2777
2789

من دوقلو دختر پسر دارم اما دخترمو بیشتر دوسش دارم البته برای هردو جونمم میدم اما دخترمو بیشتر دوست دارم شما چی وازاین تعجب میکنم بعضیا پسرو بیشتر دوس دارن ودخترا رو بیشتر اذیت میکنن به جای محبت وعشق بیشتر برعکس ظلم میکنن 

منم دختر باردارم و واقعا ب جونم وصله ان شاالله سلامت باشه دوس دارم دومی هم دختر باشه اما شوهرم میگه نه😂

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب فرق شما بااونایی که پسراشونو بیشتر دوس دارن چیه؟!

جفتتون یه اشتباهو دارید میکنید

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

خب کی گفته چون پسر رو بیشتر دوست دارن پس دختر رو اذیت میکنن؟

دلیلی هم نداره چون دختره بیشتر محبت کنن بهش

شما هم مثل همونایی ها

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

به نظرمن یه سری فرق گذاشتن به خاطررفتاربچه ها هست....منم دختروپسردارم خدایی برام فرقی هم ندارن ولی یه موقعهایی میگم کاش هردودختربودن آخه دخترم خیلی ارومه وهمیشه به من آرامش میده نه اینکه همش کارهاش درسته یه جاهایی اینقدرحرص منو درمیاره که نگو ولی نگاش که میکنم آروم میشم.....ولی پسرم برعکس همش تنش ودادوبیداداصلاارامش روازماگرفته....