2777
2789
کارایی که داری میکنی خودت اون سری گفتی رنگ موهاتو دوس نداره !  بعد الان بهش توضیحم بدی کراتینه ...

اره موهام خیلی حساس شد دو بار خوب گفته ده بار بد. ولی خب من که الان از وقتی رنگ کردم مقنعه سر میکنم مانتو مشکی بلند روشم پالتو شلوار لی گشاد بدون هییییچچچچچ ارایشی. من اصصصصلا اینجوری نبودما اصلا

لطفا درخواست دوستی ندید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیوا این آقا قبل از این دوره ی جداییتون ، کاملا آدم نرمالی بود ؟ بد دل و شکاک نبود ؟ آزادت میذاشت ؟ ...

اگه قبلا کاملا نرمال بوده ، پس الان بیماری روحی گرفته و میشه با روانپزشک درمان بشه بشرطی که بتونی متقاعدش کنی به رفتن پیش دکتر

ولی اگه از اول هم کمابیش شکاک بوده و بددل ، دیگه شخصیتش همینه و به مرور بدتر هم میشه

شیوا دختر مگه چیکارا کردی باهاش که اینقدر اذیت شده و همش میگه دیگه دلم باهات نیس ؟ ! ! ! !

شیوا میدونم میگی نمیتونم ولی ای کاش وقتی میگه نمیخوامت و دلم باهات نیس بگی باشه ، پس خداحافظ ، برو به سلامت ، من تلاشمو کردم ولی نفهمیدی

شیوا سعی کنید صحبتا از حالت چت خارج بشه .. خود این چت ها خیلی وقتا سوءتفاهم ایجاد میکنه چون لحن اون فرد مشخص نیست و ممکنه هر دو طرف بد برداشت کنن .. حتی اگه هم و نمی بینید ولی تلفنی حرف بزنید، آقایون "چشم" شنیدن و هم خیلی دوست دارن   البته این توصیه برای همه نیست، بعدا مدیون نشم

شیوا این آقا قبل از این دوره ی جداییتون ، کاملا آدم نرمالی بود ؟ بد دل و شکاک نبود ؟ آزادت میذاشت ؟ ...

نه در حد غیر طبیعی.ولی گیر میداد خب اونم من درک نمیکردم مثلا رژ جیغ میزدم میگفت واااای چه خوب شدی بعد یه دفعه میگفت چهرتو بی ارایش بیشتر دوس دارم. مثال میزنما الان واقعا افراطیه

لطفا درخواست دوستی ندید

یه چیزی هست

اونم اینه که شما میگید دوری کن تا حدی میکنم خودشم مخالفتی نداره

ولی این ادم خیلی با مردای دیگه فرق داره ما قبلا صبح تا شب باهم بودیم منو سرکارش میبرد طاقت همش باید جلو چشمش میبودم خودمم همینطور بودما. اونجوری خیالش ازم راحت بود دلش اروم بود شاد بود الان همش پیشش نیستم عصبیه. نمیدونم درک میکنید حرفمو؟

لطفا درخواست دوستی ندید
اگه قبلا کاملا نرمال بوده ، پس الان بیماری روحی گرفته و میشه با روانپزشک درمان بشه بشرطی که بتونی مت ...

هییییییی وای نگو اینو بگم که حتما میره و میگه تو بمون نیستی و وفادار نیستی نامردی باز پشتمو خالی میکنی و...

لطفا درخواست دوستی ندید
شیوا سعی کنید صحبتا از حالت چت خارج بشه .. خود این چت ها خیلی وقتا سوءتفاهم ایجاد میکنه چون لحن اون ...

اتفاقا انقد قبلنا از این اتفاقا برام افتاده الان حواسم هست به این قضیه تا بد اخلاق میشه میگم بیا حضوری بگو من نمیفهمم چی میگی 

لطفا درخواست دوستی ندید
یه چیزی هست اونم اینه که شما میگید دوری کن تا حدی میکنم خودشم مخالفتی نداره ولی این ادم خیلی با مر ...

آخه این چه منطقیه این آقا داره؟! 

یعنی فقط تا زمانی که جلوی چشمش باشی خیالش راحته وگرنه شک میکنه بهت ؟ !

خب این اصصصلا عادی نیس

آدم شکاک همینه دیگه ، زندگی باهاش خیلی سخته😔 

انگار تو زیاد نگران نیستی که توی زندگی آینده ت چقد میتونه مشکل ساز بشه

یه چیزی هست اونم اینه که شما میگید دوری کن تا حدی میکنم خودشم مخالفتی نداره ولی این ادم خیلی با مر ...

اوهوم، در هر حال نشونه خوبیه حتی اگر به انحصار طلبی برگرده یا نگران بودن یا ..، چون این حس به ارتباط شما با خودش برمیگرده، بنظرم نشونه خوبیه

آخه این چه منطقیه این آقا داره؟!  یعنی فقط تا زمانی که جلوی چشمش باشی خیالش راحته وگرنه شک میک ...

نه عزیزم بد متوجه شدی اصلا بحث شک نیست از شک نبود که همش پیشش بودم طاقت دوریمو نداشت خیلی از نظر عاطفی حساسه خیلی وابسته میشه عاطفی. میگم الان چون پیشش نیستم از لحاظ عاطفی کم میاره بداخلاق میشه ولی بازم مقاومت میکنه نمیخواد زیاد پیشش باشم همش ناراحته میگه دیگه نمیخوام بهت وابسته باشم خیلی از دوریت عذاب کشیدم. الان کمبود عاطفی که داره باعث شده انقد بهونه گیر شه

لطفا درخواست دوستی ندید
نه عزیزم بد متوجه شدی اصلا بحث شک نیست از شک نبود که همش پیشش بودم طاقت دوریمو نداشت خیلی از نظر عاط ...

آهان متوجه شدم 

پس یه مرد خیلی  احساسی هست 

خوبه بنظرم یجورایی برای زن لذت بخشه

کااش اعتمادش جلب بشه دوباره 

واقعا لجم میگیره ازش ایینقد حرصت میده

منو همیشه عین یه نوزاد نگه میداشت عین یه مادر نگرانم بود. گشنم نشه خسته نشم دلم نگیره امروز نبرده منو چرخ بزنم. یاد یه خاطره افتادم😳 یه دفعه تو یه ترافیک وحشتناک رفتیم شمال به سختی جا پیدا کردیم هنوز لباسامو عوض نکرده بودم که پامو کردم تو یه کفش که من میخوام برگردم تهران دوباره برم گردوند انقد کلاش ترمز گرفته بود چند روز به زور راه میرفت از درد زانو. خونشون اگه غذارو دوس نداشتم عین بچه ها تلخی میکردم عین مادرا کلافه و بی قرار زود برام غذا میپخت خیلی اذیتش کردم😢

لطفا درخواست دوستی ندید

واقعا بهم دل داده بود همه وجودش وابستم بود هرکاری برا راضی بودنم شاد بودنم میکرد خودشو فراموش کرده بود فقط رضایت من تو همه چی مهم بود بعد چند سال محبتای بی انتهاش بد گذاشتمش رفتم تنهاش کردم حق داره بترسه😔

لطفا درخواست دوستی ندید