سلام
شیوا جان
من برعکس دوستان نمیگم رها کن
چون میدونم تا وقتی عاشقی و وابسته بدترین چیز رها کردن
ولی خودت و رها کن تا وقتی به دست و پاش بیفتی و واسه نگه داشتنش پیشش التماس کنی اذیتت میکن و از اینکه قدرت خودش و زار زدن تو رو ببین لذت میبر
اگه میخوای هم داشته باشیش و هم راحت باشی یه راه حل ساده داره که متاسفانه شما دلی که نه هر وقت هر جور کوک هستید عمل میکنید .
میگن اب تو دستت هر چقدر سختتر مشت کنی زودتر میریز ولی اگه با ارامش نگهش داری میتونی مدت زمان بیشتری نگهش داری
تنها راه شما فقط و فقط همین
خیلی محکم و متین و اروم بهش چیزایی رو که میخوایید بگید
من یه ادمم و اگه تو به من اطمینان نداری خودم و خدام بهتر خودم و میشناسیم پس دلیلی نداره که خودم و زندانی کنم
و خیلی چیزایی که بخاطرش داری از روی اجبار انجام میدی چون اصلا تا وقتی همسرت نیست حقی به شما نداره
شیوا جان این اقا شمارو میخواد ولی داره راحت بازیت میده و لذت میبر شاید از روی انتقام شاید میخواد امتحانت کن و از طرفیم جنبه مالی قضییه اذیتش میکن
بچه ها خیلی بهتون گفتن که محکم برخورد کنید ولی واقعا تا موقعی که ازش محبت و توجه و گدایی کنید حتما اذیتتون میکن
بهش بگید دوسش دارید و فقط و فقط اون و میخوایین و خیلی محترمانه شما هم بگید مشاوره بهتون گفته با این رفتارهایی که این اقا داره فقط میخواد غذابتون بده
مطمئن باشید نمیر مطمئن باشید ترکتون نمیکن کسی که بخواد بر
بدون هیچ حرفی میر
کسی که ادای رفتن و در میباره فقط میخواد خودش و لوس کن و وای بحال روزی که لیلی به لالاش بزارید اون موقع تقی به توقی بخوره بعد از عقدم هی میخواد از این اداها در بیار
حرفم این شیوا جان نترس نمیر اگرم رفت حتما بر میگرد
التماس خدارو کن بزار ببین عاشقیشی ولی التماس و اینا و خواهش و غلام حلقه به گوشش نیستی
دوسش داری ولی خودتتم دست کم نمگیری و این اجازه و به هیچ کس نمیدی
شیوا جان یه چیزی میخوام بهت بگم بخندیم
همون قدر کهدمطمئنم درمورد حرفایی که درمورد این اقا زدم
همون قدرم مطمئنم که به هیچ کدوم از حرفای که زدم اعتنا نمیکنی و بازم بسته به شرایط هر جور راحت بودییه تصمیمت 😄😅😄😍😘😗ولی باور کن تنها راه نجاتت همیناست
موفق باشی
حتما هم برات دعا میکنم
چون میدونم عشق بد دردیه