2777
2789
بچه ها کسی هست؟ حالم خیلی بده من حتی دوستامو نمیتونم ببینم هیچ تفریحی ندارم حتی در حد امامزاده رفتن ...

شیوا دختر حواست هست تو همین تاپیک بارها و بارها همه بهت گفتن شوهرت حالا حالاها بهت زخم میزنه؟

اگه اعتراض کنی میگه خودت خاستی من که نخاستم

زورت که نکردم همینه که هست

اینجوری جلو هیچ کاریش نمیتونی وایسی حتی اگه هرزگی کنه

ولی بارها گفتی من فقط بودن خودش میخام

اینو بدون اون شاید سالها طول بکشه تا همون ادم قبلی بشه

شایدم هیچ وقت نشه از ترس اینکه تو دوباره همون شیوا ثبل بشی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شیوا من مث روز برام روشنه بعد عقد خیلی سرد میشین نسبت به هم

نهایت دو شب ارتباط جنسی داغ

بخاطر کمبود این مدت

ولی بعدش رفتارای خودش سخت گیریاش 

تند حرف زدناش اینکه فقط حرف خودشه و....

کارا و حرفای خانوادش

و اینکه نتونی حرفتو بزنی زود میشکنی

عقد فقط مشکل بکارتت حل میکنه

ولی در نهایت باید تو دادگاه ها بدوییی برای طلاق که خلاص بشی

این همه ادم فقط دارن میدون که جدا بشن

بخدا از ته دلم نگرانتم

من از مدتها قبل خانندتم

از تامیکهای اولت بودم

در جریان چیزا و کارا هستم

برو بیرون از تاپیکم. انقد دوستام بهم پیام میدن تک به تک جواب میدم خسته شدم یه تاپیک نمیتونم بزنم از ...

گلم اگه یادت باشه بهت تو تاپیکات گفتم

مردی رو ک با اجبار بخای نگه داری با کوجکترین بهانه ای ول میکنه میره

هرچقدر هم ک تو عشقت خالصانه باشه

اون بازم بهانه ای الکی داره براب بی تفاوتی

سعی کن درست تصمیم بگیری عزیزم

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....

کاش بتونی منطقی یه بار بدون هیچ استرسی ازته دل بشینید حرف بزنید

همش دارید استرس میکشید

یه بار سر اینکه کی دعوت کنه و ....

و ....

الانم سر خرید عقد

بابا ول کنید

بشینید با هم حرف بزنید

اگه میخاییییش پولم که نداره

بدرک

بدون لباس

بددن حلقه بخاهش

حلقه و لباس و دسته گل و هزار کوفت و زهرمار برا هیچ کس خوشبختی نمیاره

پولات پس انداز کن بجا اینکه صرف این چیزا کنی

اونقدر عروسیای مجلل که به سال نکشیده

شیوا من یه حرف میزنم

حاضر نیستی از این ادم بگزری که میخای به هر صورت باش ازدواج کنی

یا با هم میسازید یا اخرش جدا میشید

که امیدوارم اگه ادامه دادین خوش باشین

شرایطشو هم میدونی

پس بیخیال خیلی جیزا شو

قید خیلی چیزارو بزن

شرایط تو با خیلیا فرق میکنه

در حالت عادی هیچ دختری با این شرایط ازد نمیکنه

خودتو هیچ وقت با کسی مقایسه نکن

ولی حتما منطقی باش حرف بزن بگو بیا دست بردار از کارات

من همه جوره پشتتم

هیچ کاری برام نکن

فقط خودت باش

حتما باش حرف بزن

برات ارزوی خوشبختی میکنم

من هر صب و هر شب میام‌میخونمت به امید یه خبر خوش

یه سری قرص میخوره که موقع درمان نباید مشروب بخوره ایشونم میگفت یه لیوان بود برداشتم سر کشیدم فک کردم ابمیوه ست (باور نکردم) سر همین حالش خوب نبود اصلا. گریه و گلایه کردم اونم گفت پیش دوستامون بودم( اون اکیپی که من میشناسم و مشکلی ندارم بااونا باشه حتی تو نبود من چون اون دوستشم که بهم گفته بود میره پیشش از بچه های همین اکیپه از صدا و شلوغ بازیاشونم و چیزایی که میگفت میخورد که اونجا بوده باشه واقعا ولی صادقانه من بازم باور نکردم😕 چون الان بااون ادما سرو سنگینم گفت به تو نگفتم که گیر بهم ندی و نذاری برم یه جام گفت فک میکردم بهت گفتم و...) کلا هردومون رو قسم خیلی سختیم راحت قسم نمیخوریم ولی من بخاطرش دست رو قرانم گذاشتم اون حاضر نشد قسم بخوره اونجا بوده😔

اینم بگم که کلا خییییلی دروغ میگه از همون اولم اینجوری بودا ولی مشاورا میگفتن بخاطر استرسی که برا ترس از تو داره ناراحت شدن یا ترک کردن.الانم ولی همچنان دروغ میگه که حرفاشو بااطمینان نمیزد یا دو راهو امتحان میکرد ببینه با کدوم اروم میشم گیر نمیدم سر همین باور نکردم حرفاشو

تلفنمون که تموم شد رفت خدافظی کرد و رفت خونه

فقط همینو کم داشتیم😐 فقط اینکارارو نمیکرد

لطفا درخواست دوستی ندید
شیوا میام میخونمت ولی حرفم نمیاد فققط هر دفعه دعا میکنم رابطه تون به آرامش برسه

خیلی لطف میکنی اتاناز جانواقعا بیشتر از هرچیزی به دعا احتیاج دارم تا نصیحت. من بارها سعی کردم تا مرگ رفتم نتونستم ازش جدا شم چقد به خدا گفتم مهرشو از دلم ببر نبرد حالا که اومدم تا بمونم کاش خدا بیشتر کمکم کنه کلا زندگیم حاشیه ست اصلا زندگی نمیکنم هیچچچچی فقط تو مسایل ریز و درشت دارم دست و پا میزنم که به ارامش برسم ولی بدتر میشه که بهتر نمیشه 

لطفا درخواست دوستی ندید
خیلی لطف میکنی اتاناز جانواقعا بیشتر از هرچیزی به دعا احتیاج دارم تا نصیحت. من بارها سعی کردم تا مرگ ...

منم تقریبا دوماهه پیگیرتم و هر روز میخونمت. شرایطتت جوریه ک فقط میشه گفت صلاح مملکت خویش خسروان دانند ب قول خودت به نصیحت احتیاج نداری.

برات دعا میکنم ب بهترینها برسی

شیوا

تو ازدواجم کنی وضع همینه

حتما یه بدی هایی داشت که نمیخواستیش دیگه

ببین عزیزم

یا باید به بی توجهی و خرد شدن غرورت و نداری هاش و زخم زبون های خانواده ش «عادت کنی»

یا اینکه جدا شی

راه سومی وجود نداره

شاید چند سال دیگه اگه هنوز عزت نفسی برات مونده بود بتونی کاری برای زندگیت بکنی ( تازه اونم بعد تحمل آسیب های روحی الانت)

ولی در حال حاضر وضع همینه

یاد بگیر یکی از اینا رو بیخیال شی

یا زندگی مشترکت با اونو

یا تموم بدی های اونو

مطمئن باش برزخ الانت از هر دوش بدتره

فقط اومدم بگم واقعااااااااال فکر میکنی این پسر بدردت میخوره؟؟ واقعا فکر میکنی با این همه اتفاق و کوچیک شدن و نخواستن خانوادشو بزور راضی شدن بازم باهاش اینده خوبی داری؟؟ واقعا فکر میکنی بعد عقد دیگه مشکلاتت تموم میشه؟؟ فکر میکنی بعد هر دعوا تو سرت نمیزنه ک خودت خواستی خودت کردی تو دنبالم افتادی التماسم کردی ؟ فکر میکنی بعد عقد و عروسی میشه همون پسر اول ؟؟ فقط بخاطره اینکه فامیل میدونن و چون شما دختر نیستی حاضری ایندتو خراب کنی ؟؟ 

خواهرانه بهت میگم این ازدواج اصلا درست نیست همین الانشم زجر بکشی و ازش جدا بشی بازم بردی . فکر کن چند سال زندگی کردی حالا داری جدا میشی . ب گذشته فکر نکن . این پسر داره باهات بازی میکنه و دیگه هیچوقت اون ادمی نمیشه ک تو بهش فکر میکنی . 

رو حرفام خوب فکر کن 

مینا قری هستم

شیوا اعتراف میکنم داستان زندگی تو یکی از حرص در آر ترین ماجراهای نی نی سایته

تو یه کلاف ساده رو انقدر پیچوندی که معلوم نیست سرش کجاست و تهش

انقدر گره انداختی که نمیشه بازشون کرد

انتظارم داری یه ژاکت خوشگل و شیک تحویل بگیری

دختر قیچی بزن بره

ارزشش رو نداره

چشم باز میکنی میبینی جوونیت حروم ندونم کاری هات شدا

شیوا اعتراف میکنم داستان زندگی تو یکی از حرص در آر ترین ماجراهای نی نی سایته تو یه کلاف ساده رو انق ...

گیسو خواستم بارها قیچی کنم نتونستم برا شماها این همه ضعیف شدن غیر قابل باوره خودمم همچین چیزی ندیده بودم ولی نتونستم حتی داشتم میمردم دوستم گفت بمیر برنگرد من اماده مردن شده بودم خدا شاهده ولی نمردم هزار بار هرروز جون دادم جون دادن راحت نیست. اینکه نمیخوام باز گره بیشتر کنم و تلاش میکنم حتی اگه شد گره باز کنم بد نیست من به امید زندم چرا شما همش میخواید جای حل کردن پاک کنم نمیتونم 

با مثال بگم زندگیمو نود درصد گند گرفته بود بچه های اینجا کمکم کردن شد هفتاد درصد میخوام بازم با کمکتون تلاش کنم وگرنه اگه به رفتن بود اون موقع میرفتم 

لطفا درخواست دوستی ندید