2777
2789
عنوان

رسم شب یلدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1352 بازدید | 35 پست
وضعشون خوبه اما برای پسرشون و من خسیسن ولی برا دخترشون دارن! تولدم واقعا کم دادن خیلی جا خوردم

منم.پنج شنبه تولدم هست جز شوهرم از خونوادش انتظاری ندا م ...شوهرت عروسک داد یا مامانش اینا؟

زندگی به من آموخت که هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بیشعورا. ب روشون نیاوردی؟ کاش اگ لباسم میگیدن ب سلیقه خودشون نگیرن خیلی بدسلیقن

نه چی بگم خودشون باید بفهمن دیگه البته الان سه ساله که عروسی کردم لباس رو خودم انتخاب کردم

منم.پنج شنبه تولدم هست جز شوهرم از خونوادش انتظاری ندا م ...شوهرت عروسک داد یا مامانش اینا؟

اخه اولین تولد بود ک عروسشون شده بودم خیلی کم دادن. برا دختر خودشون النگو  بمن میرسه😏

میشه برای حل مشکلم صلوات بفرستی دوستِ من؟
اخه اولین تولد بود ک عروسشون شده بودم خیلی کم دادن. برا دختر خودشون النگو  بمن میرسه😏

من که برا تولد که اولین سالم هست انتظاری از خونوادش ندادم انصافا

زندگی به من آموخت که هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ...
ب اون بگم اون طرف خانوادشه نمیگع ب اونا

وا چند وقته عقدین؟ یا نامزدین؟

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
برا دختر خودشون پدر اونارو دزاورون هر مراسمی ی النگو میاوردن براش!

اووف آدم از همینش حرص میخوره برای دختر خودشون همه رسمارو دارن برای دختر مردم ندارن 

البته خودشون اشتباه میکنن زنی که بخواد پسرشو داشته باشه باید اول عروسشو داشته باشه

دو روز دیگه ام اونام پیر میشن محتاجن به تو و پسرشون اونوقته آدم میتونه تلافی کنه حداقلش اینه که از کارشون پشیمون میشن

بیشعورا. ب روشون نیاوردی؟ کاش اگ لباسم میگیدن ب سلیقه خودشون نگیرن خیلی بدسلیقن

ببین دوستم خانواده شوهرمنم پولدارن ولی بیشعورن😐

واسه شب یلدای منم همه چیز اوردن به جز طلا حالا پدرشوهرم طلاقروشه ها!

هرچی هم اوزده بودن شوهربدبختم پولشو داده بود فقط به سلیقه اونا بود که ای کاش نمیاوردن یه پالتوی زشت که امسال گذاشتم تو دیوار بفروشم از بس ازش بدم میاد

یه چکمه که سه سایز ازم بزرگتر بود ویک بارهم نپوشیدم

ویه بافت زررد

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆
عقدیم ۴ ماه 

از الان بخوای خواسته اتو به شوهرت نگی بعدا به مشکل میخوری. ایشونم باید یاد بگیرن که تو زندگیشون هر کسی جایگاهی داره. و قرار نیست میدون جنگ راه بیفته که همسرت طرف اوناست

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
از الان بخوای خواسته اتو به شوهرت نگی بعدا به مشکل میخوری. ایشونم باید یاد بگیرن که تو زندگیشون هر ک ...

هیییی دس رو دلم نزار که خونه

میشه برای حل مشکلم صلوات بفرستی دوستِ من؟