2777
2789

حرفاییم که اینجا میزنم بیشتر برا تخلیه استرسمه و گرفتن ارامش و انرژی از دوستام و گاها پیشنهادات خیلی خوب و سازنده انقد نگید ول کن بابا خسته شدم میخواستم اینکارو کنم کرده بودم دیگه هدف تاپیکو درک کنید😘 میدونم بفکرمید که میگید ول کن.نگید انرژی منفی و غم ندید بهم جاش دعا کنید برام الهی همیشه دلتون شاد باشه عزیزای مهربون

لطفا درخواست دوستی ندید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر خوب تو گره باز نکردی کوتاه اومدی و یه گره دیگه انداختی فکر میکنی فقط خودت تجربه دوست داشتن ...

گیسو میخوام باز برم پیش اون مشاوره خوبه راستش فکرم کار نمیکنه حرفم بچگونه ست ولی واقعا راضیم همخونه باشیم باهم هرکار خواست بکنه فقط منو اذیت نکنه و چکم نکنه منم چکش نمیکنم کاری باهاش ندارم بیا بریم خونه مادرم و مادرمو دعوت کن و... هم نباشه فقط جلو چشمم باشه اون که عین قبل احساساتی نیست سنگ شده برا اون چه فرقی داره چرا خودش هرکار میخواد کنه و من تحمل کنم و عین مرده ها زندگی کنم بذاره منم هدفا و ارزوهای شخصی خودمو داشته باشم فقط همخونم باشه جلو چشمم باشه که ارامشم باز از دست نره

لطفا درخواست دوستی ندید
من باور نمیکنم تو ۲۵ ساله ت باشه انگار با یه دختربچه دبیرستانی ۱۵_۱۶ ساله دارم حرف میزنم

دقیقا دختر خالم هفده سالشه از من بیشتر بارشه😞

لطفا درخواست دوستی ندید
گیسو میخوام باز برم پیش اون مشاوره خوبه راستش فکرم کار نمیکنه حرفم بچگونه ست ولی واقعا راضیم همخونه ...

عزیزم

رهاش کن

خدا بهترشو برات میاره

آرامشتو به خدا وصل کن نه به بنده ش

رو‌پاهای خودت بایست دختر

تکیه گاه خودت باش

تو که اسیر اون نیستی

تا قبل از اون اتفاق پشتت بود

الان نیست

الان تو نقش کیسه بوکسو داری

همه میخوان انتقام بگیرن

بزرگتری کنن

ببین عزیزم

باید این قضیه رو حل کنی

چه قبل عقد و چه بعدش

علت اینکه میگم بعدش فقط و فقط به خاطر چیزیه که خودت میدونی

تا اخلاقش درست نشده زیر یه سقف نرو‌ باهاش

به خود خدا قسم زمینش بزرگتر از اون چیزیه که فکر میکنی

خودتو به خدا بسپار

من تو زندگیم اینو فهمیدم تا دل نکنی از موقعیت قبلی و ادم قبلی که لودی، نمیتونی به چیز جدید برسی

باید تمام طناب های دور دست و‌ پاتو پاره کنی

طغیان کنی

و از خودش کمک بخوای

باید روحتو آزاد کنی و بعد قویش کنی

پر و بالش بدی

از رنج کشیدنت لذت ببر

قسمتی از زندگیته

قسمتی از بزرگ شدن و پروانه شدنت

روزهایی از ۲۵ سالگیت که تو بزرگ شدی 

حتی از گریه هاتم لذت ببر

چون برای قوی تر شدنته

بذار وقتی چند سال بعد به الانت نگاه میکنی بگی آره سختی کشیدم عوضش خودم رو ساختم

گیسو میخوام باز برم پیش اون مشاوره خوبه راستش فکرم کار نمیکنه حرفم بچگونه ست ولی واقعا راضیم همخونه ...

.ببخشیدنتونستم بی تفاوت باشم این هم خونه بودن یعنی آخرنادونی وحماقت .

سلام 

شیوا جان 

من برعکس دوستان نمیگم رها کن 

چون میدونم تا وقتی عاشقی و وابسته بدترین چیز رها کردن 

ولی خودت و رها کن تا وقتی به دست و پاش بیفتی و واسه نگه داشتنش پیشش التماس کنی اذیتت میکن و از اینکه قدرت خودش و زار زدن تو رو ببین لذت میبر 

اگه میخوای هم داشته باشیش و هم راحت باشی یه راه حل ساده داره که متاسفانه شما دلی که نه هر وقت هر جور کوک هستید عمل میکنید .

میگن اب تو دستت هر چقدر سختتر مشت کنی زودتر میریز ولی اگه با ارامش نگهش داری میتونی مدت زمان بیشتری نگهش داری 

تنها راه شما فقط و فقط همین 

خیلی محکم و متین و اروم بهش چیزایی رو که میخوایید بگید

من یه ادمم و اگه تو به من اطمینان نداری خودم و خدام بهتر خودم و میشناسیم پس دلیلی نداره که خودم و زندانی کنم 

و خیلی چیزایی که بخاطرش داری از روی اجبار انجام میدی چون اصلا تا وقتی همسرت نیست حقی به شما نداره

شیوا جان این اقا شمارو میخواد ولی داره راحت بازیت میده و لذت میبر شاید از روی انتقام شاید میخواد امتحانت کن و از طرفیم جنبه مالی قضییه اذیتش میکن

بچه ها خیلی بهتون گفتن که محکم برخورد کنید ولی واقعا تا موقعی که ازش محبت و توجه و گدایی کنید حتما اذیتتون میکن 

بهش بگید دوسش دارید و فقط و فقط اون و میخوایین و خیلی محترمانه شما هم بگید مشاوره بهتون گفته با این رفتارهایی که این اقا داره فقط میخواد غذابتون بده 

مطمئن باشید نمیر مطمئن باشید ترکتون نمیکن کسی که بخواد بر

بدون هیچ حرفی میر 

کسی که ادای رفتن و در میباره فقط میخواد خودش و لوس کن و وای بحال روزی که لیلی به لالاش بزارید اون موقع تقی به توقی بخوره بعد از عقدم هی میخواد از این اداها در بیار 

حرفم این شیوا جان نترس نمیر اگرم رفت حتما بر میگرد

التماس خدارو کن بزار ببین عاشقیشی ولی التماس و اینا و خواهش و غلام حلقه به گوشش نیستی 

دوسش داری ولی خودتتم دست کم نمگیری و این اجازه و به هیچ کس نمیدی 

شیوا جان یه چیزی میخوام بهت بگم بخندیم 

همون قدر کهدمطمئنم درمورد حرفایی که درمورد این اقا زدم

همون قدرم مطمئنم که به هیچ کدوم از حرفای که زدم اعتنا نمیکنی و بازم بسته به شرایط هر جور راحت بودییه تصمیمت 😄😅😄😍😘😗ولی باور کن تنها راه نجاتت همیناست 

موفق باشی 

حتما هم برات دعا میکنم

چون میدونم عشق بد دردیه 

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))
.ببخشیدنتونستم بی تفاوت باشم این هم خونه بودن یعنی آخرنادونی وحماقت .

بد متوجه شدی گلم ازدواج کنیم همه چی همونجور باشه که باید باشه خودمون بین خودمون یکم دور شیم توقعامون کمتر شه اذیت نشم من انقد خب 

لطفا درخواست دوستی ندید
سلام  شیوا جان  من برعکس دوستان نمیگم رها کن  چون میدونم تا وقتی عاشقی و وابسته بد ...

اینارو بارها گفتم میگه همینیه که هست الان ناراحتی برو ازاد باش بهتر تو که رفتنو خوب بلدی و....

لطفا درخواست دوستی ندید
بد متوجه شدی گلم ازدواج کنیم همه چی همونجور باشه که باید باشه خودمون بین خودمون یکم دور شیم توقعامون ...

.عزیزم ایناهمه فکروخیال خودت هست همیشه اونجوری که مادلمون میخوادپیش نمیره وبروفق مرادمون نیست بایدخودتو واسه عواقب خیلی مسائل آماده کنی .آدم نمیتونه کسی وناامیدبکنه وهمینطورم نمیتونه امیدواربکنه که آینده چه خواهدشد ولی بهرحال این همه کاربرودوستان که هرکسی به نحوی داره پیشنهادمیده سردوگرم روزگاروچشیدن هیچ کسی ازروی بادشکم حرف نمیزنه .خودت بین دوستان آمارگیری کن ببین چندنفربااین رویه شماموفق بوده چندنفرناموفق.

امیدوارم بهترین واست رقم بخوره چون هیچ کسی نمیتونه حال وروز یه عاشق ودرک کنه تاخودش گرفتار نشه

گیسو خواستم بارها قیچی کنم نتونستم برا شماها این همه ضعیف شدن غیر قابل باوره خودمم همچین چیزی ندیده ...

شیوا موضو اینه

داری بد خودتو گول میزنی

مسکلات شوهرت نشون میده از احاط روانی واقعااااا مشکل داره نرماا نیست

اگه پدیرفتی پس گله و شکایتت چیه؟

اگرم نپیزرفتی والا تنهاااا تنها راه حلش ففط ترک اون ادمه

به ا امش میرسی بعدش

تو باتلاق گیر کردی داری دست و پا میزنی اخه تا کی

هی فرو میری

تا میتونی بیا بیرون دل به چیش بستی؟

گزشتتونو فراموش کن

این ادمو با شرایط فعلیش بشین نکات مثبت و منفیشو رو کاغذ بنویس

ببین چیزی وجود داره برای تحمل نکات منفیش

اگه بود بجنگ

اگه نبود .....

بخدا شیوا زندگی هایی که با گل و بلبل شرو میشه ببین بعدش چه خبره

حالا سما سر نستیل جزیی مشکلات بزرگ دارین

چطوری داری پیش میری؟

با یه ماشین پنچر داری وارد جاده خراب میشی

شیوا دنبال چی هستی؟

تایید

این همه ادم دارن میگن راهت گجه حالا تو هی میخای بری

نمیدونم سرانجامت چیه

اینا نصیحت نیست بخدا

من چیزی بدست نمیارم دلم میسوزه اخه

تو یه جووونی حیف تو اینجوری اینقد خودتو دست کم گرفتی

به یه چیز ناچیز داری التماس میکنی

از خدا بخاه یه مسیر بددت باز کنه

شیوا من هر شب کلی برات پیام میزارم

ولی چون وفق تو حرف نگیزنم حتی جوابمم نمیدی

اشکال نداره

ولی من حقوق نمیگیرم که این همه تایپ میکنم

شاید جتی حرفامو نخونی

ولی یه پیشنها  دیگ دارم

سه شب پشت سر هم با تمرکز کامل با وضو رو به قبله

گوشیت خاموش کن جوشن کبیر بخون

خاستی گاهی ترجمشو با چشمت نگاه کن

هر شب نهایت یکساعت وقتو میگیره

این دعا اسما اعظم الهی به اونا قسم بده خدا رو صدا کن

ارامشی نطده  صف ناپذیر

از خدا بخاه بهت ارامش بده

یا قدرت ترکشو بهت بده

یا مسیر هموار کنه مشکلات بدن کنار

از خدا بخاه هر چی صلاحته برات پیش بیاد

همه چیو درست کگه هر چی زودتر

بخدا جواب میگیری

خیلی از بزرگان سه شب پشت سر هم جوشن میخوندن برای تصمیم ها و کارهای بزرگ

چند بار گفته بودی دوست داری بری امامزاده

اگه مسجد نزدیکتوگه

نماز شب معرب برو مسجد با همسرت هم درمیون بزار

خیلی تو ارامشت موثره

در پناه خدا میسپرمت

دختر خوب تو گره باز نکردی کوتاه اومدی و یه گره دیگه انداختی فکر میکنی فقط خودت تجربه دوست داشتن ...

منم از عشقم عشقی که بعد ۱۰ سال هنوز تو فلبمه جدا شدم

بین عقلم   دلم همسرمو انتخاب کردم

البته پشیمون نیستم

ولی خدا میدونه چقدر درد و رنج کشیدم

خدا میدونه هنوزم یاد اون روزا میفتم قلبم بدرد میاد

ولی رهاش کردم

چون یه چیزایی نداشت ولی عشق داشتیم

ولی همسرمم همه چی تموم نیست ولی با عقل و منطق انتخاب کردم و راضیم