2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نظر مامانم شنیونه

ببین کار هایی مثل کوتاهی ناخن شنیون بافت مو ...

اینا هم سختی های خودشو داره اما ریسکش کمتره و خطرناک نیست

اما چشم یه اندام مهم و به شدت اسیب پذیر و حساسه

خدایی نکرده چشم کسی با مواد شما واکنش بده اذیت بشه و مشکلی پیش بیاد ممکنه طرف ازتون شکایت کنه بابت بیناییش و به نظرم سراغ چنین کار پر ریسکی نرو

شاید این اتفاق به ندرت پیش بیادا اما من بودم این لاینو انتخاب نمیکردم

و در کل کار سخت زمانبری هم هست و گردنت هم خیلی خم میشه

نه ببین می خوام دوره ببینم یاد بگیرم🙂👌

ببین اگر قصد داری درستو بخونی ادامه بدی حداقل تا دیپلمتم بخای بگیری به نظرم الان خیلی زوده 

چون در حال حاظر کلی حجم درس و امتحان داری و نمیتونی بعد از اتمام دوره بری جایی کار انجام بدی

اگرم بخای کار نکنی تا درست تموم بشه که چند سال میگزره و همه اموزشات از یادت میره و دیگه نمیتونی به خوبی زمانی که تازه یاد گرفتی انجان بدی و باز باید بری از اول و انگار الان پولتو دور ریختی

از این نظر گفتم

ببین اگر قصد داری درستو بخونی ادامه بدی حداقل تا دیپلمتم بخای بگیری به نظرم الان خیلی زوده چون در حا ...

ممنونم از نظرت اما می خوام برای سرگرمی برم میدونی تابستون به جای کلاس زبان و این چیزا می خوام برم یه حرفه یاد بگیرم که تا 17 سالگی توش ماهر شم

ممنونم از نظرت اما می خوام برای سرگرمی برم میدونی تابستون به جای کلاس زبان و این چیزا می خوام برم یه ...

مژه نرو، همون شینیون که مامانت می گند بهتره اونو برو.

آقاییکه خودش سرچهارراه درست شده و بی ناموسه لطفا درخواست دوستی بده.

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز