2777
2789

شیوا جان برات خوشحالم که همه چیز داره درست میشه .  خودتو بخاطر این مسائل ناراحت نکن. ان شاءلله که خیره خوشبخت بشی گلم . 😘😘

هيچی فراموش نمی‌شه.                         هيچی از بين نمی‌ره.                           زمان آروم، آروم گرد و غباری روی خاطرات می‌نشونه.                                         روش رو می‌پوشونه.                             فکر می‌کنی يادت رفته.                           اما صبح که از خواب پا می‌شی حالت بده. نمی‌دونی چته.                             نمی‌دونی دردت از کجا آب می‌خوره.         اما کافيه که نسيمی يا خاطره‌ای خاکش رو برداره، بعد همه چی تازه می‌شه. همه چی می‌آد بيرون. عين روز اول...

خیلی ناراحت شدم از بابام اجازه نگرفتن. حالا برا خرید عقد که احتمالا دو هفته دیگه باشه بگم بهش که مامانش بزنگه با مامانم هماهنگ کنه؟ یا باز سخت گیریه اخه ما دوتایی نمیریم برا خرید عقد. که مامانم بگه اجازه بدید به باباش بگم اینجوری بفهمن اجازه بابام برامون مهمه خب بیشورا

لطفا درخواست دوستی ندید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رفتارشون درست نبوده . خودشم دختر داره نمیدونم چطور میتونه انقدر بی انصاف باشه .. 

عیب نداره خدا خودش همه چیزو میبینه ایشالا شما خوشبخت بشید پدر مادرتم خوشحال میشن . 

هيچی فراموش نمی‌شه.                         هيچی از بين نمی‌ره.                           زمان آروم، آروم گرد و غباری روی خاطرات می‌نشونه.                                         روش رو می‌پوشونه.                             فکر می‌کنی يادت رفته.                           اما صبح که از خواب پا می‌شی حالت بده. نمی‌دونی چته.                             نمی‌دونی دردت از کجا آب می‌خوره.         اما کافيه که نسيمی يا خاطره‌ای خاکش رو برداره، بعد همه چی تازه می‌شه. همه چی می‌آد بيرون. عين روز اول...
مرسی عزیزدلم😘😘😘

فدات شم گلم . 😍😍😘😘

خدا نکنه😊😍

سلام عزیزم نه خودتو زجر نده ول کن به نظر منم خرف پیش نکش که چرا از بابام اجازه نگرفتید و ...چون باز سر گله گزاری و حرف باز میشه به فامیلای بابات نگو مهریه ات چقدره خدایی ظلمه چهارده تا سکه ولی دیگه چاره چیه عزیزم لاقل سعی کن شاد باشی 

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.
سارا جان چی شده؟

مریض بودم شیما جون یه مریضی قدیمی که یه عالمه طعنه و کنایه سرش شنیدم واقعا چقدر حقیرن یه عده که از بیماری و غصه قلب دیگران ناراحت میشن هنوزم خوب نشدم ولی بهترم توکل به خدا شنبه نوبت دکتر دارم ببینم چی میگه دیگه دلم خوش نیست خیلی وقته کاش دلم خوش بشه 

خدا نکنه😊😍

شیوا بعد از عقد هم میتونی بری دفترخونه مهریه رو زیاد کنی یه جندسال بگذره الهی خونه بخرید مثلا چند دونگ به نامت بزنه به خدا تو ایران کوفتی کی مهریه داده کی گرفته

جدیدا هم مد شده مردهای خاک بر سر برای طلاق دادن طلب پول هم میکنن! 

خیلی ناراحت شدم از بابام اجازه نگرفتن. حالا برا خرید عقد که احتمالا دو هفته دیگه باشه بگم بهش که مام ...

شیوا اگه میخای زندگی کنی به این چیزا نپیچ

قبول کن خانواده شوهرت بدرد نخورن

اینو چند بار از روش بنویس

ازشون انتظار نداشته باش

تو ازین به بعد ازین رفتارا میبینی

خوشی خودتو و شوهرتو که دوسش داری گند نزن

میشه همون اتفاقات قبل

بزار زمان بگزره شوهرت کامل بیاد تو تیم تو اونوقت خرت میره

سلام عزیزم نه خودتو زجر نده ول کن به نظر منم خرف پیش نکش که چرا از بابام اجازه نگرفتید و ...چون باز ...

منم همین نظرو دارم اما چیزی نگفتم چون مطمئن نبودم گفتم بقیه هم نظر بدن .

مریض بودم شیما جون یه مریضی قدیمی که یه عالمه طعنه و کنایه سرش شنیدم واقعا چقدر حقیرن یه عده که از ب ...

سلام دوست خوبم  من همون ستایشم امضامو بخون 

گلم خیلی برات ناراحت شدم . ان شاءالله خدا به حق مریض کربلا امام سجاد ع الساعه شفات بده .. اوناهم که تیکه میندازن نهایت قصی القلب بودنشون رو نشون میدن و اینکه دنیا بالا و پایینش برای همه است یه روز میفهمن . 

برات ارزوی سلامتی میکنم . ❤❤❤

مریض بودم شیما جون یه مریضی قدیمی که یه عالمه طعنه و کنایه سرش شنیدم واقعا چقدر حقیرن یه عده که از ب ...

امیدوارم هرچی زودتر خوب بشی عزیزم😘

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم

وااایییی شیوامون داره عروس میشه👰👰👰

مبارکه شیوا خیلی خوشحال شدم برات😍😍😍😘😘😘😘😘😘👰👰👰👰👰

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜
وااایییی شیوامون داره عروس میشه👰👰👰 مبارکه شیوا خیلی خوشحال شدم برات😍😍😍😘😘😘😘😘😘👰👰👰👰👰

مرسی عزیزم😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘

لطفا درخواست دوستی ندید