2777
2789
عنوان

دانشگاه آزاد

68 بازدید | 8 پست

سلام من نتونستم برای امتحانات شهریور شرکت کنم ی چندتا امتحان مونده برای دی ماهم میخواستم ترم بهمن با سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد ثبت نام کنم کسی میدونه شرایط چیه چیکار کنم؟میدونم که باید امتحانات دی ماهم رو پاس کنم ولی میترسم مهلت ثبت نام تمام بشه و هنوز نتایج نمراتم اعلام نشه پارسال تا ۱۰ بهمن مهلت داشت

میره سال بعد گلم

شما تا وقتی که معدل نهاییت نیومده باشه نمیتونی ثبت نام کنی

مگر بر اساس شرایط ، ثبت نام بیوفته عقب

شما تونسته باشی گواهیت رو بگیری و ثبت نام کنی

تازه همونم اگر ازاد کرج یا ازادهای تهران باشی میگن قبولی دی نمیتونه ورودی بهمن باشه

باز شهرای دیگه یا دانشگاه های کوچیکتر کوتاه میان

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

ببینید، اصل گواهی موقت پایان دوره دبیرستان که ریز نمرات هر سه پایه ی دهم ، یازدهم و دوازدهم رو در بر گرفته، ازتون میخوان که داخل پرونده برای ثبت نام بگذارن.

احتمال خیلی زیاد همون اول کاری، اصل مدرک دیپلم رو نمیخوان ولی حتما باید گواهی موقت رو بهشون بدید.

By the sun and the light of the sky, The leper grows sorrow, When the moon rises above the barley field, A child is eaten, Tears as red as a flower falls at night. Leper.Seo Jeong Ju

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میره سال بعد گلمشما تا وقتی که معدل نهاییت نیومده باشه نمیتونی ثبت نام کنیمگر بر اساس شرایط ، ثبت نا ...

خوب اگر نمراتم بیاد بعد میتونم ثبت نام کنم دانشگاه ازاد شیراز؟

احتمال داره که بازه ثبت نام عقب بیوفته؟چون پارسال برای ثبت نام ترم مهر از ۳۱مرداد بود تا ۱۱ شهریور ولی الان شهریور داره تموم میشه هنوز شروع نشده امکان داره همینجوری بهمنم عقب بیوفته؟

ببینید، اصل گواهی موقت پایان دوره دبیرستان که ریز نمرات هر سه پایه ی دهم ، یازدهم و دوازدهم رو در ب ...

خوب تا معلوم نشه همه درسام رو پاس کردم که گواهی موقت نمیدن من ترسم از اینکه تا بخوان امتحانا رو تصحیح کنن و نمراتشو بگن و گواهی رو بخوان بدن دیگه دیر شده باشه

خوب اگر نمراتم بیاد بعد میتونم ثبت نام کنم دانشگاه ازاد شیراز؟احتمال داره که بازه ثبت نام عقب بیوفته ...

نه با ریزنمرات نمیشه

باید گواهی دستت باشه حتما تا ثبت نام کنی گلم

حالا خودتو اذیت میکنی

یه ترم اینور اونور تر فرقی نداره بعدها ترم تابستون برمیداری سریع جبران میشه

منظورتو نفهمیدم دقیقا از ی ترم اینور و انور؟

یعنی ورودی بهمن نباشی

خب سال بعد مهر میری

فرقش میخواد ۱ ترم باشه

توی ترم تابستون واحد برمیداری جبران میشه برات

یعنی ورودی بهمن نباشیخب سال بعد مهر میریفرقش میخواد ۱ ترم باشهتوی ترم تابستون واحد برمیداری جبران می ...

اهااا الان فهمیدم منظورتو

مرسی ممنونم از راهنماییت ته تهش مجبورم همون سال بعد کنکور بدم دوباره😂❤️