این تصمیمو دارم ولی نه زود شاید یکبار دیگه هم برم بعد نامزدم اگه باز گفت بگم دیگه شرمنده این دفعه نو ...
شيوا جون شما همچنان خانم بودنت رو حفظ كن جواب شون رو نده . صبور بودن پاداش داره . خود نامزدت مهمه و اينكه در اينده مي خواي با اون زندگي كني نه خانواده اش بعدشم توي زندگي هيچ كس به خاطر تيكه انداختن خانواده شوهر تا حالا طلاق نگرفته مگر در صورت موارد غير اخلاقي اونم از طرف شوهرش كه خدا رو شكر شوهرت دوستت داره نگران نباش با توكل به خدا همچنان تلاش كن
اشكال نداره كم كم همه چي بهتر مي شه ببينم تغيير رو زماني شده كه رفتي خونه شون اگه نمي خواستنت حتي راه نمي دادن بري ولي ته دل مي خوان اينم واكنشه اوليه است براي شوهرتم همين طور تا ابد پروفايلش اون عكس نيست و عوض مي شه خدا رو شكر تا الان موفق بودي
شيوا جون شما همچنان خانم بودنت رو حفظ كن جواب شون رو نده . صبور بودن پاداش داره . خود نامزدت مهمه و ...
مرسی کتی خیلی ممنونم بابت دلگرمیت😘 دیشب ناراحت بود باهاش حرف زدم گفتم من اصلا ناراحت نیستم من به اونا احترام گذاشتم چون برا تو احترام قایلم اونام خودشونو نشون دادن مطمئن باش من باز هم محبت میکنم باز هم احترام میذارم به اونا این جبران محبتای توه خسته هم نمیشم چون تو برام مهمی نه عکس العمل اونا
اشكال نداره كم كم همه چي بهتر مي شه ببينم تغيير رو زماني شده كه رفتي خونه شون اگه نمي خواستنت حتي را ...
خانوادش ازش حساب میبرن شاید خودش نبود راهم نمیدادن ولی چون تو اون دعواها که باهامم نبود بهشون گفته شیوا هر وقت اومد در این خونه باید به روش باز باشه جرات نمیکنن بیشتر از این بد باشن
من به دعای جمع خیلی اعتقاد دارم ، میشه با دلای پاکتون واسه سلامتی مامان مهربونم و خواهر معصومم یه حمد میخونید؟خیلی خیلی مهربونید،عاشق اینجا و بودن باهاتونم
من به دعای جمع خیلی اعتقاد دارم ، میشه با دلای پاکتون واسه سلامتی مامان مهربونم و خواهر معصومم یه حمد میخونید؟خیلی خیلی مهربونید،عاشق اینجا و بودن باهاتونم
شیوا الحمدلله خودش حواسش هست و هوات و داره، زمان کمک میکنه اوضاع بهتر بشه إن شاءالله .. خودت هم تا جایی که میتونی سعی کن پس انداز کنی .. توی مناسبت هایی که پیش میاد هم خیلی ساده برگزار کن تا فکر جبران کردن باعث نگرانیش نشه