2777
2789
عنوان

این مرد ارزش داره بمونم

347 بازدید | 28 پست

جدا نشدم ولی تو فکرشم.من۲۳همسرم ۳۵

هر دو ازدواج دوم ولی همسرم یکی رو قبلا صیغه کرده بود ب قصد ازدواج اما ب هم خورده.لطفا نگین ازدواج دومت بود حواست باید جمع میکردی اشتباهیه ک مرتکب شدم

ادمیه ک حتی نذاشت تو گروه عمه دختر عمه هام ک فقط زن هستن و خودشونم و ۷ نفر بیشتر نیس باشم.اینستا نذاشت.تنها ک اصلا جایی نمی‌بره.مثلا نذاشت ادامه تحصیل و اشتغال .حتی تلفنی نذاشت با دوستام در ارتباط باشم.قبلا دست بزن داشت.زود عصبی میشه سرپیچ و پوچ داد میزنه ولی الان گذاشته کنار.حتی ب چادر نذاشتن هم گیر میده و میگه باید بزاری اگه مجلسی باشه مادرش یا مامانم دعوت باشه میبره وگرنه نه.میبره و بهم میگه برو پیش مامانم یا زنگ میزنه ب مامانش میگه زنم اومده ببر پیش خودت تنهاس .انگار بچه دوساله ام.هفته ای ی بار اونم بعضی وقتا با التماس میبره خونه بابام بعضی وقتا عین آدم.اگ تو هفته بخوام برم پیش شون اصلا نمیزاره.صب تا شب تو خونه‌.خودم ب بیرون بردن من اهمیت نمیده اصلا مگه اینکه من بگم بریم بیرون ک اونم همش میگه نمیرسم.یک ماهه میگم ببر منو ارایشگاه میگه بعدا.دوماهه دلپیچه دارم میگم ببر دکتر میگه با مامانت برو من نمیرسم .ولی خیلی وقتا کاسبه مغازه رو می بنده میره بیرون با دوستاش یا مادرش رو میبره دکتر یا کارهای دیگه..بعد اگ این نمیتونه کارهامو انجام بده بود و نبودش چ فرقی میکنه برام .خب بعضی وقتا هم‌حواسش بهم هس.

گاهی میگم جداشم برم مستقل شم باز میگم بیخیال تو این زندگی بمونم وضعیت مالیش خوبه و از طرفی دوسم داره ها اما این اخلاقای گند رو هم داره و مغروره.

چیکار کنمممم

۲۳ سالته ازدواج‌دوم ؟؟؟؟؟؟

چرا انقدر عجله‌میکنین .

عزیزم‌برای ازدواج‌دوم‌دیگه باید خیلی زمان و انرژی و وقت میذاشتی.  چقدر راحت در مورد جدایی حرف میزنی . 

البته نسل به نسل تفکر‌ ازدواج و صبر و‌ساختن‌ داره عوض‌میشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درست بشو هم نیس کلا تو ذاتشه این اخلاقا اهل مشاوره رفتنم نیی

واقعا نپرس قرار نیست چون ازدواج دومته تن به هر اعصاب خوردی و خفتی بدی جدا شو 

ازدواج دوم کردی حالت بهتر باشه نه دوباره اعصاب خوردی

اهمیت هم نده قرار نیست بخاطر چهارتا حرف بقیه و دامن زدن به فرهنگ مضخرف یک سری جاها اینجوذی روانت از دست بدی هیچی نداره این مرد که شبیه آدم بشه پارانویید خالصه جدا شو عجیبه تا حالا موندی

خیلی جدی با مامانو بابات صحبت کن راجب طلاق و ین روز صبح که رفت خونرو ترک کن بزار ببینیم میترسه یا نه

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

واقعا نپرس قرار نیست چون ازدواج دومته تن به هر اعصاب خوردی و خفتی بدی جدا شو ازدواج دوم کردی حالت به ...

فقط دیگه جدا شدی نه حالا حالا ها فکر ازدواج باش نه ارتباط جدی جدید دیگه عجله نکن بخدا همه نباید ازدواج کرده باشن میشه تنها هم‌موند 

خیلی جدی با مامانو بابات صحبت کن راجب طلاق و ین روز صبح که رفت خونرو ترک کن بزار ببینیم میترسه یا نه

یکبار رفتم خونه بابام.مریض بودم عمل کوچولو زیبایی بود.چون رمز گوشیمو عوض کرد گف اگ کسی بهت زنگ بزنه فلان میکنم و اینا منم سیم انداختم رک گوشی دیگه زنگ زدم بابام اومد منو برد خونه خودشون.شب اومد گف شیشه ها رو میکشم پایین دادو بیداد می‌کرد تو غلط کردی اومدی اینجا چرا ب من نگفتی اومدی

فقط دیگه جدا شدی نه حالا حالا ها فکر ازدواج باش نه ارتباط جدی جدید دیگه عجله نکن بخدا همه نباید ازدو ...

وآقا حس می کنم برای ازدواج ساخته نشدم.

شانس منه دیگه.درحالی ک شوهرم با من هیچ مشکلی نداره 

یکبار رفتم خونه بابام.مریض بودم عمل کوچولو زیبایی بود.چون رمز گوشیمو عوض کرد گف اگ کسی بهت زنگ بزنه ...

مگه باهاش آشنا نبودی یا دوره نامزدی چیزی نداشتین چطور نفهمیدی اینقدر دیوانست خودش یعنی تا ازدواج نشون نداد ؟