2777
2789

همه ام میگن شوهرشو اصلا دوس نداره و نداشت فقط چون دیده مظلومه و از پسش برمیاد و میتونه بزنه تو سرش عین چی کار کنه بریزه تو جیب این زنش شده

لطفا درخواست دوستی ندید

ووی چقد غیبت کردم چه خوبه که شما نمیشناسیدش اینا میمونه تو دلم به هیچکسم نمیتونم بگم که الان خالی شدم😄 بدجنسی کردما. الهی خدا زندگیشو خوب کنه نور بندازه به دلش من چه میدونم من که جای اون زندگی نکردم من که از خونش خبر ندارم منم شنیدم که خب حتما همراه قضاوت بوده و یک کلاغ چهل کلاغ. بیخیال اونا. خدا کنه نامزدم یه تکونی بخوره. امشب شاکی شدا گفت قرار نبود اذیتم کنی ما مشکلی نداشتیم ولی داری مشکل ایجاد میکنی تحت فشار میخوای بذاری منو جای همراه شدن گفتم خب دارم بهت انگیزه میدم که یه تکونی بخوری گفت مگه من دوس ندارم کارمون پیش بره خب دستم به جایی بند نیست دعا کن کار بهم بخوره بتونم خرج عقدو جور کنم

لطفا درخواست دوستی ندید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزززم یه هفتس درگیر این قضایای زندگیتم  دمت گرم خیلییی با اراده ای  انظالله به زودی ...

مرسی عزیزم من واقعا حالم خوب نبود خدا کمکم کرد از این به بعدشم باز دست خداست برام دعا کنید 😘 مرسی که وقت گذاشتید😘😘😘😘

لطفا درخواست دوستی ندید

شيوا جوون حالا چي ميشه الان كه وضعيت ماليتون زياد خوب نيست حلقه انچناني نخري دو تا از اين حلقه رينگي ها بخريد سر فرصت پولتون جور شد بريد حلقه دلخواه بخريد ...والا من خودم يا هر كي رو كه ميشناسم حلقه عقد رو گذاشتن كنار رفتن ي رينگ ساده خريدن من خودم ي رينگ ساده ميندازم

ميشه لطفا برام دعا كنيد صاحب ي دختر بشم ..دوست دارم ي خواهر براي پسرم بيارم 🙏🙏🙏
شيوا جوون حالا چي ميشه الان كه وضعيت ماليتون زياد خوب نيست حلقه انچناني نخري دو تا از اين حلقه رينگي ...

والا من خودمم از اون رینگیا خوشم نمیاد ولی حرفی نداشتم گفتم بگیریم مادر نامزدم ناراحت شد گفت نه حلقه یه باره باید چیز خوب بگیرید صبر کنید تا پول بیاد دستمون. کلا کاری از دستم برنمیاد هرچی به هرکی میگم همینو میشنوم زیادم اصرار کنم یا درگیر شه ذهنم به عقد باز دعوا و کدورت میشه. صبوری میکنم خدا بزرگه

لطفا درخواست دوستی ندید
والا من خودمم از اون رینگیا خوشم نمیاد ولی حرفی نداشتم گفتم بگیریم مادر نامزدم ناراحت شد گفت نه حلقه ...

من فکر میکنم اصلا قضیه نداشتن پول نیست

اون جاری عفریته ات تهدیدشون کرده لابد که یا جای منه توی این خانواده یا شیوا! چون میگی بنای طلاق گذاشته و تهدید به مهریه گرفتن کرده اینا هم برا بستن دهنش، تا راصی اش کنن دارن بهش باج میدن و فعلا شما رو عقد نمیکنن که خانوم بهانه برا مهریه گرفتن نداشته باشه

من فکر میکنم اصلا قضیه نداشتن پول نیست اون جاری عفریته ات تهدیدشون کرده لابد که یا جای منه توی این ...

از وقتی نامزد کردم این خانم درحال تهدید به طلاقه و گرفتن مهریه خب منه بدبخت چه کنم اخه. اگه اینجوری بود نامزدم میفهمید مگه میشه ندونه میفهمید هم به من میگفت یا مطمئنا جلوش وایمیستاد یا یواشکی عقدم میکرد میگفت بگن ما در جریان نبودیم. هرچی هست تهدید غیر مستقیمه

لطفا درخواست دوستی ندید
از وقتی نامزد کردم این خانم درحال تهدید به طلاقه و گرفتن مهریه خب منه بدبخت چه کنم اخه. اگه اینجوری ...

منظور منم همون تهدید زیرپوستی و غیرمستقیمه

فقط شیوا جون همینطور محکم وایسا و زیر بار مسافرت و رابطه و اینا نری ها...در اینصورت نامزدت خیالش راحت میشه و ممکنه خیلییییی طولش بده برا عقد و خدای ناکرده توی همین طول دادنا مشکلای بزرگتر رخ بده

منظور منم همون تهدید زیرپوستی و غیرمستقیمه فقط شیوا جون همینطور محکم وایسا و زیر بار مسافرت و را ...

خیلی دارم دعوا میکنیم سر این قضیه

لطفا درخواست دوستی ندید