2777
2789
به پدر و مادرت بگو دروغگو، دو به هم زن و روانیه!!! بگو آمادگی داشته باشید که میخواد بیاد عقدو بهم بز ...

پنج ساله دارم میگم اینارو بدیش اینه که نامزدم خودشم همکاری نمیکنه گردن میگیره میگه اره من کردم اینکارارو 

لطفا درخواست دوستی ندید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای خدایا چ جاریی داری شیوا  ولی خداروشکر مادرشوهرت پس دوستت داره  پس نظر پدرشوهرتم پس ب ...

نامزدم همش میگه بریم از تهران خیلی برام یسخته من هیچ جا غیر اینجارو بیشتر از یکی دو روز نمیتونم تحمل کنم مسافرتم نیریم همش میخوام برگردم مادر پدر من کسیو ندارن که این همه زحمتمو کشیدن الان تنهاشون بذارم نه سواد نه سلامتی نه زبون بعد من بخاطر ازارای این زن باید از کارم و زندگیم بزنم برم تا بتونم با عشقم زندگی کنم. انقد عصبی میکنه نامزدمو طفلی هربار اونو میبینه سردرد شدید میشه انقد فکرشو مشغول کرده سردش میکنه افسردش میکنه کاش خدا یه کاری کنه برام این ادم خیلی داره بهم ظلم میکنه

لطفا درخواست دوستی ندید
نامزدم همش میگه بریم از تهران خیلی برام یسخته من هیچ جا غیر اینجارو بیشتر از یکی دو روز نمیتونم تحمل ...

سلام عزیزم صبح عالی متعالی پرتقالی !!!

فقط بی خیالش شوعزیزم . انقدر بی شخصیته که سرسوزنی هم نباید ذهنتو درگیرش کنی 

اینطورکه میگی! همه می دونن مشکل روحی  و شخصیتی داره و کسی رو حرفاش حساب باز نمیکنه.

رفتار پدرشوهرتو باهاش درک نمیکنم شاید از این مرداییه که خیلی راحت با چاپلوسی و خودشیرینی خانوما

معذرت میخام خ ر  میشن. شایدم میخاد تورو حرص بده باید دی د رفتارش اونموقع ها که کینه مینه ای نبود چطور بوده باهاتون.

ولی در کل نامزدت درست میگه که از ترسشون احترامش میکنن چون یه جورایی انگار هاره ازش میترسن آبرو ریزی کنه یوقت.

ولی تو انشاالله بعداز عقدت کلا این آدمو زندزگیت پرت کن بیرون. دلیلی نداره بخاطر بیشخصیتی های دیگران خودتو عذاب بدی عزیزم

خیلی راحت باشوهرت دوتایی باهاش قطع رابطه کنین ، میتونین با برادرشوهرت خوب باشین با اون نه.

هرجا دیدینش راهتونو کج کنین 

خونه ی مادرشوهرتم هماهنگ کنین ببینین وقتی نیستن برین اونجا

اینجورآدما واقعا باید حذف بشن چون فک نکنم نه با نرمش نه با هیچ روشی درست بشن

" اللهم عجل لولیک الفرج " 
سلام عزیزم صبح عالی متعالی پرتقالی !!! فقط بی خیالش شوعزیزم . انقدر بی شخصیته که سرسوزنی هم نباید ذ ...

سلام بانو. من خودمم سر پدرشوهرم واقعا موندم چی بگم. نامزدم خیلی تحت فشاره همش میگه میخوام عقدم باشن میخوام رفت و امد کنیم اصلا نمیخواد بپذیره که دور باشیم بهتره چون مادر پدرشم به نامزد من فشار میارن میگن اونا هرچی هستن تو بساز رفت و امد کن با برادرت نذار زناتون دورتون کنن خیلی تحت فشاره و دودشم تو چشم من میره طفلی افسرده شده کلی موهاش سفید شده

لطفا درخواست دوستی ندید

خب داداشا خوب باشن فقط شما زنا کات کنین حالا عقد کنین انشاالله بسلامتی یمدت بگزره  بعد کمکم کات میکنی 

نه انشاالله عقد که کنین به نامزدت  برسی حالش خوب میشه عزیزم نگران نباش

" اللهم عجل لولیک الفرج " 

ببین شیوا جان عزیز من چرا دوست داری چشماتو روی حقایق ببندی ؟ 

ببین یه ادم معتاد همه بهش میگن راهش اشتباهه وای گوش نمیکنه هی می‌ره جلو ولی آخرش به کجا میرسه ؟ نابودی 

ببین دختر خوب بچه بزرگ کردن خیلی خیلی سختی‌ها داره واقعا آدم جوونیشو به پای بچه ش می‌ذاره این خیلی سخته پدرو مادر ببینن بچشون داره راه اشتباه رو می‌ره الان شما داری این عذابو به پدر و مادرت میدی 

بله من در اطرافیانم دیدم ازدواج‌هایی که اطرافیان مخالف بودند و با بی اعتنایی به بقیه به ثمر رسیده و تداوم هم پیدا کرده حالا یکی به خاطر پول بوده گفته به درک هرچی میخواد بشه من به اون پوله میرسم 

یکی گفته شوهرم پول نداره خانواده هم نداره ولی مدرکش برام مهمه مثلا با فلان مدرکش بورسیه میشیم میریم خارج دیگه با خانوادش هم کاری نداریم 

یکی دیگه میگه خوب نه پول داره نه خانواده نه مدرک ولی  اخلاقش عالیه و همدیگه رو خوب درک می‌کنیم 

ببین عزیزم هر کدوم از اینا یه هدفی داشتند 

ولی الان شما هدفت از این ازدواج چیه ؟ رسیدن به عشق ؟ کسی که هیچ ثباتی نداره ؟ 

عشق خوبه بله ولی عاشق چیز بد شدن اصلا خوب نیست شما عاشق یه چیز بدی شدی و هی امید داری بعدا ازش یه چیز خوب در بیاد 

آخه میشه همچین چیزی ؟؟؟؟؟ چرا خودتو گول میزنی ؟ 

لطفاً بیدار شو حداقل اینقدر عجله نکن برای عقد صبر کن 

یا اگر هم عقد کردی حداقل دوران عقدت رو طولانی تر کن بعدا هی نگی  بریم سر خونه زندگیمون خوب میشه 

بعدا نگی بچه دار بشیم خوب میشه 

ببین این اگه قرار باشه خوب باشه الان خوب میشد بعدا به مراتب سخت تر میشه که بهتر نمیشه 

ببین بعضی مریضی‌ها درمان میشه مثلا کسی که دور از جون سرطان داره باز امیدی هست که درمان بشه اما یک نفر که مثلا پاش قطع شده دیگه امیدی نیست که پای جدید در بیاره اینا دیگه یه چیزهای واضحه دو دو تا چهارتا 

ایشون تکلیفش معلومه شخصیت ٬خانواده ٬ ایمان ٬ موقعیت کاری 

ایشون یه دختری به دردش میخوره که بی سر و زبون باشه و خانوادش بخوانش و حمایتش کنن 

یا یه نفر که گرگ باشه همشون مثل موش ازش بترسن 

( اینا هم باید تو ذات اونطرف باشه با فیلم بازی کردنو اینا جواب نمی‌ده )

ببین بعدا خدا یه آدم خوب سر راهت قرار میده خانواده خوب که احترامت رو داشته باشند شوهری  که قدرت رو بدونه نه اینقدر وقیح که جلوی شما بگه اره به فلانی پیشنهاد ازدواج هم داده بودم ( حالا به هر منظوری بگه ) این آقا وقیحه کسی که تو گذشته اش همه کار کرده باشه هر چقدر هم توبه کنه قبح خیلی چیزا براش ریخته 

اینا رو بهش توجه کن به خدا چند بار بهت گفتم هر دفعه هم گفتم این دفعه آخره میگم ولی باز دلم نیومده 

من تعجب میکنم از یه سری خانمها که میان شما رو تشویق می‌کنند تشویق به چی ؟؟؟؟ به خوردن یه لیوان سم ؟؟؟ این کار شما حکم همینو داره چرا خودتو زدی بخواب ؟ چرا چشماتو رو حقایق میبندی ؟ 

آخه بیان سکه های مهریتو کم کنن اونم ۱۴ تا ؟ 

بعد بیان بگن برو تقویم بیار تاریخ عقدتو خودت مشخص کن بعد هم برن دیگه اعتنا نکنن ؟؟؟ 

واقعا چرا ؟؟؟؟  چرا خودتو اینقدر کوچیک میکنی ؟ حیف تو نیست ؟ 

میدونم گفتی تو این تاپیک فقط بیاید به من انرژی مثبت بدید میخوام برم جلو ولی من نتونستم وجدانم بهم چنین اجازه بی رو نداد شمایی که لب پرتگاه وایسادی رو هول بدم یا تشویق کنم 

من دیگه حرفی ندارم فقط برات آرزوی خوشبختی میکنم خدانگهدار 

سه چیز را قربانی نکنید :خانوادتان،احساستان،وقارتان

سلام شیوا جون همه رو خوندم فقط از خدا میخام هرچی صلاح خودت وخونوادته همون بشه شرایطت رفته رفته داره سخت تر میشه ویه چیز دیگه اگه هنوزم اصرار به ادامه دادن داری بدون تحملت رو باید چندین برابر ببری بالا مردا همینن چون شماقبلن صیغه بودین ومرحله باکرگی رو پشت سر گذاشتین شرایطت یه کم سخت شده یعنی شوهرت اهل دودوتا چهارتا شده واین دست اون دست میکنه برای عقد دائم وگرنه مردا برای بدست آوردن دل عشقشون همه کار میکنن البته قبل از اینکه به قول خودمون خرش از پل بگذره...درضمن مساله جاریت زیاد واسم قابل هضم نیست چرا اینقدر جایگاهش ویژه هست تو خانواده نامزدت!! همچین چیزی به عمرم ندیدم که عروسی اینقدرررر ناز کنه و با پدرشوهرش هم غذا بشه اونم تو یه بشقاب!!!!! اگه پدرشوهرت اینقدر عروس دوسته که راحت میشه تو هم قلقشو بدست بگیری!به حرفهای جاریت کلن بی اهمیت باش چون با این توصیفات آدم خیلی مزخرفی هست وفقط اعصاب وروان خودت به هم میریزه شما باید تمرکزت رو بزاری روی نامزدت وپدرومادرش.

درمورد اون قضیه روانشناس هم که گفتی اگه شخص خاصی رو معرفی کردن شاید واسه اینه که قبلن درمورد شما باهاش حرف زدن وازش خواستن نظر شما ونامزدت رو تغییر بده واز هم دورتون کنه😔

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
سلام شیوا جون همه رو خوندم فقط از خدا میخام هرچی صلاح خودت وخونوادته همون بشه شرایطت رفته رفته داره ...

سلام عزیزم. جاریم برا خودمم هیچ وقت قابل هضم نبوده یکی اینکه ازش میترسن چون حتی کتکشونم زده ابرو ریزی تو محل کرده مهریشم خیلی بالاست اگه تحویلش نگیرن زود دادو قال میکنه و روزگارشونو سیاه. هم خیلی حسرت نوه داشتن بعد کلی ناز و خرج براشون با منت نوه اورد ولی بازم کاراشون عجیبه برام

لطفا درخواست دوستی ندید
سلام شیوا جون همه رو خوندم فقط از خدا میخام هرچی صلاح خودت وخونوادته همون بشه شرایطت رفته رفته داره ...

اره دیگه خواهرش قشنگ گفته روانشناسه دوستمه باهاشم صحبت کردم ازت نصف قیمت بگیره. جاریمم میخوام ندید بگیرم ولی نمیذارن که به من میگه چرا خدافظی باهاش نکردی گفتم نمیبینی بهم سلام نمیکنه جواب سلامم نمیده روشو میکنه اونور منم کردنی تحقیر شدن و رو انداختنم حدی داره دیگه. بعد گفت چرا باهاش حرف نزدی اصلا چرا تااومد تو انقد اروم شدی چرا با بچش نرفتی بازی کنی و.... 😳

لطفا درخواست دوستی ندید
ببین شیوا جان عزیز من چرا دوست داری چشماتو روی حقایق ببندی ؟  ببین یه ادم معتاد همه بهش میگن ر ...

کاش میشد هر چقدر که میخوام لایکت کنم کاملا با شما موافقم.نمیدونم چرا شیوا رو با این که ندیدم انقدر دوسش دارم و دوست دارم که راه درست رو بره فقط امیدوارم خدا بهش کمک کنه همین😓

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

همش میگم باید میگفتم عزیزم من که خدای تو نیستم حساب کتاب گذشتتو کنم به من چه ما این مسایلو باهم حل کردیم گفتم از دشمنامونو دور به هم زدناشون نترس اگه هم کاری کردی خب جوون بودی بلاخره زنهایی که اینجور جاها میرن معلومه کاربردشون چیه دیگه (جاریمم خودشم بوده مستم بوده) میگم کاش اینارو میگفتم میترسم از خداش بشه پاشه دادو.هوار کنه اصلا عادی نیست بعد باباش از ترس مهریش منو قهوه ای کنه حرمتا بریزه و من ضایع شم

لطفا درخواست دوستی ندید
کاش میشد هر چقدر که میخوام لایکت کنم کاملا با شما موافقم.نمیدونم چرا شیوا رو با این که ندیدم انقدر د ...

ازت ممنونم عزیزم دعا کن برام

لطفا درخواست دوستی ندید