2777
2789

یک نفر به اسم اینکه از بیمه زنگ زده شروع کرد به اطلاعات گرفتن از دخترم اینکه شماره تلفنش چنده اسم پدرش شماره تلفن من اول واقعا فکر کردم از بیمست اما بعد یکهو با ادامه سوالاتش شک کردم چون اخرای زمان بیمه دخترم بود شک نکرده بودم اما بعد واقعا شک کردم و مساله مهم این بود که متوجه شد دخترم بیمه از پدرش جداست و مستقل مه خودش دلیلی بر آگاهی پیداکردن از طلاق ما هست

دخترم مدتیه میره سر کار از همون اول حس خوبی نداشتم به اونجا بعد از رفتنش یکی دوبار تلفن‌های مشکوکی به من شد که تا حالا سابقه نداشته به اسم اینکه اشتباه زنگ زدم اما حس مردم اشتباه نبوده عمدی لوده برای چک کردن اینکه واقعا شماره درست باشه در ضمن شماره منزل و دخترم به احدی نمیده چون کلا گوشی تلفن منزل نطلقا جواب نمیده و میدونه هرکسی زنگ بزنه با من کار داره بلافاصله بعد ازاون تماس به تلفن‌های آخر زنگ زدم همه گفتن ما نبودیم رفتم پیشخوان شماره های ورودی رو بگیرم کفتن ما نمیدیم باید بری دفتر قضایی رفتم اونجا کفتن به ما ارتباطی نداره باید بری دادسرا درخواست بدی با حکم قاضی شماره های ورودی رو بهتون میدن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون پیشخوان به من کفت مخابرات آشنا داشته باشی راحت میتونی لیست شماره ها رو برات دربیارن چه ورودی چه خروجی من خودم حسم قویه و اصلا حس خوبی به این جریان ندارم خصوصا به شدت نگران دخترم هستم هم سادست هم خیلی بی تجربه اولین بارشه میره سرکار به نظرتون چیکار کنم و شماره هارو چطوری بدون بحث قضایی گیر بیارم ممکنه حتی شماره اون طرف واقعا روی گوشی تلفن نیفتاده باشه متاسفانه موبایلمم دایورت بود روی گوشی منزل نمیدونم به گوشی منزل واقعا زنگ زده بود یا موبایل و اینکه واقعا شک مردم چون شماره منو که خوند جدید هست و این شماره رو اصلا بیمه نداره لین واقعا منو به شک انداخت که قطعا از بیمه نبوده اگر راهنمایی دارید که به من کمکی کنه ممنون میشم

انشاالله خیره اگه خیلی نگرانی زنگ بزن 110مشاوره بگیر

من حتی حدس میزنم از طرف کی باشه و تا حالا نشده حسم نادرست دربیاد اما نمیخوام قضاوتم حتی یک درصد باعث تهمت بشه میخوام واقعا بفهمم کی بوده و قصدش چی بوده یقین دارم بیمه نبوده

به دخترت بگو به هرکسی اطلاعات نده اول با تو مسورت کنهنسبت به خطرات آگاهش کنمیتونی بری بیمه بپرسی ببی ...

زنگ زدم کفتن اصلا بیمه اجازه چنین کاری نداره و اصلا زنگ نمیزنه و اصلا حق گرفتن اطلاعات شخصی کلا ندارن