2777
2789
شیوا جان درکت میکنم که دوسش داری .تو معذرت خواهیتو از خانوادش انجام بده ولی دیگه بزار اونا بیان سمت ...

این تصمیمو دارم ولی نه زود شاید یکبار دیگه هم برم بعد نامزدم اگه باز گفت بگم دیگه شرمنده این دفعه نوبت شماست دیگه اجازه ندارم بیام

بعد در لحظه خیلی ناراحت میشدم ولی انقدر خداروشکر خودش حواسش به کوچکترین برخوردا بود که خیلیم دیشب بهم خوش گذشت و بیشتر از قبل عاشقشم با کسایی که با من مشکل دارن قشنگ سپر بلام بود بحث میکرد تیکه مینداخت نمیذاشت با من زیاد مستقیم برخوردی کنن ناراحتم کنن

لطفا درخواست دوستی ندید

من واقعا بعضي از خانما رو نمي تونم درك كنم حالا گيريم شما با دعا و ... به اون آقا رسيدي 

فكر مي كني خوشبخت ميشي عزيزم نه اخلاق و ذات شما تغيير ميكنه نه اخلاق اون آقا شما بطور موقت بعضي از أخلاقاتو عوض كردي اما بعد ازدواج همون ميشي كه قبلا بودي اون إقا هم كه شما رو نمي خواسته و به زور شما رو گرفته خيلي زود دلشو ميزي و ميره سمت كس ديگه حتي طلاق هم نگيريد اما زندگي خوبي نخواهيد داشت 

شما چون رابطه داشتي الان مي خواي اون آقا فقط بگيرتت و اين چيزي كه متاسفانه مد شده و پشتشم همش طلاقه 

چون تو آشناها ديدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا مامان زن داداشش باهام روبوسی کرد به نامزدم گفت دوست دخترته؟ بااینکه انگشترم دستم بود یعنی ما ای ...

نیش مار بزنه زبونشو 

بگو اخه سر پیازی یا تهش😠😠😠😠😠😡

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

یه نسخه برا همه روابط نپیچیم 😕 چون من تو فامیلم دیدم پس همه قطعا همینن درستم بخونید حداقل در جریان اتفاقات باشید بعد اخر کارو با اطمینان بگید.

من نمیفهمم یعنی اخلاق یه خانم سی ساله همونیه که تو بیست سالگی بوده؟ پس تکامل و بزرگ شدن درس گرفتنو پخته شدن و.... چیه؟

تغییرات هم تو من هست نه نامزدم ایشون از اول هم منو در مقابل همه حتی خانوادش بشدت حمایت میکردن منم که دارم بزرگ میشم فک میکنم طبیعیه اول زندگیه و دارم وارد مرحله جدید میشم پس باید از همه لحاظ تغییرات لازم رو بکنم

هر نظری رو بیان نکنید تو این تاپیک ممنون🙏

لطفا درخواست دوستی ندید

تاپیک نزدم ببینم اهرش منو میگیره یا نه من به تلاشمه که زندم تاپیک زدم کمکم کنید تلاش کنم با روحیه دادن حال روحیمو خوب کنید بتونم قدم بردارم، راه جلوی پام بذارید.خداروشکر میکنم که دوستای خیلی خوبی هم پیدا کردم که تو روزای سخت کمک و درکم کردند

لطفا درخواست دوستی ندید

اسمشو هر چی میذارید بذارید نظر مخالف تو مسیر رسیدن به اون اگه باشهو منطقی گوش میدم ولی نمیذارم ناامیدم کنه کسی. من یه هدف دارم و میخوام که برسم بهش. ادم بدون هدف و بدون تلاش ادمه مرده ست من میخوام زندگی کنم

لطفا درخواست دوستی ندید

عزيزم خودت ناراحت نكن همه مادر شوهرا زبونشون نيش داره مهم نامزدت كه از حمايت ميكنه اجازه نميده كسي بهت توهين كنه 

اينام بعد يه مدت ميبينن اگه اينجوري ادامه بدن به رفتارشون پسرشون هم ازشون سرد ميشه 

من با تلاشم زندگي ميسازم كه همه تو حسرتش ميمونن