2777
2789
عنوان

کیا موقع دعوا حالشون بد میشه

336 بازدید | 29 پست

من دستام و صدام میلرزه و مجبور میشم نفس بگیرم تا حرف بزنم 

میترسم بعد ازدواج بدتر هم بشه ! اصلا چطور با این اوضاع قراره کنار بیام؟ صد در صد اتفاقاتی میوفته ک بدتر از اینا باشه

محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶  وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینم ..ضربان قلبم میره بالا نفس کم میارم حرصی میشم اصن دااغوننن😬

خیلی حس بدیه بیشتر از دعوا خودم اذیت میشم

محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶  وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸

من باگم اینه که دعوام بشه باکسی دیگه نمیدونم کیه ممکن بلای بد سرش بیارم واقعا

خوبه ک ترس ب دلت نمیوفته

ترکیب حس‌ها، واکنش‌های فیزیکی هم داره و طبیعیه! همه تجربه‌اش می‌کنند. کم کم یاد می‌گیرید چطور کنترلش کنید.

کسی که ادب می‌کارد، دوستی درو می‌کند؛ و کسی که مهربانی می‌کارد، عشق گردآوری می‌کند.

ترکیب حس‌ها، واکنش‌های فیزیکی هم داره و طبیعیه! همه تجربه‌اش می‌کنند. کم کم یاد می‌گیرید چطور کنترلش ...

اخه چطور ؟

برا من شدتش زیاده 

مامانمم اینطوریه با اینکه الان ۴۰ سالشه هنوزم علائم رو داره 

من همین الان از دکتر قلب آمدم ازبس استرسیم‌ میگه استرس برات سمه

منم مث تو ام از بچگی اینطور بودم الان ۱۷ سالمه

من ترجیح میدم هر چی سریع تر صحنه رو ترک کنم چون سریعم گریم میگیره اشکام میریزه😔😂

ای کاش فقط اشک ریختن بود من حالم بد میشه 

یه بار نزدیک بود از حال برم دیگ نذاشتن آب قند اینا