2777
2789
ببخشید میشه توضیح بدین جریان چیه؟الان شیوا خانوم زن یکیه طرف دوست دختر داره یا طرف زن داره شیوا خانو ...

شیوا قبلا نامزد پسری بوده و به گفته خودش انقد بی محلی و بدقلقی کرده که نامزدی بهم خورده و پسره هم رفته با یه دختر دیگه نامزد کرده که دختره قبلا توی عقد جدا شده بوده . دلیل جداییش هم این بوده که پسره رفته سراغ نامزد قبلیش . شیوا بعد اون اتفاق پشیمون میشه و برمیگرده سمت نامزد سابقش و کلا پسره دودل بوده با کدومشون باشه و ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیوا قبلا نامزد پسری بوده و به گفته خودش انقد بی محلی و بدقلقی کرده که نامزدی بهم خورده و پسره هم رف ...

میشه توضیح ندی؟ باز سوتفاهم درست نشه😕

کی اونا نامزد کردن اخه خواستگاری هم نرفته بود

لطفا درخواست دوستی ندید
شیوا قبلا نامزد پسری بوده و به گفته خودش انقد بی محلی و بدقلقی کرده که نامزدی بهم خورده و پسره هم رف ...

ممنون از توضیحت عزیزم

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
تو خودت منبع مهربوني و انرژي مثبتي ستايش نازم❤️

فدات شم عزیزم . 😘😘😍😍

هيچی فراموش نمی‌شه.                         هيچی از بين نمی‌ره.                           زمان آروم، آروم گرد و غباری روی خاطرات می‌نشونه.                                         روش رو می‌پوشونه.                             فکر می‌کنی يادت رفته.                           اما صبح که از خواب پا می‌شی حالت بده. نمی‌دونی چته.                             نمی‌دونی دردت از کجا آب می‌خوره.         اما کافيه که نسيمی يا خاطره‌ای خاکش رو برداره، بعد همه چی تازه می‌شه. همه چی می‌آد بيرون. عين روز اول...
ممنون از شما که اینطوری برداشت کردین 😍😍

خواهش میکنم عزیزم . ❤❤

هيچی فراموش نمی‌شه.                         هيچی از بين نمی‌ره.                           زمان آروم، آروم گرد و غباری روی خاطرات می‌نشونه.                                         روش رو می‌پوشونه.                             فکر می‌کنی يادت رفته.                           اما صبح که از خواب پا می‌شی حالت بده. نمی‌دونی چته.                             نمی‌دونی دردت از کجا آب می‌خوره.         اما کافيه که نسيمی يا خاطره‌ای خاکش رو برداره، بعد همه چی تازه می‌شه. همه چی می‌آد بيرون. عين روز اول...

طلسم شکست😄

امشب رفتیم حلقه دیدیم قیمت کردیم چیزی خیلی چشممو نگرفت ولی خب همه در یه سطح بودن قیمتم دستمون اومد یه کت شلوارم دیدم برا عقد بعد فقط همین دوتا رو یه جمع زدم حالا دسته گل و اتلیه و ارایشگاهو زیر لفظی و محضر رو نگفتم دو تومن شد یه آهی کشید دلم کباب شد گفتم کت شلوار اصلا جالبم شاید نشه یه تونیک و شلوار میگیرم یکم از این حرفا زدم اروم شد وگرنه باز داشت میرفت به سمت متواری شدن😁

گفت دوتاییم میریم خرید دو سه بار گفت چون توضیحم نمیداد من خیلی هر دفعه تعجب می کردم اخه اونا خیلی حساسن رو این چیزا پولم دست ما نمیدن که اینارو گفتم البته با لحن خوب، سرم داد زد😓 

لطفا درخواست دوستی ندید
طلسم شکست😄 امشب رفتیم حلقه دیدیم قیمت کردیم چیزی خیلی چشممو نگرفت ولی خب همه در یه سطح بودن قیمتم ...

عزیزم مبارکاااااا باشه به سلامتی عشقم😄😍😘ایشالا همه چی جور میشه سعی کن خودتو حسابی تو دلش جاکنی دوباره😍

حالا چرا سرت داد زد😓😲

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
میشه توضیح ندی؟ باز سوتفاهم درست نشه😕 کی اونا نامزد کردن اخه خواستگاری هم نرفته بود

اوکی توضیحی نمیدم عزیزم 

اما کسی بخواد میتونه از تاپیکهای قبلیت هم موضوع رو متوجه بشه 

در مورد نامزدی هم راستش روابطی که میگفتین از نامزدی هم فراتر رفته بود چه برسه به خواستگاری ... 

بگذریم 

مبارک باشه و ایشالا که خوشبخت بشید 

اوکی توضیحی نمیدم عزیزم  اما کسی بخواد میتونه از تاپیکهای قبلیت هم موضوع رو متوجه بشه  د ...

منظور شیوا فکر کنم اینه که، خودش با این پسر هم نامزد بوده هم صیغه محرمیت بینشون خونده بودن با اطلاع خانواده ها (یعنی رسمی بوده) و رابطه هم داشتن با هم

بعد که شیوا با این اقا قهر میکنه توی دوران قهرش ، خواهر این اقا دوستش رو به ایشون معرفی میکنه و در حد دوستی و اشنایی با اون دخترخانوم جدید بودن ... هنوز حتی خواستگاری رسمی اون دخترخانوم جدید هم نرفته بوده، چه برسه به نامزدی(منظور شیوا از اینکه میگه اشتباه میگی ورابطه ی پیشرفته ای نبوده، این موضوع بوده، ارتباط و عقد موقت و نامزدی خودشو که نمیگه) 

بچه ها کسی هست؟ حالم خیلی بده

من حتی دوستامو نمیتونم ببینم هیچ تفریحی ندارم حتی در حد امامزاده رفتن بعد امشب گفت دارم میرم دوستم زنگ زده کارم داره سه چهارباری از غروب بهش زنگ زدم دوبارشو هنوز به دوستش نرسیده بود سونی تو اتاق باهام حرف زد سکوت بود این اخری خیلی فرق داشت صدای دوستش بود ولی صدای کلی زن و خنده ها و شیطنتا و تو سروکله زدنام بود دوستشم همش میگفت نکنید بابا زشته داره با تلفن حرف میزنه من قشنگ لال شده بودم اونم همش میگفت گفتم که دوستمون از خارج اومده اومدیم پیشش الانم دارم شام میخورم بعدش میزنگم ولی همچین چیزی به من نگفته بود وقتی هم گفتم نه نگفته بودی گفت خب حالا که چی خیلی محکم و تند بعد باز گفت ز میزنم. حالا موندم چه عکس العملی نشون بدم😭😭😭😭😭😭

لطفا درخواست دوستی ندید

من هستم.

عزیزم آخه شما خودت گفتی میخوای دلی بری جلو 

فقط میخوای به هر قیمتی نامزدتو تبدیل کنی به شوهرت

پس اگه هنوز بر همین منواله و نمیخوای سراغ عقل و منطق بری، چاره ای جز به روی خودت نیاوردن نداری

ولی من نظر شخصی خودمو نمیتونم نگم...

ببخشید اینو میگم ولی حس میکنم شما روابطتون از عاشق و معشوق به ارباب و برده تبدیل شده و این اصلا خوب نیست.