2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزای دلم عیدتون مبارک.ببخشید من بدجنسی کردم نیومدم زودتر خبر بدم که سورپرایزتون کنم بعد زدو بعد عقد راهی سفر شدیم نت نداشتم تو جاده. الان گرفتید عقد کردم یا بیشتر توضیح بدم😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄 کاملا یهویی شد تو سه روز ازمایش و خرید و وقت ارایشگاه و... شب عیدی خیییییلی سخت بود ولی هرجوری بود سال جدیدو باهم شروع کردیم. دیروز عقدمون بود همتونو کلی دعا کردم از دعاهای همتون و حمایتتون ممنونم اگه قسمت شه مشهد هم بریم اونجا هم باز دعاتون میکنم😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 امیدوارم تو سال جدید برا همتون بهترین ها پیش بیاد💖

لطفا درخواست دوستی ندید

جاریمم دعوتش نکردن خداروشکر فقط خیلی هول هولی بود هیچی نفهمیدم چقد از قبل مدل ارایش اماده کرده بودم اخرم یادم نبود ببرم برا ارایشگر زیاد جالب درستم نکرد

لطفا درخواست دوستی ندید

ووااااااي شيوووولي جونممممممم ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ عزيزدلم الهي به حق امام هادي مهربونمون عليه السلام كه روز اول فروردين امسال به نام ايشون هست شاد و خوشبخت بشي و هميشه خبراي خوب بنويسي

ماشاء الله چقدر حلقه هاتون قشنگه 💐💐💐❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ خدا رو صد هزارمرتبه شكررررررر عشقممممممم

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.
جاریمم دعوتش نکردن خداروشکر فقط خیلی هول هولی بود هیچی نفهمیدم چقد از قبل مدل ارایش اماده کرده بودم ...

بهتر كه اون زن عقده اي سطح پايين نبودش تو عقدت  اينجوري خيلي بهتر هم شد😍😍😍😍😍

جاریمم دعوتش نکردن خداروشکر فقط خیلی هول هولی بود هیچی نفهمیدم چقد از قبل مدل ارایش اماده کرده بودم ...

شيوا جونمممم رفتي مشهد واسه منم نائب الزياره باش و دعام كن ميبوسمت عزيزم عروس خانوم😘💐💐💐💐

بهتر كه اون زن عقده اي سطح پايين نبودش تو عقدت  اينجوري خيلي بهتر هم شد😍😍😍😍😍

قربونت لرم من.اره انقد شاد شدم که اون نیستش.شمارو که ویژه دعا میکنم سارا جان اگه بریم البته😘😘😘😘

لطفا درخواست دوستی ندید