2777
2789
یعنی کادویی که با پول خودت بگیری تا اون بده بهت؟ فکر کنم ناراحت بشه؛ برای مادرش گزینه بهتریه

کلا خوشش اومد از پیشنهادم. برا خودمم اره استقبال کرد اتفاقا.گفت برا خودت بخر برا مامان بعدا میخریم تشکر هم کرد

لطفا درخواست دوستی ندید

روز زن هميشه برأي مادر شوهرم هديه مي گرفتم اونم برأي من مي گرفت ولي جاريم با اينكه مادر شوهرم خالش مي شد أصلا روز زن چيزي براش نمي گرفت مادر شوهرم هميشه مي گفت تو بهترين عروس مني تو از پسرم هم عزيزتي 😊😊😊

خدا رحمتش كنه اولش منو نمي خواست ولي اينقدر بآهاش  رفاقتي رفتار مي كردم كه شبا كه خواهر شوهرا و جاريا جمع مي شدن نگاه مي كرد هر جا من نشستم ميومد پيشم مي نشست و مي بوسيدم و خواهر شوهرم به شوخي مي گفت حالا چي داره مي بوسيش 

خدایا شکرت 🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

روز زن هميشه برأي مادر شوهرم هديه مي گرفتم اونم برأي من مي گرفت ولي جاريم با اينكه مادر شوهرم خالش م ...

آخی چه مهربون خدا رحمتش کنه. اینا از من خوبی دیدم از اون بدی  که اثری نداشت و منم ازشون دور شدم الان دیگه من مخبتمو میکنم منتظر جواب نیستم از اونا که اذیت نشم باز

لطفا درخواست دوستی ندید

شوهرم هميشه با مادرش بحث داشت هر وقت دعواشون مي شد مي گفت حق نداري بري پيش مامانم با مامانم دعوام شده ولي من أصلا داخلت  نمي كردم و مي رفتم پيش مادر شوهرم و مي گفتم دلم  برات تنگ شد اومدم ببينمت مي گفت شوهرت بأهام  دعوا كرد بهت گفت مي گفتم اره خوشحال مي شد با اين حال اومدم ديدنش

خدایا شکرت 🙏

سلام عشقا. دیشب اونجا بودم با همه خوب و عالی ولی موقع سلام کردن جاریم روشو کرد اونور منم از خدا خواسته دست و روبوسی نکردم باهاش ولی با بقیه کردم. پدر نامزدمم بعد زلزله زود بهم زنگ زده بود شب قبل حالمو پرسید نگرانم بود منم دیشب بعد اینکه مهمونا رفتن ماچش کردم کلی عشق کرد. امشبم اونا اینجان به امید خدا. خدا کنه بخیر بگذره حرفی بین خانواده ها نشه من اینور سپردم اونم اونور سپرده

لطفا درخواست دوستی ندید
اره یادمه گفتی اونا پیشقدم بشن بیان بهتره .گفتی اگه ما بریم همش میگن مانمیخواستیم شما اومدین .خوب جل ...

اره ولی برا تاریخ عقدو عروسیه نه خواستگاری😐

لطفا درخواست دوستی ندید
اره ولی برا تاریخ عقدو عروسیه نه خواستگاری😐

انشالله که امشب همه چی به خوبی و خوشی تمام بشه واست از ته دل دعا میکنم

وقتی داری گناه میکنی چرا همیشه چپ و راست رو نگاه میکنی؟ یک