من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
عقل ندارم دیگه مثلا این چند سال باعقلم میخواستم لرم جلو وضع این شد.دیگه فقط میخوام دلم اروم باشه فقط ...
شیوا مگه غرور نداری ؟! اگر غرور داشتی وقتی نامزدت از رابطه نامزدی باهات خارج شد . باید .باید .تو هم خارج میشدی . و دیگه باهاش ادامه نمیدادی . و اینکه موندی و خودتو شایسته حقارت و دلسوزی میبینی این ایراد بزرگته و حتما برو روانشناس خانوم. تا برگردونه تورو به شناخت صحیح از خودت. و هر رابطه ایی که سست باشه دوامی نداره این شخص چه باتو بمونه چه با اون دختر. شخصیتش عادی نیست و همیشه در حال همین بازی کردنهاست . باید باهاش کات کنی و درمان بگیری تا حالت خوب بشه و به خودت صدمه نزنی بیشتر از این. و دنیا فقط این اقا توش نیست.
صفحاتت زیادن و تا ۱۵ صفحه رو خوندم و جوابم براساس اون صفحاته. و نخوندم مابقی رو ولی تا اون بخش خونده شده . همین جوابو دارم. حالا چی گذشته مابقی رو در جریانت نیستم.
اون موقع نامزد بودن نامزدیشون بهم خورده بود و خدا میدونه این طفلک چه حالی داشت الان با توکل و امید بر خدا و دعاهای بچه ها دیگه عقد کرد و تموم شد عزیزم اگه وقت کردی کل تاپیک شیوا رو بخون خیلی قشنگه من خیلی جاهاش اشک تو چشام جمع میشد الهی خدا کمک کنه اخر همه تاپیکهای بچه ها که دلشون گرفته دلشون رو خدا اروم و شاد کنه ❤
اون موقع نامزد بودن نامزدیشون بهم خورده بود و خدا میدونه این طفلک چه حالی داشت الان با توکل و امید ب ...
چقدر مهربون
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
شيوا جون الهي خوشبخت بشي شيوا تو عقدي يا زندگي مشتركتون را شروع كردي ؟
عقدم ولی همش باهمیم دوبار مسافرت رفتیم دو سه شبم خونشون خوابیدم کلا از عقدم تاالان یه شب خونمون بودم البته چون تعطیلاته اینجوریه بخوام برم سرکار دیگه نمیتونم خونشون بمونم.خداروشکر روابطم با مادرو خواهرش خیلی خوب شده خیلی باهام صمیمی شدن