2777
2789
عنوان

ناباروری

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 66 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله میشی اصلاح سبک کن از من ک بدتر نبودی من هیچ جنینی برام تشکیل نشد فرض کن یک زنه اومده بود ای ...

ممنون عزیزم

البته درست میگی یکمم تپل شدم بی تاثیر نیست

دارم لاغر میکنم

انشالله هرکی فرزند میخواد خداوند سالم و صالح بذاره بغلش

اصلاح سبک کن انشالله میشی کجایی هستی من مشهدیم اگه خواستی آدرس طب سنتی خوب بهت بدم

من تب سنتی رفتم اصلاً خوب نبود برام چون من کلاً آدمیم که فقط بدنم با سردی می‌سازه بعد اون داروها رو که داد خیلی چند تا بود ۵ ،۶ تا هم بود اونا رو که می‌خورم اصلاً کل بدنم می‌ریزه بیرون خیلی بد روم تاثیر می‌ذاره

ممنون عزیزمالبته درست میگی یکمم تپل شدم بی تاثیر نیستدارم لاغر میکنمانشالله هرکی فرزند میخواد خداوند ...

اره حتما لاغر کن خیلی تاثیر داره جاری منم لاغر کرد سریع باردار شد انشالله که دامنت سبز بشه ب حق فاطمه زهرا برا منم دعا کن تو این ایام

من تب سنتی رفتم اصلاً خوب نبود برام چون من کلاً آدمیم که فقط بدنم با سردی می‌سازه بعد اون داروها رو ...

طب سنتی اره بدیش اینه ب بدن باید بسازه ولی بعضی از طب سنتی ها کلا دزدن نابلد باید جای مطمئن رفت

دوماه

اصلا استرس نگیر زیر 45 سال هر مشکلی هر مشکلی با اصلاح سبک درمان میشه اینستا فرزانه تجری سرچ کن خیلی ها با ای وی اف هم بچه دار نشدن یا ذخیره پایین بوده یا دکتر گفته رحم اجاره و ... ولی درمان شدن حالا شما طب سنتی امتحان کردین این بار این ماما رو سرچ کن خودت تحقیق کن