2777
2789
سلام عزیزم.چه خبر شیواجون؟همه چیز خوبه؟رابطت با همسرت و خانوادش چطوره؟

سلام جیگر همه چی خوبه خداروشکر یکم تیکه از فامیلای خییییلی دور و نزدیک میشنوم ولی برام مهم نیست.به نامزدم میگن خوب بلایی سرش اوردی الان با کله اومده دو دستی چسبیدتت.یا بهم میگن تور پهن کردی و... من میخندم که دلشون خنک نشه تونستن حرصم بدن

لطفا درخواست دوستی ندید
سلام جیگر همه چی خوبه خداروشکر یکم تیکه از فامیلای خییییلی دور و نزدیک میشنوم ولی برام مهم نیست.به ن ...

کار درستی میکنی عزیزم.حالا تا چندوقت میگن و بعد خودشون خسته میشن ول میکنن.خداروشکر که زندگیت خوبه ان شالله بهترم بشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاد و سلامت باشی شیوی جان  

مبارک.

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))

😘😘😘😘😘

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))

وای چه عالی😉😉😉😉

مبارک باشه عروس خانومممم خیلی خوشحال شدم 💃💃💃💃

اصلا چه اهمیتی داره هول هولی شد مهم اینه که بلاخره شد😍😍

خوشبخت بشی عزیزم😙😙😙😙😙

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
وای چه عالی😉😉😉😉 مبارک باشه عروس خانومممم خیلی خوشحال شدم 💃💃💃💃 اصلا چه اهمیتی داره هول هولی ...

مرسی عزیزدلم. اره والا😁

لطفا درخواست دوستی ندید

هنوز شمارشو داره😢 چرا؟یعنی یادش رفته پاک کنه؟ عکسشم که انقد من قیافه گرفتم براش رفتم سر گوشیش پاک کرد. چند روز پیش داشتم حافظشو خالی میکردم فیلماشو پاک میکردم فیلمایی که برا هم فرستاده بودن تو حافظه گوشی بود چقد باهم خوب حرف میزدن هیچ وقت با من انقد خوب نبوده هنوزم یادمه چقد بهش جان جان میگفت بااینکه صدبار به روش اوردم از وقتی اشتی کردیم یه بار گفته شیوا جان واقعا چقد مهمه ادم غریب نباشه تو یه خانواده وقتی حامی داری حتی برا شوهرتم عزیزتری

لطفا درخواست دوستی ندید
شيوا جان أصل اينه كه تو را انتخاب كرده نه أون  به زودي اون عكسا فقط يه خاطره ميشن

باهاش حرف زدم جا خورد خودشم نمیدونسته شمارشو پاک نکرده یعدش نبوده😊

لطفا درخواست دوستی ندید