2777
2789
عنوان

رسم شب یلدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1352 بازدید | 35 پست
من که اصلا دیگه ازشون انتظار ندارم برن بمیرن

بنظر من اشتباه میکنید با این میزان ناراحتی از خانواده همسر که باعث و بانیشم فقط بی سیاستی شوهراتونه اگه برید سر زندگی خودتون همه این خاطرات تلخ با دیدن شادی دیگران میاد جلو چشمتون.

علاجتون فقط با سیاست نرم کردن شوهراتون

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنظر من اشتباه میکنید با این میزان ناراحتی از خانواده همسر که باعث و بانیشم فقط بی سیاستی شوهراتونه ...

چیکار کنم عزیزم؟ بازبون نرم بهش گفتم با دعوا بهش گفتم

اما هییچ کاری نکردن خسیسن عزیزم تو ذاتشونه مهم شوهرمه که هرکاری برام میکنه دیگه ازشون انتظار ندارم

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆
چیکار کنم عزیزم؟ بازبون نرم بهش گفتم با دعوا بهش گفتم اما هییچ کاری نکردن خسیسن عزیزم تو ذاتشونه مه ...

خب عزیزم من بد متوجه شدم.فکر کردم کلا همسرتونم خودشو کشیده کنار. همین که کنار هم احساس خوشبختی میکنید خداروشکر. شادیاتون کم نشه الهی

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
خب عزیزم من بد متوجه شدم.فکر کردم کلا همسرتونم خودشو کشیده کنار. همین که کنار هم احساس خوشبختی میکنی ...

فدات بشم عزیزدلم

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆
استارتر شرایطت عین خودمه خانواده منم هیچی نمیگن شوهرم هم طرف خانوادشه

ولی برا خودشون  توقع دارن.

گفتن باید گردنبند طلا بخرین برا داماد  ما رسم داریم. طلا در برابر سرویس طلا عروس

میشه برای حل مشکلم صلوات بفرستی دوستِ من؟