2777
2789
عنوان

اعدام

| مشاهده متن کامل بحث + 4208 بازدید | 56 پست
لطفا تو تاپیک نذر من هم که برای بخشش صابر تاری گرفتم شرکت کنید . فردا موعد اعدامشه. قتل عیر عمد بوده ...

غیر عمد ک اعدام نداره 

دختر خاله اش ک میگفت تو دعوا یکی رو کشته این میشه عمد

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
خدا رحمت کنه برادرتون رو عزیزم.ما که نمیدونیم قتل چجوری صورت گرفته.دوجور قتل هس.. یه سریا با برنامه ...

واقعا 

ما مردم عصبی هستیم 

اصلآ نمی تونیم خودمون کنترل کنیم

نگاه کنی اکثر دعواها و قتل ها سر ی چیز کوجیک بوده سر 

ی جای پارک 

ی فحش دادن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غیر عمد ک اعدام نداره  دختر خاله اش ک میگفت تو دعوا یکی رو کشته این میشه عمد

این قتل تو یک نزاع دسته جمعی اتفاق افتاده شروع کننده هم طرف مقابل بودن. مادر صابر هم داشته اون وسط کنک میخورده دست چند نفرشون چاقو بوده صابر نگاهش به مادرش بوده که این اتفاق افتاده در ضمن بقیه فرتر کردن و حنی چاقوها رو قایم کردن که اثرانگشت معلوم نباشه. ولی صابر فرار نکرده و خودشو معرفی کرده.

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
این قتل تو یک نزاع دسته جمعی اتفاق افتاده شروع کننده هم طرف مقابل بودن. مادر صابر هم داشته اون وسط ک ...

ای بابادعوا سر چی یوده می دونی 

لعنت ب این چاقو ک دست اکثر پسرا هست 

ای بابادعوا سر چی یوده می دونی  لعنت ب این چاقو ک دست اکثر پسرا هست

نه معلوم نیست ولی هر چی بوده اینا ریختن دم خونه صابر کشیدنش بیرون. ۱۱ سال گذشته کاش خانواده مقتول کوتاه میومدن... خیلی از مردم و بزرگان تلاش کردن ولی قبول نمیکنن. حتی دیشب هیئت محل رفته دم‌خونشون ولی...

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ

خدا داداشت رحمت کنه دوراهی خیلی سختیه 

زمان مدرسه ماهم بابای یه دانش آموز اعدام کردند خیلی حس بدی بود خیلی مخصوصا واسه دخترش  

❤زتمام بودنی ها توهمین زآن من باش ❤که زغیرباتو بودن دلم آرزو ندارد😍
از کجا میدونی خوب نباشه؟؟؟ ديدی پس نمیشه قضاوت کرد  جنون فقط برای1لحظه آدم رو میتونه بدبخت کن ...

من اصلا قضاوت نکردم. گفتم از کجا معلوم آدم خوبی باشه؟ من نگفتم حتما بده. کجا گفتم؟؟؟؟

منظورم این بود که اونایی که مخالف اعدامن باید اول ببینن طرف چجور آدمیه

سلام وقتتون بخییر.

به من ارتباطی نداره ولی با اجازه شما نظرمو میگم

معمولا قتل هایی که از روی عمد باشه باید اعدام بشن.این نظر شخصی منه

ادمیزاد باید جلوی نفسش رو بگیره..وگرنه بعدا پشیمونی براش به همراه داره.

البته در جاهایی میشه تخفیف قائل شد

اما برادر شما به خاطر امر به معروف و نهی از منکر که یک امر واجب در دین اسلام مثل نماز..مثل روزه که واجب هست واجب دونسته..

در این راه به قتل رسیده..واین اقا هم دو تا کار اشتباه کرده یک اینکه مزاحمت نوامیس ایجاد کرده 

دوم قتل به خاطر امر به معروف و نهی از منکر!

خیلی غلط اضافی کرده به نظر من..خیلی زیاد هیچ راه بخششی نیست.

حق این اقای که به این وضع قتل انجام داده قطعا اعدام هستش

باید درس عبرتی بشه برای همگان.

یا علی

آقای تعمیرکار هستم در خدمت کاربران.(تعمیرکار لوازم خانگی)    به  تاپیک هام سر بزنید  میتونه براتون مفید باشه.
اگه پشیمونه واقعا و نادم بنظرم رضایت بدین چهارسال اون ادم مرده و زنده شده به کجا رسیده که رگشو زده&n ...

به درک که به کجا رسیده.الان که تو زندونه داره به کاراش فک میکنه.وقتی اومد بیرون اروم میشه و دوباره فکر غلطای بعدی به سرش میزنه

اعدام شد ؟  

هیچ وقت فک نمیکردم یه روز تو این شرایط قرار بگیرم و تو نت کلمه اعدامو سرچ کنم برسم اینجا...

متاسفانه یکی از بستگان نزدیکم یه نفرو عمد کشته و ما تو شرایط بدی هستیم

شما رضایت دادین یا نه

نظرات بعضی از دوستان منو به وحشت انداخته

شاید خودمم یه روز میومدم اینجا میگفتم اعدام حقشه ولی باید جای طرف قرار بگیری تا بفهمی دقیقا چه حالی داره