2777
2789
از اون روز نرفتم دیگه خونشون دارم تلاشمو میکنم ولی باید جوری شه باز دلخوری پیش نیاد

چرا همش نگران دلخوری اون هستی

پس خودت چی

خانوادت چی

تا تو اینجور فکر کنی خب بایدم بگه مامانت زنگ بزنه دعوت کنه

هرچند زنگ زدن مامانت هیچ اشکالی نداره

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم

خب از تماسا و پیامای این روزات بگو...اوضاع چطوره؟

من هر وقت میام سایت اول میام اینجا ببینم اتفاق جدیدی افتاده یا نه😔

*بامداد خمار* گروهآبی    وزن اولیه ۶۶  وزن هدف اول ۶۴ ....هدف دوم ۶۲...هدف نهایی ۶۰  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من گند زدم باز ولی خداروشکر جمع شد.سه چهار بار زنگ زده بود سایلنت بودم و گرم کار باز قاطی کرده بود 

از اون طرفم مادرش زنگ زده مادرمو دعوت کرده مادر منم که کلی تدارک دیده گفته شما بیاید نگو اونا مهمون دارن اونم کی جاریه اشغاله لعنتیم فقطم از فضولیشاااااا وگرنه یه بار روز مادر نیومده یه سر به اینا بزنه حالا تمام رسوماتو بجا میاره جون عمش. منم گریه ناراحتی که بخاطر اون کنسل میکنید ماانقد تدارک دیدیم نمیشد بگگید دعوتیم جایی و.... باز شدم ادم قبلو خودمو کلی خراب کردم پیش نامزدم بعد نامزدم گفت میایم منم ترسیدم جاریه رو بردارن بیارن با خودشون خونمونو یاد بگیره اخه ادم شریه و مام تو محل قدیمیم و کلی اشنا و فامیل داریم ترسیدم زنگ زدم گفتم جمعه بیاید اشکال نداره نامزدمم کلی بارم کرد حرفای زشتا تاحالا همچین حرفایی بینمون نشده بود

لطفا درخواست دوستی ندید
بچه ها من گند زدم باز ولی خداروشکر جمع شد.سه چهار بار زنگ زده بود سایلنت بودم و گرم کار باز قاطی کرد ...

وای شیوا چقد اشتباه میکنی..... آخه سایلنت گوشی دیگه برای چیه اصلا فراموش کن گوشی همچین چیزی هم داره

بعدشم اول ک گفتی مامانم زنگ نمیزنه دعوت کنه کوچیک میشیم دوم اون زنگ زده دعوت کرده باز گفتین شما بیاین

بعدشم گیر دادی ب جاریت

ببین ی چیزی رو بهت میگم تا خدا نخوادهیچ احدالناسی نمیتونه دونفر رو بهم برسونه یا ازهم جداکنه

پس اینقد کارا و فکرای بچگانه نکن

خیلی خودتو درگیر این کردی ک اونا بیان یا شما برین هیچ فرقی نمیکنه

ب نامزدت گفتی شما مارو دعوت کنین اون بیچارم رفته چقدر رو مامانش کارکرده زنگ زده بعد دوباره گفتین شما بیاین ی روزم عقب افتاد

اشتباه نکن برای بارچندم میگم خودتونو درگیر رسم و رسومات نکنین مهم شما دوتایین ن کس دیگه ن حرفای بقیه

تا خودت اینو باور نکنی همیشه مشکل برای خودتون درست میکنی😞😞😞

🌟❤♥کاش میشد پشت دستهای خدا را بوسید🌟❤♥
وای شیوا چقد اشتباه میکنی..... آخه سایلنت گوشی دیگه برای چیه اصلا فراموش کن گوشی همچین چیزی هم داره ...

ایشون راست میگه شیوا

همه چیو خراب نکن

بزار تاریخو مشخص کنن ختم به خیر شه

پی حاشیه نرین توروخدا

❤بهترین سفر،سفر به درون خودمان است❤
وای شیوا چقد اشتباه میکنی..... آخه سایلنت گوشی دیگه برای چیه اصلا فراموش کن گوشی همچین چیزی هم داره ...

بله حق با شماست امروز باز مغزم رگ به رگ شد. اخه اول سر سایلنتیه بلاکم کرد حالم ریخت به هم بعد جریان دعوت و... در حال اتفاق بود من نتونستم رفتارمو مدیریت کنم

لطفا درخواست دوستی ندید

بچه ها من زیارت خونم اومده پايين اونجا خیلی اروم میشم نمیبره که نیاز دارم واقعا دوباره فشار انقد روم زیاد میشه گند میزنم ارامش امامزاده رو میخوام.

دو تا موضوع جالب

یکی اینکه باز عین قبلنا حرفمو گوش داد کاری که من خواستمو کرد بااینکه اشتباه بود بخاطر من کنسل کرد برنامه زن داداششو ولی خودم دیدم کارم بد بود گفتم نکن.

دوم اینکه الان بااینکه روز بدی بود و کلی بهم حرف زد باز عزیزم عزیزم میکنه سرد و بد نیست خداروشکر ولی عجیبه نه؟

لطفا درخواست دوستی ندید
بچه ها من زیارت خونم اومده پايين اونجا خیلی اروم میشم نمیبره که نیاز دارم واقعا دوباره فشار انقد روم ...

عزیزم ی مدت میبینی نامزدت گیر میده ب بیرون رفتنت.... خدا همه جا هست از ته دل باهاش حرف بزنی تو چاردیواری اتاقتم آرومت میکنه باورکن فقط از ته دل باهاش حرف بزن صمیمی و گرم... 

ان شاءالله همیشه همینجوری باشه ولی از این ب بعد یادت باشه کار خیر رو عقب نندازین ان شاءالله آخر هفته خوب و عشقولانه ای داشته باشین پراز خبرای خوب😍😍😍

🌟❤♥کاش میشد پشت دستهای خدا را بوسید🌟❤♥
بچه ها من زیارت خونم اومده پايين اونجا خیلی اروم میشم نمیبره که نیاز دارم واقعا دوباره فشار انقد روم ...

اره ولی میگذره عزیزم همچنان قوی باش و ادامه بده دعا بخونم قران بخون ارومت میکنه

❤بهترین سفر،سفر به درون خودمان است❤

بچه ها ظهر تو اون بحثا نامزدم بهم گفت شیوا مادر من عروس داره شب یلدا میاد خونش خب نمیتونه بیاد که من تو دلم گفتم منم عروسم خب پس من چی بعد خب اون دعوت کرده دیگه حالا مامان اینا نرفتن من که میتونم برم. ممنم عروس اون خونم دیگه. چون به مادرش به مادرمم گفته تو نیومدی من میام باشه خب چون بزرگترم هست ناراحته کوچولو بعدم نامزدم گفت فردا برنامه چیه گفتم تو بگو گفت بریم واسه خودمون احتمالا میخواست ببره پیش دوستاش شایدم دوتایی که خیلی دلم لک زده گفتم باشه عالیه بعد بهش پیام میدادیم به اینجا رسید که گفت تو چی دوس داری باشه برنامه فردا گفتم سه تا گزینه هست

دوتایی باشیم😍

پیش مامان جون اقا جون باشیم💖

با دوستات باشیم😟

انتخاب باتو

اونم خوشحال شد گفت فردا پس میایم اینجا گفتم باشه عالیه😀 فک کنم امروزو ماله کشیدم

بعد یکم پول اومده دستم بنظرتون هیچی لباس ندارم برا خودم کادو بگیرم بلوز بدم جمعه بیاره یا یه شال برا مادرش ببگیرم بگم قرار گذاشته بودیم هرکی تو پدر مادرا مهربون تر بود پیش قدم شد براش یه هدیه بگیریم برا تشکر که از همه بیشتر هوامونو داره؟ 

لطفا درخواست دوستی ندید
بچه ها ظهر تو اون بحثا نامزدم بهم گفت شیوا مادر من عروس داره شب یلدا میاد خونش خب نمیتونه بیاد که من ...

شيوا جون هديه هميشه ادمو خوشحال مي كنه اره حتما يه چيزي براي مادرشوهرت بخر دلشو نرم كن شوهرتم خوشحال مي شه 

🍀خدايا سپاس گذارم كه هستي🙏💏👨‍👩‍👧❤️💛💚💙💜💞💕
بچه ها ظهر تو اون بحثا نامزدم بهم گفت شیوا مادر من عروس داره شب یلدا میاد خونش خب نمیتونه بیاد که من ...

یعنی کادویی که با پول خودت بگیری تا اون بده بهت؟ فکر کنم ناراحت بشه؛ برای مادرش گزینه بهتریه