2777
2789
عنوان

رهاکردن🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 23 پست
کسای که اذیتم کردن ،باهام بازی کردن.نمیتونم مثل سابق باشم

احساست چیه خشم نفرت غم مظلومیت حسرت اینکه حرفی که باید می‌زدی نزدی؟ دقیقارا تو ذهنته و درگیرشی؟

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️

فک کن ببین دقیقا چه چیزی بهت آسیب زده آیا نزدیکانت بودن و ازشون انتظار نداشتی؟

کسی بوده که میخاستم باهاش عقد کنم و نشد خودش و مامانش

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اینکه دلشکستگی داره

ولی چیزی که دست تو نیست قسمتت نبوده

یه پسر اگه یه دختر رو واقعا بخواد هرکاری می‌کنه تا باهاش باشه چرا حسرت کسیرو میخوری که تو بیشتر می‌خواستیش اگرم گفته دوستت داشت ولی مامانش نزاشت بهونشه

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️

ولی خب یه جورایی بازیت داده اینو ولی بگن درسه عبرت که به پسرا راحت اعتماد نکنی

این بازی عاطفی واسه خیل از دخترا اتفاق میوفته پسرا واسه خوشگذرونی معمولا با دختران آخرش با یه دختر دیگه ازدواج میکنن که مامانشون میگه

این یه تجربه بود یه درس

خب اینکه دلشکستگی دارهولی چیزی که دست تو نیست قسمتت نبودهیه پسر اگه یه دختر رو واقعا بخواد هرکاری می ...

نه مسئله من ناراحت بودن  بخاطر بهم خوردنه نیس،من میگم اون که میدونست من ازاول چجورادمی بودم چراهمون اول خانوادش و خودش نگفتن ماهمچین دختری رو نمیخایم چرادقیقه نود بایدبهم بگه یااونجوری که من میخام شو یا هیچ.

و ازهمه مهم تر اون بعد چندماهه ازدواج کرد بعد من که مجردم فامیل فکرمیکنن عیب و ایرادی دارم ولی من فقط نمیتونم به کسی اطمینان کنم دوباره😞

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

ولی خب یه جورایی بازیت داده اینو ولی بگن درسه عبرت که به پسرا راحت اعتماد نکنیاین بازی عاطفی واسه خی ...

تجربه و درس سنگینی بوده چون هرکی میادخواستگاری اولین چیزی که میاد تو ذهنم اینکه اگه اینم مثل همون تالحظه اخر بازیم بده یهویی برعکس بشه چی!

تجربه و درس سنگینی بوده چون هرکی میادخواستگاری اولین چیزی که میاد تو ذهنم اینکه اگه اینم مثل همون تا ...

نه تو دیگه تجربه داری یاد گرفتی یه چیزایی رو درباره مردای اینشکلی فهمیدی نمیزاری اینجوری شده تو شناخت داری کماکم

نه مسئله من ناراحت بودن بخاطر بهم خوردنه نیس،من میگم اون که میدونست من ازاول چجورادمی بودم چراهمون ...

حرف فامیلو ول کن هرکی خودش بد باشه فکرای بد می‌کنه پیامبران باشی پشت سرت حرفه

کسیم که بیاد جلو بشناستت اگه بخوادت کاری با حرفه فامیلامون نداره که امیدوارم همچین آدمی واست پیدا شه🥰

حرف فامیلو ول کن هرکی خودش بد باشه فکرای بد می‌کنه پیامبران باشی پشت سرت حرفهکسیم که بیاد جلو بشناست ...

فدای تو مهربون🫠❤️