2777
2789
عنوان

رسم شب یلدا

1352 بازدید | 35 پست

تا الان اصلااااا راجب شب یلدا حرف نزدن ک چی میارن و اینا. فقط تا جایی ک شنیدم گفتن که مث هرسال بریم خونه فلانی دورهم خوش میگذره😑

برای دخترای فامیلمون آجیل  و میوه و طلا و فال حافظ و ی لباس زمستونی  و ابنا بردن‌ . خانواده شوهرم اصلا ب روی مبارکشون نمیارن

اولین تولدمم امسال یه عروسک  دادن بم😐

چجوری ب روشون بیارم ی تکونی ب خودشون بدت؟

میشه برای حل مشکلم صلوات بفرستی دوستِ من؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نخواه كه اونارو عوض كني 

اينجور خانواده شوهرا خودشون رو به خواب عمييييييييييق ميزنن 

پس نميتوني بيدارشون كني و ازشون به زور محب هديه و احترام بخواهيي 

فقط رابطت رو كم كن و خيلي رسمي رفت و امد كن

به همسرت بگو که شما رسم دارین و باید اینکار انجام بشه اونم به خانوادش بگه

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
اصلا نخواه كه اونارو عوض كني  اينجور خانواده شوهرا خودشون رو به خواب عمييييييييييق ميزنن  ...

برا دختر خودشون پدر اونارو دزاورون هر مراسمی ی النگو میاوردن براش!

به همسرت بگو عزيزم ما چنين رسمی داريم، بابت کادوی تولدم خيلی جلو خانوادم کوچيک شدم، لطفا خودت حواست به برنامه شب يلدا باشه ديگه اونجوری نشه.

انشاالله خودش اوکی ميکنه. کلا هم خيلی خودت رو درگير رسومات نکن، يه خانواده بيشتر مقيدن يکی کمتر، اينا رو زمينه اختلاف و دلخوری نکن. مهم خودتی و همسرت و اونچه بين خودتون ميگذره. اگه خانوادش کاری نکردن خودتون با هم بريد بيرون يه  شامی بخوريد و خودت واسه خودت خريد کن، به سليقه خودتم بگير 

عزیزم شعور ندارن هرچی هم به روشون بیاری همینن

وضعشون خوبه اما برای پسرشون و من خسیسن

ولی برا دخترشون دارن! تولدم واقعا کم دادن خیلی جا خوردم

وضعشون خوبه اما برای پسرشون و من خسیسن ولی برا دخترشون دارن! تولدم واقعا کم دادن خیلی جا خوردم

برا شب یلدا من که طلا نخریدن فقط ی دست لباس واسه عید هم اصلا نیومدن 😕😕😕😕

به همسرت بگو عزيزم ما چنين رسمی داريم، بابت کادوی تولدم خيلی جلو خانوادم کوچيک شدم، لطفا خودت حواست ...

خانواده من اصلااااا نمیگن ک باید بیارن و فلان. ولی تو فامیل ما و اونا همچین رسمی هس. ولی خودم میخام ک بیارن. فک نکن ما نمی فهمیم.  

برا شب یلدا من که طلا نخریدن فقط ی دست لباس واسه عید هم اصلا نیومدن 😕😕😕😕

بیشعورا. ب روشون نیاوردی؟ کاش اگ لباسم میگیدن ب سلیقه خودشون نگیرن خیلی بدسلیقن

اخه همسراي بدبخت اين جور موقع ها ميوفتن بين زن و خانواده به نظر من گناه دارن مردا اينجور موقع ها ب ...

آفرین دقیقا منم هیچ کدوم از مراسم ها نگفتم حتی ی چوب کبریت برام بخره همسرم اونم طبق رسم و فرمایش مادر جونش برام خنچه آوردن جز خنچه عید قربان بقیه تقریبا افتضاح بود ولی هیچی نگفتم

زندگی به من آموخت که هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ...