2777
2789
عزيزم خودت ناراحت نكن همه مادر شوهرا زبونشون نيش داره مهم نامزدت كه از حمايت ميكنه اجازه نميده كسي ب ...

خدا کنه کلافش نکنن باز دودش بره به چشم من

لطفا درخواست دوستی ندید
این تصمیمو دارم ولی نه زود شاید یکبار دیگه هم برم بعد نامزدم اگه باز گفت بگم دیگه شرمنده این دفعه نو ...

شيوا جون شما همچنان خانم بودنت رو حفظ كن جواب شون رو نده . صبور بودن پاداش داره . خود نامزدت مهمه و اينكه در اينده مي خواي با اون زندگي كني نه خانواده اش بعدشم توي زندگي هيچ كس به خاطر تيكه انداختن خانواده شوهر تا حالا طلاق نگرفته مگر در صورت موارد غير اخلاقي اونم از طرف شوهرش كه خدا رو شكر شوهرت دوستت داره نگران نباش با توكل به خدا همچنان تلاش كن 

🍀خدايا سپاس گذارم كه هستي🙏💏👨‍👩‍👧❤️💛💚💙💜💞💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این فکرم کردم که قشنگ گوشیمو از غیبتا پاکسازی کنم😄 به دوستامم بسپارم زنگ نزنن پیام ندن جا بذارم تو ماشینش شاید تاثیر گذار باشه رو نگرانیش

لطفا درخواست دوستی ندید
ولی عکساشو پاک نکرده پروفایلش هنوز همونه

اشكال نداره كم كم همه چي بهتر مي شه ببينم تغيير رو زماني شده كه رفتي خونه شون اگه نمي خواستنت حتي راه نمي دادن بري ولي ته دل مي خوان اينم واكنشه اوليه است براي شوهرتم همين طور تا ابد پروفايلش اون عكس نيست و عوض مي شه خدا رو شكر تا الان موفق بودي 

شيوا جون شما همچنان خانم بودنت رو حفظ كن جواب شون رو نده . صبور بودن پاداش داره . خود نامزدت مهمه و ...

مرسی کتی خیلی ممنونم بابت دلگرمیت😘 دیشب ناراحت بود باهاش حرف زدم گفتم من اصلا ناراحت نیستم من به اونا احترام گذاشتم چون برا تو احترام قایلم اونام خودشونو نشون دادن مطمئن باش من باز هم محبت میکنم باز هم احترام میذارم به اونا این جبران محبتای توه خسته هم نمیشم چون تو برام مهمی نه عکس العمل اونا

لطفا درخواست دوستی ندید
اشكال نداره كم كم همه چي بهتر مي شه ببينم تغيير رو زماني شده كه رفتي خونه شون اگه نمي خواستنت حتي را ...

خانوادش ازش حساب میبرن شاید خودش نبود راهم نمیدادن ولی چون تو اون دعواها که باهامم نبود بهشون گفته شیوا هر وقت اومد در این خونه باید به روش باز باشه جرات نمیکنن بیشتر از این بد باشن

لطفا درخواست دوستی ندید
این فکرم کردم که قشنگ گوشیمو از غیبتا پاکسازی کنم😄 به دوستامم بسپارم زنگ نزنن پیام ندن جا بذارم تو ...

خوبه بعدش كه نگاه كرد حتما تاثيرشو مي زاره

شیوا جون  عقد نمیکنین؟

من به دعای جمع خیلی اعتقاد دارم ، میشه با دلای پاکتون واسه سلامتی مامان مهربونم و خواهر معصومم یه حمد میخونید؟خیلی خیلی مهربونید،عاشق اینجا و بودن باهاتونم
مرسی کتی خیلی ممنونم بابت دلگرمیت😘 دیشب ناراحت بود باهاش حرف زدم گفتم من اصلا ناراحت نیستم من به او ...

فقط هيچ وقت در مقابل بدترين رفتارهاشون واكنش نشون نده و از خانواده نامزدت جلوش بد نگو و اينكه هميشه بهش چشم بگو مردا دوست دارن اين روزهاي سخت مي گذره 

فعلا که خبری نیست گفته صبر کن بهونشم بیی پولیشه

انشالله ک دستش باز میشه زود عقدت میکنه

من به دعای جمع خیلی اعتقاد دارم ، میشه با دلای پاکتون واسه سلامتی مامان مهربونم و خواهر معصومم یه حمد میخونید؟خیلی خیلی مهربونید،عاشق اینجا و بودن باهاتونم

شیوا الحمدلله خودش حواسش هست و هوات و داره، زمان کمک میکنه اوضاع بهتر بشه إن شاءالله .. خودت هم تا جایی که میتونی سعی کن پس انداز کنی .. توی مناسبت هایی که پیش میاد هم خیلی ساده برگزار کن تا فکر جبران کردن باعث نگرانیش نشه

فعلا که خبری نیست گفته صبر کن بهونشم بیی پولیشه

به نظر من میخواد عکسالعنل تورودببینه که پروفایلش رو عوض نمیکنه

شیوا چرا اینقدر باهات لج هستن؟ تو گذشته یعنی قبل بهم خوردن نامزدی تو با خانوادشم دعوات شده بود؟

حالا همه به یه طرف اون مادرزن جاری !!!چقدر فضول دیگه اونو کحا دلمون بزارم😐

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.