2777
2789

زشته گلم این حرفا چیه

زندگی همینه

گهی زین ب پشت و گهی پشت ب زین

همه در حاله تلاشیم گاهی نتیجه تلاشمونو میبینیم گاهی هم شانس یارمون نیست بااینکه صده خودمون رو گذاشتیم 

بسپار ب زمان انشالله درست میشه

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه آخه شوهرش بازنش همش سر اینکه یه جای خوب ازدواج کردم درگیری داشت.شما نمی‌شناسید شوهرخواهرمو

خب بازم ربطی نداره

ولی حالا من ی چیزی میگم انجام بده

شرایطتت تغییر کنه

اول اینکه سرکه و و نمکو ابرو قاطی کن گوشه ب گوشه خونت بریز

اسفند دود کن و هل بسوزن 

روزای دوشنبه شمع روشن کن و چشماتو ببند ۵ نفس عمیق بکش همراهش بگد من ثروت جذب میکنم

و هر روز تا ۴۰ روز دعای معراجو بخون

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
نه اتفاقا شوهرخواهرم همش خواهرمو ب جونم مینداخت

حالت خوبه 😐

میگم چه ربطی به وضع مالی داره 

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

نه آخه شوهرخواهرم ترسناکهآدم بشدت حسودیه

از اونم بکش بیرون

رفتا و حرکاتش ب تخمکت نباشه 

چون هر چی زوم کنی بدتر تفکارتت سمتش میره ک واای الان این حسودی کرد واای این نکنه مارو طلسم کرده

اینجوری نیروی روحت ضعیف میشه و بدتر جذب فقر میکنی

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       

ببخشیداولا خود شما پر انرژی منفی و حس بد هستی

حسادت از تمام خط هات معلومه

دوما به نظرم اگر خرافات و بدی قلبت رو دور بریزی زندگیت تغییر میکنه بیخود دنبال جادو جنل نباش...

خوبه تازه خواهرته!!!!!!!

همون «اایزابل» هستم.

کار املاک تا سال ۱۴۱۰ کساد هست اینو از بالا بالا ها خبر دارم بگو فعلا از اون کار بیاد بیرون

نه چندماهه اینطوری شده ..از درو دیوار می‌ریخت برامون

اما همه درها قفل شده انگار

ربطی به طلسم و اینا نداره منم همسرم تو کار بساز بفروش تا چند وقت پیش وضع مون خیلی خوب بود سفر و تفریح و خریدطلا هرچند ماه به راه بود الان بازار ملک و املاک کساد شده جوری که من مجبور شدم یک ماه بعد نشون مون حلقه مو بفروشم و...

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

عزیزم شوهز منم توکار ساختو سازه وحشتناااااک خوابیده یه خونه نمیتونیم‌بفروشیم‌هی مشتری میره الکی یه مغازع هم داریم اصن فروشش شده نصففف بازار خوابیده ربطی نداره چشمو نظر که هس ولی خب نمیشه بازم‌گف 

خب بازم ربطی ندارهولی حالا من ی چیزی میگم انجام بدهشرایطتت تغییر کنهاول اینکه سرکه و و نمکو ابرو قاط ...

من واقعا حرفی ندارم 

وسططط قرون وسطی افتادیم عملا!!!!!!   

همون «اایزابل» هستم.

من واقعا حرفی ندارم وسططط قرون وسطی افتادیم عملا!!!!!!

صد رحمت به قرون وسطی

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم