ی کم رفت و امد هاتو کنترل کن
نمیگم قطع کن نه برو بیا اما کنترل شده حتی با نامزدت
واسه خودت ارزش قائل باش
فکر نکن اگه قرار میذاره نری از دستش میدی نه و اگرم بشه مطمئن باش الان تموم بشه بهتر از چن سال دیگه با وجود ی بچه باشه
بذار تلاش کنه واسه باهم بودنتون
وقتی تو همش دم دستشی خودت مهر محکم ب اون ۱۴تا سکه مهر ک از نظرت واسه صیغه ایاست زدی
اینم بگم مهریه خوشبختی نمیاره
خیلی ها رو میشناسم مجبور شدن مهرشونو ببخشن ک فقط خلاص بشن
و خیلی از آقایون بودن ک با وجودی ک پولشو داشتن بدن اما از هزار طریق از زیر بارش در رفتن
در ضمن نامزدت همین الان ۵تومن پول نداره بیاد عقدت کنه میگه صبر کن اون وقت ب نظرت همچین آدمی از پس ۱۴تا سکه برمیاد چ برسه ب ۷۰۰تا؟؟؟
۱۱سال پیش نظر من واسه مهریه ۷تا سکه بود چون عاشق عدد هفت بودم همون سال دوست مادرم نوه عمشو بهم معرفی کرد اومدن خواستگاری و نشون کردن
منم تو همون دوران نامزدی با نامزدم ک حرف میزدم گفتم مهریه من ۷تا سکست
مامانم مخالفتی نداشت اما اقوام دخالت کردن گفتم حداقل بگو ۱۰۷تا من حوصله بحث نداشتم گفتم باشه
ی سری ک رفته بودم خونه نامزدم مامانش بطور جدی اومد باهام صحبت کنه ک مهرم چقدره و اینا من از زندگیم ب نامزدم گفته بودم چون دوست نداشتم چیز پنهانی بینمون باشه مادر نامزدم گفت پسرم بیشتر از ۵۰تا نمیتونه مهرت کنه مهر من ۷تا بود اما بیان مادر نامزدم خیلی بد بود فکر کن حرفایی ک من ب نامزدم گفته بودم ک بین خودمون بمونه کف دست مامانش گذاشته بود
اون روز من سکوت کردم اما ب خودم قول دادم اگه این وصلت سر گرفت زندگیمو بسازم
چن روز بعد قرار بود بزرگترا حرفهای آخرو بزنن دقیقا روز موعود ب بابام زنگ زدم ببینم کی میاد گفت قرار رو کنسل کن علتشم بهم گفت اول باورم نشد از بابام ناراحت شدم بهم ریختم همون روز اومد دنبالم همه چیزو واسم توضیح داد بازم قانع نشدم همه چیز بهم خورد چون من احترام زیادی واسه ی حق اظهارنظر پدر و مادرم قائل بودم اما همچنان تو فکر نامزدم بودم اونم هر روز بهم زنگ میزد ی مدت گذشت ب یاد ی سری رفتارای نامزدم فکر کردم ب این نتیجه رسیدم پدرم درست میگه همونجا تموم کردم هرچی هدیه وطلابهم داده بودن پس دادم همیشه ام ب خودم میگم دقیقه نود بابام نجاتم داد
اون سالها من ۲۱سالم بود سنم کم بود اما سعی کردم تصمیم درستی بگیرم و خوشحالم اشتباه نکردم و زندگیمو بخاطر احساسی ک ب اون آقا داشتم نابود نکردم
زندگیتو برپایه احساس انتخاب نکن
حتی با وجود اون مشکلی ک داری
اون حل شدنیه