2777
2789

‍ 🌴🌻 #شربت_خانگی_درمان_عفونت

🍃🌸👉 🆔 @Atarhakim

🌼☘🌼☘🌼☘🌼

⚜یک فنجان اب

⚜یک چهارم فنجان سرکه سیب طبیعی

⚜8 قاشق غذا خوری عسل طبیعی

⚜دوحبه سیر خورد یا له شده

👈مواد را مخلوط کنید

👈شربت خانگی 10برابر قوی تر از پنی سیلین

⚜ اگر روزانه یک قاشق از این شربت بخورید، بعد از مدتی عفونت های بدن را از بین میبرد

⚜برای بیماران ضعف سیستم ایمنی و مبتلایان به سرطان  توصیه میشود

🍃🌸👉 🆔 @Atarhakim

🌼☘🌼☘🌼☘🌼

همیشه غمگین ترین لحظات را عزیزترین کسانمان به ما هدیه میدهند.  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین شیره گیاه  انغوزه خالم میگه خوبه البته خیلییییی بد بو هست باید یه نیکه خیلی کوچیک مثل نصف قرص استامینومن بذاری ته حلقت ناشتا قورت بدی با اب 

گیاه کلپوره هم خیلی خیلی تلخهباید یکمشو بندازی تو اب بعد چند ساعت اون اب رو که مثل زهر تلخ شده صافش کنی بعد اون اب رو ناشتا بخوری البته تو زمان پریودی اینا رو نخور

عزیزم سیر را مثل قرص قورت بده خیلی عالیه .

زنجبیل هم خیلی خوبه .

هفته ای دوبار توی لگن سرکه بشین خیلی خوبه.

هر روز آبلیمو و عسل بخور ضد عفونته. 

خدایا سپاسگزارم که من آهنربای جذب ثروت و برکت و سلامتی و خوش شانسی و زیبایی و مهربانی و احترام و دوستی و آشتی و صلح و آرامش و آسایش و خوشبختی و موفقیت هستم . خدایا شکرت .
ببین شیره گیاه  انغوزه خالم میگه خوبه البته خیلییییی بد بو هست باید یه نیکه خیلی کوچیک مثل نصف ...

من الان شروع کردم با یه دستور متفاوت دارم میخورم آنغوزه خیلی بد مزست با یه من عسلم قاطی کردم هنوز حال بهم زنه😐