2777
2789
عنوان

رسما شوهره مامانش شده

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 34 پست
قبل اینجوری نبوده ک درسته؟ ببین چیشده اینجوری شد کاملا توضیح نمیدی ک

بخدا هیچی نشده در عرض چند ماه عوض شد تا وقتی پول نداشت خونوادش همه جا میگفتن بی عرضس بیچارمون کرده شوهرمم ناراحت میشد هر روز باهاشون جنگ داشت 

من پشتش وایسادم با بدبختی و گشنگی کشیدن کم کم خودمونو جمع کردیم الان خونوادش شدن پیغمبر من شدم دشمن

ببین مردا همشون همینطورین عاشق و دیوونه خانواده‌شونن،کافیه که خانواده‌شون بهشون رو بدن و ازشون درخوا ...

من کاری نکردم ولی خونوادش عوض شدن

قبلا محل سگ بهش نمیذاشتن چون هیچی نداشت همه چیشو ازش گرفته بودن با دوز و کلک

شوهرمم همیشه میگف تو فقط پشتمی حتی خانوادم بهم خیانت کردن

منم کمکش کردن خودشو جمعو جور کرد الان از وقتی یه پولی دستش اومده خونوادش مهربون شدن دائما در تماسن واسه همین من دیگه به چشم نمیام شدم دشمن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خودت جذبش کن. از شما زده شده و فکر می کنه خانواده اش بیشتر به دردش می خورند. ببین چه حرف هایی زدی ...

من همون ادم سابقم هیچی عوض شده ولی خونوادش که هیچوقت تحویلش نمیگرفتن و همیشه تحقیرش میکردن الان شدن دایه ی مهربانتر از مادر هر روز بهش زنگ میزنن تنهایی دعوتش میکنن دائما باهم درتماسن.چرا؟چون شوهرم قبلا پول نداشت بی عرضه محسوب میشد الان که میبینن مستقل شده عزیز شده براشون

این وسط من شدم ادم بده

بخدا هیچی نشده در عرض چند ماه عوض شد تا وقتی پول نداشت خونوادش همه جا میگفتن بی عرضس بیچارمون کرده ش ...

الان چی داره یعنی خونه خریدین الان؟ ماشین خریدین؟؟ قدر تو‌نمیدونه؟؟ باهاش صحبت کن خب

من همون ادم سابقم هیچی عوض شده ولی خونوادش که هیچوقت تحویلش نمیگرفتن و همیشه تحقیرش میکردن الان شدن ...

قشنگ بشین با مهربونی با همسرت صحبت کن همینا ک اینجا گفتی بهش بگو ببین دلیلش چیع

در مورد این قضایا صحبت کردین؟ همسرت حرف خاصی نمیزنه؟

نه شوهرم همیشه از اینکه خانوادش باهاش بدن ناراحت بود همش میخواست جلب توجه کنه ولی موفق نمیشد

الان که بهش توجه میکنن انگار چیزی ک خواسته رو به دست اورده دیگه من براش زیادی ام

منو فقط وقتی میخواد ک هیشکی ادم حسابش نمیکنه

الان چی داره یعنی خونه خریدین الان؟ ماشین خریدین؟؟ قدر تو‌نمیدونه؟؟ باهاش صحبت کن خب

اره ماشین خرید(ینی در اصل من کمکش کردم کلی طلا فروختم از دانشگاهم وام گرفتم دادم بهش ضامنشم بابای خودم شد)

زور زدیم رف سر یه کاره مستقل

اینا به چشمش نمیاد قبلا تشکر میکرد میگف تو کمکم کردی ولی الان میگه وظیفتون بوده مگه برام چیکار کردین؟

عوضش باباش یه کیلو تخمه میخره برامون کم میمونه بهش سجده کنه

خیلی باهاش حرف زدم درست نمیشه

بخدا انگار زندگیم به ته خط رسیده

نه شوهرم همیشه از اینکه خانوادش باهاش بدن ناراحت بود همش میخواست جلب توجه کنه ولی موفق نمیشدالان که ...

میتونی پیش یه مشاور خوب و کاربلد تو این زمینه بری و ازش مشورت بگیری؟ 

ممکنه بتونی راه حلی پیدا کنی. 

همچنین بذار همه چیز تو زندگی مشترک دوطرفه باشه. 

محبت کردن ، 

احترام گذاشتن ، 

فداکاری کردن ، 

و ... 

اره ماشین خرید(ینی در اصل من کمکش کردم کلی طلا فروختم از دانشگاهم وام گرفتم دادم بهش ضامنشم بابای خو ...

دمت گرم اما ماهی هروقت از آب بگیری تازست لطفا لطفا لطفا دیگه هیچچچچچچچچچچ وقت بخاطر هیچچچچچچچ مردی فداکاری نکن اشتباه کردی طلا فروختی باباتم ضامن شد براش ماشین باید میزدی بنام خودت لااقل جرا نکردی؟؟؟ چندسال ازدواج کردی؟ بچه نداری که؟؟ از این ب بعد حواست لطفا باشه فداکاری نکن از من بتو نصبحت ب چشم خیلی دیدم ببین هرچی پروتر باشی هارتر باشی عزیز تری برای شوهرت من پرو هار نیستم اما قانع نیستم شوهرم وضعش خوبه هیچ وقت قناعت نمیکنم الکی باید دهن این مردها سرویس کنی آدم شن همین از این ب بعد لطفاااااا هیچ فداکاری نکن براش چه کاریه طلاهات میفروشی بخاطر شوهرت ؟؟؟ نتیجش میشه این هرچی سگ محل تر کنید بهتره

میگه حوصله ندارم ول کن این چرتو پرتارو

با زبون نرم ب خودت برس میکاپ کن چایی بریز بگو ی ۱۵ مین بیشتر وقتت نمیگیرم ی مسایلی ناراحتم میکنه باید بهت بگم بعد بشین باهاش حرف بزن حتما گوش میده

میتونی پیش یه مشاور خوب و کاربلد تو این زمینه بری و ازش مشورت بگیری؟ ممکنه بتونی راه حلی پیدا کنی. ه ...

چندبار مشاور رفتم ولی اصلا خوب نبودن راهکار بهم نمیدادن فقط چیزایی رو توضیح میدادن ک خودم میدونستم همین

واسه همین از مشاور ناامید شدم

اره اشتباه کردم من دلم برای زندگیم میسوخت که همش فداکاری میکردم فکر میکردم دیده میشه قدردانی میشه

برای ادم اشتباهی حرومش کردم این دیدگاهمو

دمت گرم اما ماهی هروقت از آب بگیری تازست لطفا لطفا لطفا دیگه هیچچچچچچچچچچ وقت بخاطر هیچچچچچچچ مردی ف ...

بخدا نمیدونی به خاطر داشتن ماشین داشت چه کارا که نمیکرد حتی به خلاف کردنم فکر میکرد منم گفتم زندگی مشترکه دیگه خودمو به اب و اتیش زدم اولش طلا فروختم یه ماشین مدل پایین خرید اونو زد به نام من

گفتم عه چه قدرشناس؛همشم میگف تو باعث شدی من این ماشینو داشته باشم

اما چندماه بعدش که وام و اینا جور کردیم دیگه خبری از به نام من زدن نشد همش میگف تو محل کارم مسخره میشم میگن زن ذلیله فلانه ولی این ماشین مال توعه 

اما همش حرف بود که خرم کنه منم اصرار نکردم گفتم حق داری تقصیر منه که اینکارارو کردم که الان یادت بره 

الانم با یه ماشین واسم دم دراورده تا دعوامون بالا میگیره میگه به خاطر پول موندی!😂تا ته میسوزم میگم بدبخت کدوم پول منظورت ماشینیه ک خودم برات جور کردم؟

با زبون نرم ب خودت برس میکاپ کن چایی بریز بگو ی ۱۵ مین بیشتر وقتت نمیگیرم ی مسایلی ناراحتم میکنه بای ...

ببین با هر روشی که بگی حرف زدم

وقتی میبینی واقعااا حالم بده حرف میزنه هااا میگه عوض میشم؛تغییر میکنم

اما در عمل هیچی