2777
2789
عنوان

این مرد ارزش داره بمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 28 پست

زندگی اینطوری اینجوری نیست مواظب باش باردار نشی .ازدواج مثل هندونه نبریده هست.کسی نمیدوند آینده چطوریه .هنوز فرصت داری فقط بفکر جداشدن باش یا روزی چادر سرت کن به پدر مادرت بگو بیان دنبالت ببرن

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار  

مگه باهاش آشنا نبودی یا دوره نامزدی چیزی نداشتین چطور نفهمیدی اینقدر دیوانست خودش یعنی تا ازدواج نشو ...

ن اون دوران خوب بود تا اومدیم سرخونه زندگیمون ی آدم دیگه شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکبار رفتم خونه بابام.مریض بودم عمل کوچولو زیبایی بود.چون رمز گوشیمو عوض کرد گف اگ کسی بهت زنگ بزنه ...

وای پس دیوانست

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

وای پس دیوانست

اره ادمی زود عصبی میشه داد میزنه کنترل نمیکنه خودشو.منه احمق بهش رحمم میاد اخه هنوز داره مهریه زن اولش رو میده .با خودم میگم‌منم ازش جداشمباید مهریه منم بده بعد بدبخت میشه! 

فعلا تو خونه خودت بمون و مهریت رو اجرا بزار و بگو میخام طلاق بگیرم بینم عکس العملش چیه شاید انشاالله ...

اگ از خونه خودم برم خونه بابام و مهریه بزارم اجرا بعد قاضی حرفام قبول میکنه؟اخ سند و مدرکی ندارم

اگ از خونه خودم برم خونه بابام و مهریه بزارم اجرا بعد قاضی حرفام قبول میکنه؟اخ سند و مدرکی ندارم

مهریه حقت هست کاری به نظر قاضی نداره

آره بدون مدرک نمیتونی طلاق بگیری 

چون کلا اخلاق خیلی بد بزرگی نداره که قاضی بخواد طلاقت بده

ولی مهریه ربطی نداره میتونی تو خونه خودت هم اجرا بزاری

البته اگه ثنا داره پیامکش واسش میره و میفهمه

اگه میدونی کتکت نمی زنه همون تو خونه خودت بمون و بزار اجرا تا کمی ادب بشه

مهریه حقت هست کاری به نظر قاضی ندارهآره بدون مدرک نمیتونی طلاق بگیری چون کلا اخلاق خیلی بد بزرگی ندا ...

میدونم کتک کاری میشه.

بعد مهریه بزارم اجرا و خونه رو ترک کنم یعنی عدم تمکین شوهرم میدونه منع اشتغال یا منع تحصیل کنه یا محدودم کنه؟

انتخاب بلد نبستی دوست من اصلا دقت نمیکنی بمون تو همین  زندگی ویکم توی نت مهارت هاتو تقویت کن تا بعدا 

چون جدابشی دوباره همینکارو میکنی

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟