هام دو سه روز با خونه خیلی کم بود مطمئن باش اگر اصلاح سبک کنی و ورزش بادکش روغن مالی شکم ه ...

انشاءالله خدا بهت یه جین بچه میده😍

تو که از آینده خبر نداری

از رحمت خدا هم غافل نباش🥰🥰