2777
2789
شيوا چشمش ترسيده وقتايي كه بدخلقي ميكنه بزن در شوخي و خنده باهاش بچه گونه حرف بزن مثلا اسمش رو بزار ...

چه جالب اینو درباره سوره فیل نمیدونستم خیلی خوب بود مرسی حتما میخونم. نه اصلا اون لحظه نمیتونم شوخی کنم یا بچه بازی دربیارم ناراحت میشه بدتر میشه بچه بازی زیاد داشتم الان ازم توقع داره درک کنم و خانوم باشم

لطفا درخواست دوستی ندید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ریز به ریز گفتم که شرایطو قشنگ بدونید اگه خواستید راهنماییم کنید در جریان باشید. بعد تو راه صداهاشو ...

شیوا جون تو میگی گاهی نامزدت بیخبر میاد خونتون یا محلتون دنبالت

بعد من الان سوال واسم پیش اومده تو چطور نمیخواستی از کارت بگی؟

اگه میومد دنبالت و تو  خونه نبودی بدبین نمیشد؟!!!

من تکیه به دیوار تو کردم؛ عجب حس قشنگی...

شیوا جون تو میگی گاهی نامزدت بیخبر میاد خونتون یا محلتون دنبالت بعد من الان سوال واسم پیش اومده تو ...

قبل اینکارمم سرکار میرفتم که جاشو نمیدونه دقیق

لطفا درخواست دوستی ندید

انقد گریه کردم خوابم برد بعد من شبا زود میخوابم دیده خبری ازم نیست زنگ زد عصبانی و تو قیافه همچنان ولی از اون عصبانیا که معلومه داره فیلم بازی میکنه که مثلا من پرو نشم 😁 منم پرو شدم از خودم دراومدم انقد ذوق کرده بودم ناخواسته باز سرو سنگین شد😐

لطفا درخواست دوستی ندید
عزیزم تا الانم همین بوده ولی من هرجا باشم بهش زنگ میزنم میگم رسیدم فلان جا فقط همین

افرين كار خوبي مي كني بهش خبر مي دي يه نكته ايي هست كه چونكه دوستت داره مي خواد ازت باخبر باشه وگرنه اهميتي نداشت كجا مي ري و مياي سعي كن تا حد امكان تو خونه باشي و اعتمادش رو جلب كني ارزشش رو داره 

🍀خدايا سپاس گذارم كه هستي🙏💏👨‍👩‍👧❤️💛💚💙💜💞💕

شیوا میخوای دوباره همون بشه که میخوای باید بشه مهمترین کست عاشقی کنی براش 

تو میگی وقتی رسیدم جایی بهش زنگ میزنم خبر میدم ولی باید قبل رفتنت بهش زنگ بزنی اجازه بگیری اجازه نداد نرو حتی میخواد امتحانت کنه، مثلا قضیه آرایشگاه که کفتی از سرکار قبل برگشتنت بزنگ بهش بگو اجازه میدی سر راه برم از آرایشگاه فلان کارو دارم همه چیز براش شفاف باشه بدنه هر لحظت کجایی و بدون اجازش  کاری نمیکنی، سخته ولی باید بهت اعتماد کنه که دخترو کامل بزار کنار

تو با کار اشتباه هلش میدی سمت دختره باعث میشه به برگشت سمت اون فکر کنه ولی اگر براش شفاف باشی  جذبت میشه بهت اعتماد میکنه

شیوا میخوای دوباره همون بشه که میخوای باید بشه مهمترین کست عاشقی کنی براش  تو میگی وقتی رسیدم ...

من که دارم اینکارو میکنم دارم تمام تلاشمو میکنم تغییر که یه شبه اتفاق نمیفته

لطفا درخواست دوستی ندید

آسه آسه پیش برو

عجله نکن

شب یلدا بدون خبر برو خونشون

البته قبلش غیر مستقیم امار بگیر ببین خونه هستن

گل بخر برو

با پفک اینا آجیل و میوه نگیریااااا

ب نامزدتم نگو ک میری

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم

دیشب خونشون بودم انقدرررر تیکه شنیدم خنده خنده از مادرش و بی احترامی از برادرش و زنش و مادر زن برادرش که فامیل خیلی نزدیکشه. ولی خدارو هزار مرتبه شکر خودش حالشونو میگرفت من هیچی به هیچکس نگفتم ولی سوختما

قبل رفتن هم کلی گفت این حس بدی که بهت دارم و بددل شدم واقعا دست خودم نیست اضطراب نیست فکر و خیال نیست که کنترلش کنم. ولی اونجا ازش پرسیدم خوشحالی که اینجام گفت اره خیلی ولی انقد حرف بارم کردن اخرش باز بداخلاق شد از دماغش آوردن

لطفا درخواست دوستی ندید
آسه آسه پیش برو عجله نکن شب یلدا بدون خبر برو خونشون البته قبلش غیر مستقیم امار بگیر ببین خونه هس ...

ناراحت میشه. جرات ندارم برم تا گلفروشی تا میاد دنبالم یه شاخه گل بگیرم براش چون میدونم خیلی تاثیر منفی میذاره تو ذهنش که این الان رفت زود اومد نگفت منم اگه دنبالش نمیومدم نمیفهمیدم پس خیلی جاها میره که نمیفهمم

لطفا درخواست دوستی ندید
دیشب خونشون بودم انقدرررر تیکه شنیدم خنده خنده از مادرش و بی احترامی از برادرش و زنش و مادر زن برادر ...

من جات بودم دیگه نمیرفتم

الان اینجورن عروسی کنین میخوان چکار کنن

مگه پدر و مادرت تورو از سر راه اوردن

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم
ناراحت میشه. جرات ندارم برم تا گلفروشی تا میاد دنبالم یه شاخه گل بگیرم براش چون میدونم خیلی تاثیر من ...

شیوا جان درکت میکنم که دوسش داری .تو معذرت خواهیتو از خانوادش انجام بده ولی دیگه بزار اونا بیان سمت تو.وگرنه بعدازدواجتم این اختلافا بیشتر میشه وتحقیر میکنن.الان فکر میکنی میتونی تحمل کنی ولی بعدا برات سخت میشه تومجبوری با یه بچه جدا شی .انشالا هرچی خیره همون برات رقم بخوره

باااااااااااااانو هسسسسسسسستم.☺
😣😣  تیکه در مورد چی ؟ در مورد برگشتنت و قضیه ی اون دختره ؟

مثلا مامان زن داداشش باهام روبوسی کرد به نامزدم گفت دوست دخترته؟ بااینکه انگشترم دستم بود یعنی ما اینو بعنوان عروس قبول نداریم. یه جام نامزدم به مامانش گفت تو نمیدونی من از شیوا جدا نمیشم چسبیدم بهش همهجا باید پیشم باشه مامانشم بد خندید گفت تو چسبیدی؟ یعنی شیوا اویزونته دیگه

دیگه نگم براتون😖

لطفا درخواست دوستی ندید