2777
2789
عنوان

رسما شوهره مامانش شده

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 34 پست
من کاری نکردم ولی خونوادش عوض شدنقبلا محل سگ بهش نمیذاشتن چون هیچی نداشت همه چیشو ازش گرفته بودن با ...

دیگه رسماً خودشو گم کرده،الانم باز با محبت با زیاد دعوا و کنجکاوی نکردن به نظر من دوباره همون آدم خوبه میشه

بخدا نمیدونی به خاطر داشتن ماشین داشت چه کارا که نمیکرد حتی به خلاف کردنم فکر میکرد منم گفتم زندگی م ...

حق داری کاملا اما دیگه این اشتباه نکن چندسال ازدواج کردی؟؟ میخواست بره دزدی کنه مثلا خلاف؟ از این به بعد پشت دستت داغ کن بزرگ جلوی در یخچال یا کمدت بزن فداکاری ممنوعهعععععه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین با هر روشی که بگی حرف زدموقتی میبینی واقعااا حالم بده حرف میزنه هااا میگه عوض میشم؛تغییر میکنما ...

انقدر حرف بزن تا آدم شه ملکه ذهنش بشه، یکم کنار حرف زدنات جدیت داشته باش اگ ب قول هاش عمل نکرد سرسنگین شو باهاش حساب کار دستش بیاد

چندبار مشاور رفتم ولی اصلا خوب نبودن راهکار بهم نمیدادن فقط چیزایی رو توضیح میدادن ک خودم میدونستم ه ...

از این به بعد سعی کن رو خودت کار کنی تا همه چیز تو زندگیتون دو طرفه انجام بشه.

حالا که مشاوره رفتن کمکی نکرده ، خودت ببین راهی هست که همسرت متوجه اشتباهش بشه؟ 

حق داری کاملا اما دیگه این اشتباه نکن چندسال ازدواج کردی؟؟ میخواست بره دزدی کنه مثلا خلاف؟ از این به ...

۳ ساله بچه ام ندارم

نه دزدی نهههه

مثلا خرید و فروش کالا قاچاق و اینجورچیزا که ریسکش خیلی زیاد بود

واقعا پشت دستمو داغ کردم