2777
2789
عنوان

رهاکردن🌱

121 بازدید | 23 پست

من شنیدم میگن فلان کس یا قضیه ای که ذهنتو بهم ریخته رو رهاکن بهترش گیرت میاد،ایاحقیقت داره این جمله؟؟

چطور میشه رهاکرد؟شماتجربه اینجوری داشتین تعریف کنین🤍🤍

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رها کن و همزمان دور شو

چطور میشه ذهن رو ازاون اتفاق و شخص دور کرد

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

قضیه ای که اذیتت کرده رو رها کنی بهترش گیرت میاد؟ یعنی مشکل بهتر و پر درد تر؟😂😂نه عزیزم منظور اینه ...

🤣🤣نه منظورم اینکه مثلا یه اتفاق یا یه شخص بهترجایگزنیش بشه

ت خودت دور شی‌

ممکنه یکم با خودت درگیرش شی اما‌کم کم دور‌میکنی رها میکنی خودتو

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

من خیلی دوست دارم یه موضوعی رو رها کنم اما بلد نیستم راهشو

حتی وقتی خودم نمیخوام درگیرش شم خودش دائم تو ذهنمه

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

من خیلی دوست دارم یه موضوعی رو رها کنم اما بلد نیستم راهشوحتی وقتی خودم نمیخوام درگیرش شم خودش دائم ...

دقیقا منم مثلا تو نماز که باید ارامش بگیرم یهویی یادم میاد🫠

ببین بستگی داره

اصن تو ذهنت درگیره چیه 

کسی که اذیتت کرده و نمیتونی رها کنی؟

یا تروما و خاطره بد داری؟ یا کسی که مثلا خیانت کرده وو عشقو عاشقی بوده؟ یا چی

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️

دقیقا منم مثلا تو نماز که باید ارامش بگیرم یهویی یادم میاد🫠

و این واقعا عذابم میده 

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

ببین بستگی دارهاصن تو ذهنت درگیره چیه کسی که اذیتت کرده و نمیتونی رها کنی؟یا تروما و خاطره بد داری؟ ...

کسای که اذیتم کردن ،باهام بازی کردن.

نمیتونم مثل سابق باشم

کسای که اذیتم کردن ،باهام بازی کردن.نمیتونم مثل سابق باشم

فک کن ببین دقیقا چه چیزی بهت آسیب زده آیا نزدیکانت بودن و ازشون انتظار نداشتی؟ 

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️